Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Legkedvezőbb hitelek – oldalunkon megtalálod, amire szükséged van!

2019.07.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:25

A legkedvezőbb hitelek egy helyen, ezt keresed? Könnyű dolgod van, hiszen nem kell mást tenned, mind böngészni az interneten. A korábbi években viszont rengeteg gyaloglással járt volna, és ezzel nem is ért volna véget a dolog. Hiszen rengeteg adatot össze is kellett volna hasonlítanod, ami nem biztos, hogy a kedvenc elfoglaltságod. Az adatok begyűjtése, rendszerezése, majd összehasonlítása hosszadalmas. Nem is biztos, hogy mindegyikre szükség van ahhoz, hogy világossá váljon a számodra, az adott hitel megfelelő, nem az, vagy épp a legkedvezőbb.

Legkedvezőbb hitelek – oldalunkon megtalálod, amire szükséged van!

Fontos azonban eldönteni, mit is jelent számodra az, hogy a legkedvezőbb hitelek, illetve azt, hogy milyen típusú hitelre van szükséged. Ha ingatlanvásárlás a célod, akkor egy bizonyos fajta jelzáloghitelre lesz szükséged. Míg ha utazás, lakásfelújítás, adósságrendezés, vagy bármilyen pénzzavar megoldása, akkor a személyi kölcsönök közül kell választanod. Ha a hiteltípust tisztáztad, akkor jöhet az, hogy mi alapján legkedvezőbb. Alacsony költségek, hosszú futamidő, alacsony törlesztőrészlet, vagy esetleg az igénylés átfutási idejének rövidsége? Mindegy, hogy mik a preferenciáid, a legkedvezőbb hitelt így is, úgy is meg fogod találni! Olvass több információt a hitelekkel kapcsolatosan itt, kattints ide. 

Szerencsére ma már oldalunkat is használhatod arra, hogy megtaláld a legkedvezőbb hitelt, ráadásul levesszük a válladról a munka nagy részének terhét is, így neked csak a legkedvezőbb kondíciókkal rendelkező hiteleket kell összehasonlítanod. A legfontosabb tulajdonságaikat és kritériumaikat külön kiemeltük a számodra, és az általunk javasolt hiteleket még külön is kiemeljük, emellett folyamatosan figyeljük az újdonságokat és az akciókat, valamint frissítjük a honlapon szereplő hitelek sorát is!

Ha a legkedvezőbb hitelt keresed, akkor a fentebb leírtak alapján könnyedén meg is fogod találni, ha igénybe veszed oldalunk szolgáltatását, az ingyenes hitel-összehasonlítást. Válaszd ki a megfelelő hiteltípust, majd hasonlítsd össze a tulajdonságaikat, és ha megvan a választottad, akkor egy kattintással indítsd is el a hiteligénylési folyamatot! Kérdésed lenne a témával, vagy valamelyik hitelkonstrukcióval kapcsolatban? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

2020.03.09.

Adósságrendező hitel a K&H banktól? Megoldható, bár nem így hívják, mivel azonban nem csak egyféle konstrukcióról van szó, többféle problémára is megoldást jelenthet azok számára, akik szeretnék összevonni a meglévő hiteleiket.

Tovább olvasom
Az adósságrendező hitel előnyeiről!

Az adósságrendező hitel előnyeiről!

2017.11.21.

Az adósságrendező hitel célja egy, vagy több, már korábban felvett hitel összevonása, cseréje.

Tovább olvasom
ERSTE Most Személyi Kölcsön

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

Tovább olvasom
Kölcsön hitelkiváltásra? Megoldható!

Kölcsön hitelkiváltásra? Megoldható!

2019.09.24.

Nem vagy elégedett a hiteled kondícióival? Úgy érzed, hogy elkapkodtad a hiteligénylést, vagy régebben vetted fel, és azóta jobbnál jobb hitelkonstrukciókat látsz, amerre csak nézel? Akkor ideje felvenned egy kölcsönt hitelkiváltásra!

Tovább olvasom