Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz, hiszen nincs olyan bank, amelyik ne kínálná az ügyfeleinek. A CIB személyi kölcsöne egy olyan hiteltermék, ami mindenképp figyelmet érdemel, tehát hadd mutassuk be most részletesen!

A CIB személyi kölcsöne ugyanúgy szabad felhasználású hitelkonstrukció, mint a többi, hasonló termék, és nem szükséges fedezetként ingatlant bevonni mögé. A CIB személyi kölcsönének legfontosabb jellemzője a felvehető hitelösszeg, ami akár 10.000.000 forint is lehet, a másik pedig a kamata, ami akár 7,77% is lehet, a THM pedig ebben az esetben 8,17%, ráadásul a kamat a kölcsön teljes futamideje alatt fix. A kamat persze a jövedelemtől és a felvenni kívánt hitelösszegtől függően változhat, de ez még így is egy igen kedvező ajánlat! A futamidő minimum 12, maximum 84 hónap lehet, bár az AKTÍV450 kedvezménycsomag és Magnifica kamatkedvezmény igénybevételével akár a 96 hónap is megoldható.

Személyi kölcsönt azonnal tudod igényelni, ehhez kattints ide. 

A CIB személyi kölcsönének feltételei csak minimálisan térnek el a megszokottól. A 20. betöltött életév nem szokványos, és csak az érvényes személyazonosító okmányokra, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcímre és a három hónapos munkaviszonyra van szükség hozzá. Emellett természetesen nem szerepelhet az igénylő a KHR rendszerben, és a jövedelmének el kell érnie a nettó 91.770 forintot.

Ami az egyszerű igénylést illeti, a CIB személyi kölcsönét nem csak a hagyományos módon, bankfiókban lehet igényelni. Hanem az interneten is, sőt, akár egy mobil applikációt is használhatunk erre, amivel gyakorlatilag percek alatt hozzá lehet jutni a kölcsönösszeghez!

Felkeltette az érdeklődésedet a CIB személyi kölcsöne? Meg tudjuk érteni. De mielőtt beadnád az igénylésed, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival, mert lehet, hogy olyat találsz, ami jobban megfelel az igényeidnek. Oldalunkon ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?
4.5 (90%) 10 értékelés