Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

2019.01.10.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:14

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz, hiszen nincs olyan bank, amelyik ne kínálná az ügyfeleinek. A CIB személyi kölcsöne egy olyan hiteltermék, ami mindenképp figyelmet érdemel, tehát hadd mutassuk be most részletesen!

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

A CIB személyi kölcsöne ugyanúgy szabad felhasználású hitelkonstrukció, mint a többi, hasonló termék, és nem szükséges fedezetként ingatlant bevonni mögé. A CIB személyi kölcsönének legfontosabb jellemzője a felvehető hitelösszeg, ami akár 10.000.000 forint is lehet, a másik pedig a kamata, ami akár 7,77% is lehet, a THM pedig ebben az esetben 8,17%, ráadásul a kamat a kölcsön teljes futamideje alatt fix. A kamat persze a jövedelemtől és a felvenni kívánt hitelösszegtől függően változhat, de ez még így is egy igen kedvező ajánlat! A futamidő minimum 12, maximum 84 hónap lehet, bár az AKTÍV450 kedvezménycsomag és Magnifica kamatkedvezmény igénybevételével akár a 96 hónap is megoldható.

Személyi kölcsönt azonnal tudod igényelni, ehhez kattints ide. 

A CIB személyi kölcsönének feltételei csak minimálisan térnek el a megszokottól. A 20. betöltött életév nem szokványos, és csak az érvényes személyazonosító okmányokra, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcímre és a három hónapos munkaviszonyra van szükség hozzá. Emellett természetesen nem szerepelhet az igénylő a KHR rendszerben, és a jövedelmének el kell érnie a nettó 91.770 forintot.

Ami az egyszerű igénylést illeti, a CIB személyi kölcsönét nem csak a hagyományos módon, bankfiókban lehet igényelni. Hanem az interneten is, sőt, akár egy mobil applikációt is használhatunk erre, amivel gyakorlatilag percek alatt hozzá lehet jutni a kölcsönösszeghez!

Felkeltette az érdeklődésedet a CIB személyi kölcsöne? Meg tudjuk érteni. De mielőtt beadnád az igénylésed, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival, mert lehet, hogy olyat találsz, ami jobban megfelel az igényeidnek. Oldalunkon ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

2018.11.07.

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyibe kerül fenntartanod a bankszámládat? Ha nem, érdemes utánanézned, és hacsak nem a CIB 0 Ft-os számláját használod, nagyon meg fogsz lepődni!

Tovább olvasom
CIB lakáshitel részletek

CIB lakáshitel részletek

2019.03.18.

Mivel az utóbbi időben felpörgött az ingatlanpiac, és a CSOK is hozzátette ehhez a magáét, a lakáshitelek is rohamos fejlődésnek indultak. Minden bank megpróbál a konkurencia alá licitálni, így a kamatok is egyre kedvezőbbek. Nézzük meg, mit tud nyújtani a CIB lakáshitel!

Tovább olvasom
Kedvezőbb bankszámlára váltanál? Fedezd fel, mit nyújt a CIB ECO Bankszámla!

Kedvezőbb bankszámlára váltanál? Fedezd fel, mit nyújt a CIB ECO Bankszámla!

2024.04.24.

A bankszámla költségét érdemes csökkenteni. Ehhez a CIB ECO Bankszámla jó választás lehet. Szakértőink bemutatják a CIB ECO Bankszámlát, hogy tudd, ez egy igazán jó választás lehet. Neked.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával