Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

2018.11.07.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:15

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyibe kerül fenntartanod a bankszámládat? Ha nem, érdemes utánanézned, és hacsak nem a CIB 0 Ft-os számláját használod, nagyon meg fogsz lepődni!

CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

Sokan nem néznek utána, hogy milyen bankszámlát használnak esetenként évtizedek óta, mert úgy gondolják, hogy megfelelt eddig is, ezután is jó lesz. Pedig nem szabad megfeledkezni erről, hiszen egy régebbi típusú számlának egészen biztosan van számlavezetési díja. Egyéb díjai, amik évente több ezer forintot húzhatnak ki a zsebedből! A CIB 0 Ft-os számlája azonban nem csak a nevében nulla, hanem tényleg semmibe sem kerül a fenntartása!

Ez persze csak akkor lesz igaz, ha minden hónapban, akár több részletben is a mindenkori minimálbért elérő jóváírás érkezik a számlára. Ha ezt teljesíted, akkor valóban semmit sem kell költened a fenntartására. Egy bankszámlához a legtöbbször bankkártya is tartozik, és itt sincs ez másként. A CIB 0 Ft-os számlájához tartozó főkártya első éves díja szintén nulla forint. A bankkártyás vásárlás és a külföldi, ATM-es pénzfelvétel szintén nem kerül semmibe, bár ez utóbbi csak akkor igaz, ha az Intesa Sanpaolo automatáit használod. És ha ez nem lenne elég, még egy ingyenes mobilalkalmazást is kapsz, amivel bárhol elérheted a bankszámládat, intézheted a banki ügyeidet, és valós idejű értesítéseket kaphatsz a jóváírásokról, illetve a terhelésekről.

Van pár feltétel, amit teljesítened kell, ha CIB 0 Ft-os számlát szeretnél. Először is be kell töltened a 18. életévedet, szükséged lesz a személyi igazolványodra, illetve a lakcímkártyádra, Magyarországon születtél, és van állandó, bejelentett, magyarországi lakcímed is, valamint nem rendelkezel bankszámlával a CIB Banknál. Ezeken kívül az fontos még, hogy magyarországi adóügyi illetőségű legyél, a saját nevedben járj el, és nem lehetsz kiemelt közszereplő sem. Ha ezeket teljesíted, akkor hamarosan a tulajdonosa leszel egy CIB 0 Ft-os számlának! Partnerünknél igényelheted azonnal itt!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet a CIB 0 Ft-os számlája iránt, akkor csak le kell adnod az igénylésedet a banknak, és ezt már online is megteheted. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések