Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Banki hitelek – személyi kölcsön- és lakáshitel-ajánlatok egy helyen, válogatottan!

2019.06.17.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 11:52

Aki érdeklődik a banki hitelek iránt, az tudja, hogy rengetegféle van belőlük, és egy laikus számára nagyon nehezen átláthatóak. Oldalunk viszont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson ebben. Az alábbiakban kifejtjük, hogy mit találhatsz nálunk, ha most jársz itt először.

Banki hitelek – személyi kölcsön- és lakáshitel-ajánlatok egy helyen, válogatottan!

Mivel a blogot olvasod, tudhatod, hogy cikkek is jelennek meg az oldalon; ezekben a banki hitelekről, a hitelfelvételi lehetőségekről, illetve újdonságokról olvashatsz. Ha lakáshitelt szeretnél felvenni, kisebb pénzzavarba kerültél, vagy egyéb okokból keresel személyi kölcsön-ajánlatokat, itt első kézből szerezheted be a legfontosabb információkat a banki hitelek kapcsán.

De további információt a kovetkező linkre kattintva találsz, kattints ide. 

Az oldal tetején találhatod meg a menüpontokat, ahol típusokra bontottuk a banki hiteleket, illetve termékeket. Bármilyen kölcsönt készülsz igényelni, itt lesz majd érdemes nézelődnöd. De ha folyószámlát szeretnél nyitni, arra is adunk tippeket, vagyis nálunk egy helyen találhatsz meg szinte mindent, ami banki termék. Ha kiválasztod a Téged érdeklő menüpontot, máris láthatod, hogy számos bank hiteltermékeit soroltuk fel alatta. És hogy erre miért is van szükség?

Mivel Magyarországon több, mint harminc kereskedelmi bank működik, és mindegyiknek van személyi kölcsöne, lakáshitele és egyéb banki hitelei, ráadásul akár több is minden típusból, így nagyon nehéz lenne átlátni őket. Azért, hogy segítsünk Neked és mindenkinek, aki hitelt szeretne felvenni, először is kiválogattuk azokat a konstrukciókat, amik tényleg érdemesek a figyelmedre, mert valamiben jobbak, mint az összes többi. Ezek után táblázatba rendszereztük az összes fontos adatot, kiemeltük azokat, amik alapján a legtöbben döntenek, és felsoroltuk a legfőbb tudnivalókat is. Partnerünk ajánlatait is tekintsd meg, ezt itt tudod. 

Ha tehát banki hitelt keresel, akkor csak össze kell hasonlítanod a táblázatban szereplő konstrukciókat, majd a saját szempontjaid szerint kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt. Ha kérdésed van, akkor sem hagyunk magadra. Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Megújuló Hitel, mit kell tudni róla?

Megújuló Hitel, mit kell tudni róla?

2018.07.20.

A Megújuló Hitel a Cofidis hitelterméke, ami tulajdonképpen egy személyi kölcsön, de van néhány tulajdonsága, ami miatt a versenytársak konstrukciói fölé emelkedik! Érdemes elgondolkodni rajta, ha személyi kölcsönt tervezel felvenni, mert bizonyos esetekben ennél jobbat nem találsz manapság!

Tovább olvasom
Autóhitel személyi kölcsönnel!

Autóhitel személyi kölcsönnel!

2018.11.19.

Autóhitel, vagy személyi kölcsön? Ez a kérdés sokszor felmerül, hiszen mindkettő létezik, mindkettőből lehet autót vásárolni, és mindkettő könnyen elérhető. Vizsgáljuk meg, melyikkel járhat jobban az, aki gépjárművet szeretne vásárolni, de erre nem áll a rendelkezésére elegendő pénzösszeg!

Tovább olvasom
CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

2018.11.07.

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyibe kerül fenntartanod a bankszámládat? Ha nem, érdemes utánanézned, és hacsak nem a CIB 0 Ft-os számláját használod, nagyon meg fogsz lepődni!

Tovább olvasom
Fogyasztóbarát Lakáshitel jellemzői

Fogyasztóbarát Lakáshitel jellemzői

2019.07.03.

Mostanában egyre gyakrabban bukkan fel a Fogyasztóbarát Lakáshitel minősítés, viszont hogy mit is jelent, már csak kevesen tudnák megmondani. Mint általában, így most is megtudhatod, miért érdemes figyelni ezt a minősítést, hiszen részletezzük Neked!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával