Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

2019.02.25.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:54

Ha az Erste Bank ügyfele vagy, és vettél már fel tőlük hitelt, akkor valószínűleg előtte kipróbáltad az Erste személyi kölcsön kalkulátorát is. Ha viszont nem, akkor most elmondjuk, miért is érdemes azt használni!

Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

Az Erste személyi kölcsön kalkulátora számos adatot mutat meg. A futamidőn és felvenni kívánt összegen kívül még jó néhány beállítási lehetőséget kínál. Megadhatod a jövedelmedet, beállíthatod, hogy mióta dolgozol a munkahelyeden, illetve azt is, hogy a jövedelmed mekkora hányadát fordítod hiteltörlesztésre; ez utóbbi azért lényeges, mert a törvényi szabályozás szerint maximum 50%-át költheted ilyesmire. Emellett megadhatod, hogy tudsz-e adóstársat bevonni a hitelügyletbe, ami a felvehető hitelösszeg mértéke miatt számít. Ha ezekkel elkészültél, akkor az Erste személyi kölcsön kalkulátora kiszámolja a hiteled kamatát, a THM-et, a havi törlesztőrészletet, a teljes visszafizetendő összeget, valamint forintosítva a hitel teljes díját. Partnerünk oldalán is leadhatod egyszerűen kölcsönkérelmedet, tekintsd meg most. 

Az Erste személyi kölcsön kalkulátorának automatikusan beállított példája szerint 3.500.000 forint felvételekor, 72 hónap futamidővel a kamat 9,49%, a THM 10,45%, a havi törlesztőrészlet 63.944. A teljes visszafizetendő összeg 4.654.801 forint, a hitel díja pedig 1.154.801 forint, ha a jövedelem minimum nettó 250.000 forint. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a jövedelmi helyzettől függően változik a kamat és a THM is; ha átállítod az Erste személyi kölcsön kalkulátorát 150.000 forintra, akkor a kamat 13,49%-ra, a THM pedig 14,93%-ra módosul, és a havi törlesztőrészlet is 71.168 forintra nő. Tehát a bank a magasabb jövedelem kisebb kockázati tényező a bank szerint, így lehet alacsonyabb a kamat. Erste kölcsönökkel kapcsolatosan bővebben itt találsz információt, kattints ide!

Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor előtte hasonlítsd össze a jelenleg elérhető legjobb banki ajánlatokat oldalunk segítségével, mert így könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbbet! Ha kérdésed lenne, vagy tanácsot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

ERSTE Most Személyi Kölcsön

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

Tovább olvasom
Melyik a legkedvezőbb lakáshitel az Erste Banknál?

Melyik a legkedvezőbb lakáshitel az Erste Banknál?

2022.09.02.

Lakáshitelt az Erste Banktól? Kifejezetten jó ötlet, különösen abban az esetben, ha a legjobb konstrukciót választjuk!

Tovább olvasom
Tudj meg mindent az Erste Bank személyi kölcsöneiről!

Tudj meg mindent az Erste Bank személyi kölcsöneiről!

2022.03.30.

Az Erste Bank személyi kölcsönei hozzák a kötelezőt, azaz a bank portfóliójában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával