Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

2018.11.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 12:45

Az utóbbi időben a lakáspiac felfelé ível, és ezzel párhuzamosan az igény is megemelkedett. Lakáshitel egyszerűen, hozzájuthatsz a számodra leginkább megfelelő hitelhez, oldalunk segít ebben!

Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

Lakáshitel egyszerűen, úgy ahogy mondjuk, mert tudni kell, hogy a  felvétele sok ügyintézést és dokumentációt igénylő procedúra. A legjobb esetben  a hitelkérelem beadását követő 4-6 hét múlva kerül folyósításra az igényelt összeg. Ez a folyamat megkönnyíthető egy hitelszakértővel, aki tudja, hogy a bankok milyen elvárásokat támasztanak. Így előkészíti a a megfelelő dokumentációt. A lakáshitel felvételét a megvásárolni kívánt ingatlan értéke és a jövedelmed határozza meg. Ezt a hitelbírálat során megvizsgálja a bank, tehát az értékbecsléskor felméri az ingatlant, illetve megvizsgálja az anyagi helyzetedet is. A hitel maximális összege ugyanis nem lehet több, mint az ingatlan piaci értékének 80%-a, a fennmaradó összeget pedig önerőként Neked kell megoldanod.

Ha megfelelsz a bank kívánalmainak, akkor viszonylag gyorsan hozzájuthatsz a lakáshitelhez, de ehhez minden feltételnek meg kell felelned. Nem írjuk le őket még egyszer, ez nem a jelen cikk tárgya, inkább az egyszerű igénylésre koncentrálnánk most. Ha a lakáshitel felvételén gondolkodsz, akkor először is tudnod kell, hogy a feltételek minden banknál mások, az alapfeltételeket pedig megtalálhatod oldalunkon, illetve a blog írásaiban is.

A hitelfelvételt számos tényező lassíthatja, tehát ha gyorsan és egyszerűen szeretnéd megkapni, akkor ezeket ki kell küszöbölnöd. Az első, hogy ha olyan bankot választasz, amelyik nem az, ahol a folyószámládat vezeted, akkor először mindenedet át kell vinni a hitelkibocsájtó pénzintézethez, ami időrabló és bonyolult procedúra. A kamattámogatási jogosultság szintén kitolhatja a hitelbírálati időt, és az sem egyszerűsíti a helyzetet, ha több ingatlant szeretnél bevonni a hitelügyletbe, de azok messze vannak egymástól, ez esetben ugyanis az értékbecslőnek kétszer is el kell végeznie a felmérést.

Ezeken felül pedig még a szerencsére is szükséged van, ha egyszerűen szeretnél lakáshitelhez jutni, és a hitelek összehasonlítását sem hagyhatod ki! Oldalunkon ezt könnyen megteheted, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

CIB Előrelépő személyi kölcsön 7.77% kamatra: Érje el céljait még előbb!

CIB Előrelépő személyi kölcsön 7.77% kamatra: Érje el céljait még előbb!

2017.04.09.

CIB Előrelépő személyi kölcsön igazi segítség kitűzött céljai eléréséhez! Alacsony, akár 7.77%-os kamattal, kedvező, rugalmas igénylési feltételekkel nyújtunk segítséget, hogy céljait mielőbb elérhesse! 2017. március 17- június 1. között többféle kedvezménnyel is igényelhető!

Tovább olvasom
Adósságot is örökölhetünk?

Adósságot is örökölhetünk?

2020.11.19.

Aki örököl, az sajnos mindent, így adósságot is örökölhet – ez a törvény. Mivel a magyar lakosság jókora százaléka rendelkezik valamilyen hitellel, az öröklések nagy része hitellel is terhelt. A kérdés az, hogy mi a teendő ebben az esetben, visszautasítható-e az örökség, illetve mekkora összeghatárig kell az örökösnek felelősséget vállalnia – az alábbiakból mindez kiderül.

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

2017.03.09.

Adósságrendező hitel igénylése: a lehetőség halmozott hitelek újratervezésére! Ha több felvett hitele is van egyidejűleg, az adósságrendező hitel éppen ilyen helyzetekre kínál jelentős könnyebbséget. De vajon hogyan is alakult ki a jelenlegi helyzet?

Tovább olvasom
Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal

Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal

2017.01.21.

Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal Egyre nehezebb fizetnie hitelét? A megélhetésre alig marad pénze? Több hitele is van és már alig látja át, hogy melyiket mikor is kell fizetni? Hallott már a hitelkiváltásról, mint lehetőségről? A régi hitel kiváltása megoldás lehet gondjaira, bizonyos feltételek megléte esetén. Mi a hitelkiváltás lehetősége? Ha Önnek egy régebbi, kedvezőtlenebb […]

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával