Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Legkedvezőbb hitelajánlatokat kínáljuk

2019.06.18.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 11:52

A legkedvezőbb hitelajánlatokat keresed? Nyilván, hiszen ha nem így lenne, nem lennél itt. Mindenki így gondolkodik, legalábbis nagyon reméljük, hiszen ez tartja fent a piaci versenyt. Aminek következménye az egyre kedvezőbb hitelkonstrukciók megjelenése, amiből nem csak a bank, de az ügyfelek is profitálhatnak.

Legkedvezőbb hitelajánlatokat kínáljuk

Nem mindegy azonban, hogy mit értünk legkedvezőbb hitelajánlat alatt, hiszen mindenkinek, így valószínűleg Neked is más és más a fontos. Ha a minél alacsonyabb költségeket tartod szem előtt, akkor a THM alakulására kell fókuszálnod. Ha pedig a gyorsaságot, akkor mindig nézd meg, hogy az adott hitel igényelhető-e online is! Jó, ha tudod, hogy ez csak a személyi kölcsönökre, a folyószámlahitelekre és esetlegesen a hitelkártyákra igaz, utóbbiaknál ráadásul csak akkor, ha az adott bank ügyfele vagy már egy ideje, tehát ha ingatlanhitelt szeretnél felvenni, akkor mindenképp a bankfióki igénylést kell választanod, a gyors ügymenetről pedig lemondhatsz.

A különböző hitelkonstrukciók még típusokon belül is igen bőségesek, vagyis hatalmas a kínálat, amit Te, laikusként nem biztos, hogy átlátsz, vagy nincs rá időd, hogy minden bank minden ajánlatát összevesd egymással, így sajnos megeshet, hogy pont a legjobb kerüli el a figyelmedet. Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az első lépések terhét levegyük a látogatóink válláról, azaz mi már megtettük helyetted az összes lehetőség megvizsgálását, és válogatottan tárjuk Eléd a legkedvezőbb hitelajánlatokat. Ha kölcsönre van szükséged, akkor minden esetben kezdd nálunk a keresést, mert így rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg magadnak! Partnerünk ajánlatait és érdemes megtekintened, ezért kattints ide.

A legújabb és legkedvezőbb hitelajánlatokat keresed? Nálunk megtalálod őket! Tekintsd meg a bankok különféle hitelkonstrukcióit táblázatba rendezve, mert így egyszerűen megtalálhatod azt, amelyik a leginkább megfelel az elképzeléseidnek és a pénztárcádnak! Ha kérdésed, vagy észrevételed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A törlesztőrészlet – pontosan miből tevődik össze?

A törlesztőrészlet – pontosan miből tevődik össze?

2019.03.12.

Mindenki tudja, hogy ha hitelt veszünk fel, akkor azt törlesztenünk is kell; hiteltípustól és az igényelt hitelösszegtől függ, hogy mennyi is lesz a törlesztőrészlet. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy miből is tevődik ez össze. Lássuk kicsit részletesebben!

Tovább olvasom
A hitelfelvétel egyszerű, de hamarosan indul az ünnepi szezon!

A hitelfelvétel egyszerű, de hamarosan indul az ünnepi szezon!

2018.11.02.

Tudjuk, hogy még csak ősz van, de már benne járunk, és alig van némi idő hátra karácsonyig. Sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását és az ezzel kapcsolatos dolgokat. A korábbi évek tapasztalatából tudhatnák, hogy mindenki más is ezt teszi, és emiatt tömeg és lökdösődés tapasztalható mindenhol.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön jellemzői

Gyorskölcsön jellemzői

2018.03.21.

Bizonyos élethelyzetekben igazi mentőöv lehet, hiszen előfordulhat, hogy nem tudnak a családban kisegíteni, viszont nagy szükséged van egy bizonyos összegre, ami nem áll a rendelkezésedre. Nézzük át a gyorskölcsön jellemzői adta lehetőségeket.

Tovább olvasom
JTM 2019 változás július 1.-től – nézzük a részleteket!

JTM 2019 változás július 1.-től – nézzük a részleteket!

2019.07.10.

Volt már az idei évben változás a jövedelemarányos törlesztési mutatóval kapcsolatban. Ám a kormány most, a babaváró hitellel összefüggésben ismét bejelentett egyet, ami nagymértékben befolyásolja a hitelfelvételt a jövőben. Egész pontosan július 1.-től kezdve. Lássuk tehát a JTM 2019-es szabályváltozását!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával