Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

OTP hitel – milyen lehetőségek vannak?

2019.02.03.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:06

Az OTP Bank, mint az egyik legrégebbi szereplő a magyarországi pénzpiacon, a lehető legtöbb hiteltípust kínálja az ügyfeleinek, de ezeken felül még egyéb szolgáltatásokat is nyújt. Mivel mi főleg a hitelekkel foglalkozunk, ezért most nézzük át az OTP hiteleinek variációit!

OTP hitel – milyen lehetőségek vannak?

Az OTP hiteleinek két típusát különböztethetjük meg: a fedezet mellett nyújtott hiteleket, illetve a fedezet nélkülieket, és az előbbiek közé is már többféle jelzáloghitel tartozik. A fedezetes hitelek többnyire ingatlanvásárlási céllal kerülnek folyósításra. Tehát az OTP Banknál használt lakás vásárlásához, illetve új lakás vásárlásához és építéséhez, bővítéshez, felújításhoz és korszerűsítéshez lehet jelzáloghitelt igényelni. Ezeken felül lehet még hitelcél a hitelkiváltás, illetve az adósságrendezés, és természetesen létezik a bank fedezetes hitelei között szabad felhasználású is. Szintén fedezetes OTP hitel az úgynevezett Lombard hitel, amit megtakarítás, vagy értékpapír fedezete mellett nyújt a bank, tehát nem ingatlant kell bevonni a hitelügyletbe.

Partnerünk ajánlataiból itt tudsz válogatni!

Az OTP hiteleinek fedezet nélküli, más néven jövedelemfedezetű típusai is hasonlóan szép számban képviseltetik magukat. Természetesen itt is megtalálható a személyi kölcsön, mint gyakorlatilag minden banknál, hiszen ez a legnépszerűbb hitelkonstrukció. Emellett igényelhető még folyószámlahitel, hitelkártya, illetve áruhitel is. Lényeges, hogy a bank – szintén fedezet bevonása nélkül – diákhitelt is kínál a felsőoktatásban tanuló diákok számára, ami akár 0%-os is lehet.

Mint az elején is írtuk, az OTP hitelei között gyakorlatilag bármilyen hitelkonstrukció megtalálható, amit jelen pillanatban el lehet képzelni, és ráadásul manapság ezek egy részét online is lehet igényelni. Ami a hitelfelvételt nem csak kényelmesebbé, de sokkal gyorsabbá is teszi. Több informácót itt találhatsz a személyi kölcsönökkel kapcsolatosan.

Ha te is a bank ügyfele vagy, akkor nyilván az OTP hitelei közül fogsz választani. Mi azonban azt javasoljuk, hogy – hacsak nem kapsz extra kedvezményeket – alaposan fontold meg ezt! Számos banknál megtalálhatod ugyanezeket a hiteltípusokat, és könnyen meglehet az is, hogy valamelyik sokkal inkább meg fog felelni az igényeidnek. Oldalunk segítségével összehasonlíthatod a jelenleg elérhető legjobb ajánlatokat, és ha kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

Tekintsd meg a legjobb személyi kölcsön ajánalatokat itt!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Az öt leggyakoribb befektetői hiba

Az öt leggyakoribb befektetői hiba

2023.07.12.

Gyakran emlegetett kritika a magyar társadalommal kapcsolatban, hogy pénzügyi szempontból nem vagyunk túl tudatosak és jól képzettek. Persze nem lehet mindenki szakértője a témának, de az alapokat azért érdemes és hasznos elsajátítani. Azért, hogy elkerüljük az anyagi kárt, amelyet sokszor okoz rossz döntés. Nézzük, mik lehetnek ezek a rossz döntések, mi az öt leggyakoribb befektetői hiba!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kamatkedvezmény – Milyen feltételekkel juthatunk hozzá?

Személyi kölcsön kamatkedvezmény – Milyen feltételekkel juthatunk hozzá?

2017.10.01.

Személyi kölcsön kamatkedvezmény: mit is jelent ez pontosan? Az ajánlatokat böngészve láthatjuk, hogy ugyanakkora összegű személyi kölcsön ajánlatokban más és más feltételekkel találkozunk, valamint a kamatok is változóak. A bankok többféle konstrukciót dolgoznak ki azonos hitelösszegre.

Tovább olvasom
Nagycsaládos autótámogatás – mit kell tudni róla?

Nagycsaládos autótámogatás – mit kell tudni róla?

2019.07.30.

Az utóbbi időben a kormány látványos engedményeket, illetve támogatásokat biztosít a családoknak, illetve azoknak, akik családot szeretnének alapítani. A babaváró hitel mellett újabban a nagycsaládos autótámogatás a legnépszerűbb téma. Hiszen ennek derültek ki a legutóbb a részletei, így most mi is foglalkozunk vele egy cikk erejéig. Ha további információk jelennek meg róla, akkor természetesen vissza is fogunk térni rá.

Tovább olvasom
Megéri-e a babaváró hitel gyermekvállalás nélkül?

Megéri-e a babaváró hitel gyermekvállalás nélkül?

2021.11.26.

Babaváró hitel gyermekvállalás nélkül? Furcsán hangzik a kérdés, hiszen ez a hiteltípus alapvetően – ahogyan azt a neve is mutatja – családalapítást, gyermekvállalást igyekszik elősegíteni. Ennek ellenére előfordulhat olyan helyzet, hogy valaki gyermekvállalás nélkül igényli és akár meg is érheti neki a dolog.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával