Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Lakáskölcsön – hol és hogyan?

2019.03.05.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 09:33

Ingatlant szeretnél vásárolni? Lakáskölcsön, amiből rengetegféle létezik, és mivel az ingatlanpiac jelenleg még mindig felívelőben van, az ehhez kapcsolódó banki termékek piaca is folyamatosan változik. Nem egyszerű eligazodni ebben a rengetegben, ezért jelen cikkünkben ehhez adunk Neked néhány támpontot.

Lakáskölcsön – hol és hogyan?

Lakáskölcsön – minden kereskedelmi banknál találsz, és valószínűleg azzal se mondunk újat, hogy a kondícióik is nagyon hasonlóak. Általánosan elmondható ezekről a hitelkonstrukciókról, hogy a kamatuk 5% alatti, a futamidejük pedig akár 30 év is lehet. Szintén általános, hogy csak forint alapon igényelheted, és külön kondíciók vonatkoznak az új, illetve a használt ingatlan megvásárlására fordítható lakáskölcsönökre. Az, hogy melyik banknál adod le a hiteligénylésedet, csakis rajtad múlik, hiszen mindenkinek más az erre vonatkozó igénye, és mivel a feltételek bankonként csak az alapjaikban egyeznek meg, részleteikben viszont különböznek, azon is, hogy tudod-e ezeket teljesíteni.

A legtöbb lakáshitel ajánlatot oldalunkon megtalálod, válogass kedvedre az ajánlatok között, kattints ide!

A hogyanra már egyszerűbb válaszolni. Az első lépés, hogy kiválasztod a neked megfelelő bankot, illetve annak egyik lakáskölcsönét. Alaposan mérd fel a piacot, hiszen néhány tized százalék is komoly pénzt jelenthet egy nagyobb összegű kölcsön felvételekor. Ha ez megvan, szerezd be a megfelelő dokumentumokat, majd találj egy lakást, amit szeretnél megvásárolni. Ha mindez sikerült, irány a bankfiók, a többit az ügyintéző fogja elmondani. Még hatékonyabb lehetsz, ha felkeresel egy hitelszakértőt, illetve közvetítőt, hiszen ő minimális díjazás ellenében leveszi a lakáskölcsön ügyintézésének terhét a válladról, ráadásul a szakértelmének köszönhetően fel is gyorsulhat az egész ügymenet. Csodára persze így sem érdemes számítani, de az átlagos 6 hét helyett egy hónapon belül is átveheted az új otthonod kulcsait. Tekintsd meg partnerünk ajánlatait is, ezt itt teheted meg!

Ha lakáskölcsönt keresel, oldalunk segítségével könnyen megtalálhatod! Hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Lakáskölcsön kérelmedet oldalunkon online azonnal elindíthatod, akár pár perc alatt.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Személyi kölcsönök előnyei – miért érdemes igényelni?

Személyi kölcsönök előnyei – miért érdemes igényelni?

2019.11.02.

Minden hitelkonstrukciónak megvannak a maga előnyei, ami miatt érdemes őket választani egy adott célra. A személyi kölcsönök előnyei számosak, ám csak akkor, ha a megfelelő célra választjuk őket, ezt pedig behatárolják a kondíciók. Lássuk részletesebben, hogy mit is értünk ez alatt!

Tovább olvasom
Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

2019.06.04.

A modern világ rengeteg hátránya mellett azért akad néhány előny is, például az, hogy minden leegyszerűsödik. Egyszerűbb lett a közlekedés, egyszerűbb hozzájutni olyan fogyasztási cikkekhez, amiket korábban beszerezhetetlennek hittünk. Könnyedén elérhetjük az ismerőseinket, sőt, be is vásárolhatunk az internet segítségével. A hitelezés sokáig bonyolult és hosszadalmas dolog volt, rengeteg papírmunkával. De manapság már ebben is változott a helyzet.

Tovább olvasom
Lakástakarék, mit kell tudni róla?

Lakástakarék, mit kell tudni róla?

2018.05.29.

A lakástakarék, azaz a lakás-takarékpénztár állam által támogatott megtakarítási lehetőség; az állami támogatás mértéke fix 30% befizetésenként, de ez maximum évi 72.000 Ft lehet, Ebből következik, hogy a maximálisan befizethető összeg havi 20.000 (évi 240.000) Ft.

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitel egyszerűen

Szabad felhasználású hitel egyszerűen

2018.12.12.

A szabad felhasználású hitel egyszerűen, nevében benne rejlik a legnagyobb előnyük. Bármire elköltheted őket. Két típusuk létezik, az egyik fedezetes, a másikat pedig fedezet bevonása nélkül igényelheted; ez utóbbit nevezzük személyi kölcsönnek. Az előbbinek kicsit bonyolultabb és hosszadalmasabb az igénylése, de nem megoldhatatlan!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával