Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

K&H személyi kölcsön kalkulátor

2019.05.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 14:50

Gyakran kerül szóba nálunk mostanság a K&H bank. Mivel a legutóbbi újításuk, a teljesen online hiteligénylés egy remek lehetőséget nyújt a bank saját ügyfeleinek. De ezt is sikerült felülmúlniuk azzal, hogy a folyósítás – a feltételek teljesítésével – egy órán belül lezajlik. Ha fedezet nélküli hitel, akkor a K&H személyi kölcsön kalkulátora kerül elő a legtöbbször; nálunk most ez a favorit, és ha tovább olvasol, azt is eláruljuk, hogy miért!

K&H személyi kölcsön kalkulátor

Ha megnyitod a K&H személyi kölcsön kalkulátorát rejtő weblapot, akkor röviden és tömören tájékoztatnak arról, hogy milyen kondíciókkal igényelheted a hitelt: végig fix törlesztőrészlet, 8,1-13,8%-os THM, 100% online, slussz. Nem is kell ezt tovább cifrázni, pont elegendő az átlagfelhasználónak, de még az olyanoknak is, mint mi; ezek alapján könnyen eldönthető, hogy akarod-e ezt a hitelt, vagy sem. Közvetlen ez alatt található a K&H személyi kölcsön kalkulátora, ami első lépésben felteszi a kérdést: 300.000 forint alatti, vagy feletti a jövedelmed? Attól függően, hogy mi lett a válasz, a kalkulátor automatikusan átáll a megfelelő kondíciókra. Ha 300.000 forint feletti jövedelmed van, akkor a felvehető hitelösszeg 300.000-7.000.000 forint között állítható, a futamidő pedig 2-7 év lehet; ugyanez 300.000 forint alatti jövedelem esetén 300.000-5.000.000 forint, a futamidő pedig ugyanaz. Több információt keresel a személyi kölcsönökkel kapcsolatosan, akkor kattints ide!

Ha beállítottad a K&H személyi kölcsön kalkulátorát a neked megfelelő értékekre, akkor máris láthatod a csúszkák alatti sávban, hogy mire számíthatsz, ha felveszed a hitelt. Először is a havi törlesztőrészletet jeleníti meg a kalkulátor, majd az éves, fix kamatot láthatod, a következő érték a THM, amit a teljes visszafizetendő összeg követ, és a lejáratig kamatkedvezménnyel megtakarított összeg zárja a sort. Ennél több adatra nincs is szükség ahhoz, hogy eldönthesd, el szeretnéd indítani az igénylési folyamatot, vagy sem! Partnerünknél is megtalálható a legjobb személyi kölcsön és lakáshitel.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor használd te is a K&H személyi kölcsön kalkulátorát, mielőtt felvennéd a hitelt! Ha viszont mégsem tetszik ez a személyi kölcsön, akkor oldalunk segítségével hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival, hogy olyat találhass, ami minden szempontból megfelelő! Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adásvételi szerződés – általános, vagy minden bank mást fogad el?

Adásvételi szerződés – általános, vagy minden bank mást fogad el?

2019.09.02.

Nemrég érkezett hozzánk a fenti kérdés, és azt kell mondjuk, van benne logika, hiszen a munkáltatói igazolást a bankok csak a saját formanyomtatványukon fogadják el, bár a tartalma minden esetben ugyanaz. Az adásvételi szerződést azonban a polgári törvénykönyv szabályozza. Emellett pedig kimondja, hogy ingatlan esetében az adásvételi szerződés fogalmi eleme az ingatlan birtokba adása tulajdonjogának átruházása és a szerződés írásba foglalása.

Tovább olvasom
Banki hitelek online összehasonlítva

Banki hitelek online összehasonlítva

2019.03.25.

Nemrég feltették nekünk a kérdést, hogy miért is jó a banki hiteleket online összehasonlítani. Hirtelen nem is tudtunk rá válaszolni, annyira meglepő volt, hiszen az okok nyilvánvalóak. Ha téged is érdekel a válasz, olvass tovább, mert kifejtjük!

Tovább olvasom
A hitelkiváltó hitel

A hitelkiváltó hitel

2019.04.05.

Szerencsére egyre kevesebben vannak, akiknek komoly problémát okoz a hiteltörlesztés, mert már eljutott hozzájuk a hitelkiváltó hitel híre, és léptek is ebben az ügyben. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor ez a cikk nem Neked szól, ha viszont többfelé fizetsz, és már nem tudod követni, mivel vagy elmaradásban, ráadásul ez a családi kasszát is erősen megterheli, akkor olvass tovább, ugyanis jó hírünk van. Megoldhatod ezt a problémát!

Tovább olvasom
Kölcsön videóazonosítás segítségével!

Kölcsön videóazonosítás segítségével!

2018.03.02.

Egy ideje otthonról is igényelhetsz gyorskölcsönt, és akár 24 órán belül folyósíthatják az összeget, a videóazonosítás segítségével – ha az előzetes hitelkérelmed sikeres volt – akár negyed óra alatt túllehetsz az egészen! Ha nem tudod, hogy is működik, röviden összefoglaljuk neked.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával