Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

MiniKölcsön hitel frissítve

2019.04.10.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 10:15

Többször is írtunk már a MiniKölcsön hiteléről, hiszen egy rendkívüli hitelkonstrukció, aminek vannak ugyan „buktatói”, de bizonyos esetekben életmentő is lehet. Most frissítették, illetve – hogy pontosak legyünk – egy akciót hirdettek, ami miatt a MiniKölcsön hitel jelenleg a legjobb lehetőség a piacon!

MiniKölcsön hitel frissítve

A MiniKölcsön hitel legelőnyösebb tulajdonsága az egy órán belüli folyósítás, amihez viszont az Expressz Szolgáltatás igénylése is szükséges. A kölcsönre ugyan nem számolnak fel THM-et, az Expressz Szolgáltatásnak viszont van díja. Ami százalékos arányú, és nagyjából megfelel egy átlagos személyi kölcsön után fizetett kamat mértékével. Sokan vélték úgy, hogy a cég átveri őket, ám erről szó se volt, mindenről tájékoztatták az ügyfeleiket. De – valószínűleg a negatív vélemények hatására – most változtattak ezen a stratégián is, és kijöttek egy akcióval! Oldalunkon azonnal leadhatod a kölcsön igénylésedet és akár 1 órán belül kölcsönhöz juthatsz, kattints ide!

A MiniKölcsön hitele ebben az akcióban szinte hihetetlen. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek ez az első igénylésük, elengedik az Expressz Szolgáltatás díját, vagyis a futamidő végéig pontosan ugyanannyit kell visszafizetniük, amennyit felvettek, vagyis ingyen használhatják a hitelintézet pénzét!

Természetesen vannak hátulütői is a MiniKölcsön hitelének. A hitel maximális futamideje 90 nap, ami sokak számára rövid lehet, de ha áthidaló jellegű kölcsönre van szükség, akkor ez a legjobb választás. A túllépése prolongációs, vagyis hosszabbítási díjat von maga után. Viszont bármikor hosszabbítható, bár ennek díja meglehetősen magas. A feltételei egy átlagos személyi kölcsönéhez hasonlóak, tehát a Magyar állampolgárság, a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, a legalább 3 hónapos munkaviszony, vagy nyugdíj, illetve a Magyarországon vezetett bankszámla itt is szükséges lesz. Partnerünk ajánlatait se hagyd ki, nézd meg most, kattints ide!

Ha a MiniKölcsön hitelét választod, meg tudunk érteni, azonban ha hosszabb futamidőre, vagy nagyobb összegre lenne szükséged, hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Babaváró támogatás – mit érdemes tudni róla?

Babaváró támogatás – mit érdemes tudni róla?

2019.05.22.

A kormány egyre újabb támogatási módokat mutat be a demográfiai problémák orvoslására; ennek első képviselője volt a CSOK, amit bemutatása óta folyamatosan finomítanak és kiegészítenek. Erre a legújabb példa a babaváró támogatás, ami tulajdonképpen egy kedvezményes hitelkonstrukció. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom
Minimálbér alatti tartozással is fel lehet kerülni a KHR listára?

Minimálbér alatti tartozással is fel lehet kerülni a KHR listára?

2018.02.20.

A hitelek felvételének számtalan kritériuma van és előkelő helyet foglal el közöttük az, hogy a hitelfelvevő ne szerepeljen a KHR listán aktív státuszban. Sokan nem tudják, hogy mi is ez, illetve hogyan működik, ezért röviden vegyük át!

Tovább olvasom
A hitelkiváltásról bővebben

A hitelkiváltásról bővebben

2018.01.16.

Sokan küzdenek a hiteleik visszafizetésével, hiszen a törlesztőrészletek emelkedtek az elmúlt években, míg a családok jövedelme ezt nem minden esetben követte. Van viszont megoldás a problémára, ez pedig a hitelkiváltás!

Tovább olvasom
Cetelem személyi kölcsön – mit kell tudni róla?

Cetelem személyi kölcsön – mit kell tudni róla?

2019.03.16.

A személyi kölcsönök piaca egyre csak bővül és bővül, hiszen ez a legnépszerűbb hiteltermék az ügyfelek körében. Nem véletlen, hiszen egyszerűen és gyorsan hozzáférhetőek, a kondícióik pedig kedvezőek. Magyarországon manapság szinte minden banknál találhatunk olyan hitelkonstrukciót, ami megfelelhet az igényeinknek, így a Cetelem Banknál is.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával