Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsönt másképpen, online, azonnal!

2019.06.26.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 16:03

Gyorskölcsönt másképpen? Hiszen még csak pár éve létezik! Miért változtatnának rajta már most? Nos, az alábbiakban röviden kifejtjük a gyorskölcsönök fejlődését, és elmondjuk, mi várható a közeljövőben!

Gyorskölcsönt másképpen, online, azonnal!

A gyorskölcsön, mint hiteltípus csupán pár éve létezik, és eleinte hasonlóan működött az igénylése, mint egy hagyományos személyi kölcsöné, sőt, az átfutási ideje se volt sokkal gyorsabb, mint manapság egy átlagos, fedezet nélküli hitel igénylésénél. Átlagosan két-három napot kellett várni a folyósításra, ami akkoriban nagy szó volt, hiszen a normál személyi kölcsönöknél ugyanez az idő még egy-két hét is lehetett. A gyorskölcsönt másképpen, gyorsított eljárásban bírálták el, emiatt vált megoldhatóvá a mielőbbi folyósítás.

A következő lépés a Provident otthoni szolgáltatása volt, ami házhoz vitte a hiteligénylést. A hiteligénylési szándékot telefonon is lehetett jelezni, majd ezután megjelent a pénzintézet munkatársa az ügyfél otthonában, elkérte a szükséges dokumentumokat, majd egy következő látogatás alkalmával aláíratta a szerződést, és átadta a hitelösszeget. Ez a módszer sem volt még igazán gyors, hiszen két napot minimum igénybe vett, de megmutatta, hogy lehet a gyorskölcsönre másképpen is tekinteni.

A legutóbbi fejlesztés, ami a gyorskölcsönt másképpen állította be, az online hiteligénylési lehetőség bevezetése volt. A kezdetekben ez 24 órás átfutási időt jelentett, azonban ma már az egy órán belüli folyósítás sem lehetetlen bizonyos feltételek teljesülése esetén! A gyorskölcsön tehát a bizonyíték arra, hogy a fejlődés sosem áll meg, és mindig van hová fejlődni!

És hogy mit hoz a jövő? Nos, csak tippelhetünk, de az eddigiek alapján további gyorsulásra számítunk. Ha a hamarosan bevezetésre kerülő azonnali átutalást vesszük alapul, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy ha nem is azonnali lesz a folyósítás, de az eddigi egy órás várakozást hamarosan a felére-negyedére csökkentik, és ebben nagy szerepe lehet a mostanában egyre jobban terjedő mesterséges intelligenciáknak is, amik a gyorskölcsönt is másképpen fogják kezelni.

Szeretnél mihamarabb pénzhez jutni? Akkor válaszd a gyorskölcsönöket! Oldalunkon összehasonlíthatod a jelenleg elérhető legjobb lehetőségeket, és el is indíthatod a hiteligénylést! Kérdés esetén is állunk rendelkezésedre, ha felveszed velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Jelzáloghitelt kiváltani, miért érdemes?

Jelzáloghitelt kiváltani, miért érdemes?

2019.07.02.

Többször is feltették már nekünk ezt a kérdést, ezért úgy gondoltuk, ideje megválaszolni egy cikk formájában is, hiszen még sokakban motoszkálhat. Kiváltani a jelzáloghitelt – röviden arról szól, hogy felveszel egy másik hitelt, amiből kifizeted a már meglévőt, és az újat törleszted tovább. És hogy ez miért éri meg?

Tovább olvasom
Mit kell tudni a személyi kölcsönről?

Mit kell tudni a személyi kölcsönről?

2018.05.25.

A személyi kölcsönről azt kell tudni, hogy olyan hitelkonstrukció, ami szabadon felhasználható, vagyis bármire elkölthető, és nincs fedezete. A futamideje maximum 96 hónap, az igényelhető hitelösszeg pedig maximum 10.000.000 Ft.

Tovább olvasom
A hitelkártya, mire jó?

A hitelkártya, mire jó?

2018.10.11.

Mióta bekerült a köztudatba, illetve az igényelhető hiteltípusok közé a hitelkártya, azóta gyakorlatilag ez a termék lett a mumus az emberek szemében. Nem véletlen, de nem azért, amire sokan gondolnának, hanem mert nem úgy használják, ahogy kellene. A hitelkártya valójában zseniális találmány, és ha megfelelően bánunk vele, akkor gyakorlatilag kamatmentes!

Tovább olvasom
Banki hitelek – személyi kölcsön- és lakáshitel-ajánlatok egy helyen, válogatottan!

Banki hitelek – személyi kölcsön- és lakáshitel-ajánlatok egy helyen, válogatottan!

2019.06.17.

Aki érdeklődik a banki hitelek iránt, az tudja, hogy rengetegféle van belőlük, és egy laikus számára nagyon nehezen átláthatóak. Oldalunk viszont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson ebben. Az alábbiakban kifejtjük, hogy mit találhatsz nálunk, ha most jársz itt először.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával