Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Autóhitel személyi kölcsönnel!

2018.11.19.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 12:48

Autóhitel, vagy személyi kölcsön? Ez a kérdés sokszor felmerül, hiszen mindkettő létezik, mindkettőből lehet autót vásárolni, és mindkettő könnyen elérhető. Vizsgáljuk meg, melyikkel járhat jobban az, aki gépjárművet szeretne vásárolni, de erre nem áll a rendelkezésére elegendő pénzösszeg!

Autóhitel személyi kölcsönnel!

Rengeteg hiteltípus létezik, és mindegyiknek mások a kamatai és költségei, ezért fontos összehasonlítani a rendelkezésre álló lehetőségeket! Szinte mindegyik bank kínál autóhitelt, és ha autókereskedésben vásárolod meg a gépjárművet, akkor akár a kereskedő is elintézheti az autóhiteledet. Fontos tudnod, hogy az autóhitelből vásárolt gépjárművet minden esetben bevonják fedezetként a az ügyletbe. Ennek az az előnye, hogy kevesebb lesz a törlesztőrészleted, alacsonyabbak a hiteldíjak, és önerőt sem kell felmutatnod, a hátránya viszont az lesz, hogy ha véletlenül nem tudsz fizetni, akkor a fedezetet át kell adnod a hitelkibocsájtó pénzintézetnek, vagyis elveszik az autódat. Emellett azt is tudnod kell, hogy ha gyakran cseréled le az autóidat, akkor ezt az autóhitel esetében nem teheted meg, hiszen az a bank tulajdona a hitel lejártáig, és a törzskönyv is a banknál kerül elhelyezésre, anélkül pedig az eladás nem lehetséges.

A személyi kölcsönnél már egész más minden; több lehet a törlesztőrészleted, és a díjak is magasabbak lehetnek, ráadásul ha magasabb hitelösszeget szeretnél felvenni, akkor kérhetik az önerőt. Viszont a személyi kölcsön szabad felhasználású, tehát az autó a Te tulajdonod lesz, így bármikor el is adhatod, ráadásul a felvett hitelösszeget bármire fordíthatod az autó megvásárlásán kívül is, legyen az szerviz, vagy felújítás!

Mint láthatod, mindkét lehetőség adott, neked csak döntened kell, hogy melyik a számodra leginkább megfelelő. Az előnyök és hátrányok mérlegelésével könnyen eljuthatsz a megfelelő döntésre, és ha a személyi kölcsönt választod az autóhitel helyett, akkor ne felejtsd el, hogy a kategórián belül is számos ajánlat létezik, mind más és más kondíciókkal! Oldalunkon összehasonlíthatod a legjobb személyi kölcsönöket, és kiválaszthatod közülük a számodra leginkább megfelelőt, de ha mégis maradnának kérdéseid, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen válaszolunk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mire figyeljünk, ha hitelre veszünk használt  autót?

Mire figyeljünk, ha hitelre veszünk használt autót?

2020.12.10.

Hitelre vennél használt autót, és szeretnéd elkerülni a buktatókat? Ezt a cikket Neked írtuk! Amikor hitelre veszel használt autót, igencsak megfontoltnak kell lenned, méghozzá két szempontból is: a hitelt is gondosan kell megválasztanod, illetve az autóra is nagy figyelmet kell fordítanod, hiszen se szeri, se száma azoknak a cikkeknek az interneten, amik a használt autók vásárlása […]

Tovább olvasom
Autóhitel feltételei – részletezzük!

Autóhitel feltételei – részletezzük!

2019.03.09.

Ha autóvásárlás a célod, de nem áll a rendelkezésedre elegendő összeg, akkor az egyetlen lehetőséged a hitelfelvétel. Az autóhitelek viszonylag könnyen hozzáférhetőek, és mivel fedezethez kötöttek, a kamatozásuk is viszonylag alacsony. Az autóhitel feltételei sokban hasonlít az ingatlanfedezetű hitelek kondícióihoz, de természetesen akadnak különbségek. Lássuk ezeket!

Tovább olvasom
Autóhitel 2020-ban – mik a lehetőségek?

Autóhitel 2020-ban – mik a lehetőségek?

2020.02.25.

Ha használt autót szeretnél vásárolni, akkor több lehetőség közül is választhatsz. Az autóhitel 2020-ban is a rendelkezésedre áll, csupán jól kell választanod.

Tovább olvasom
Autóvásárlás hitelből: feltételek és tudnivalók egy helyen

Autóvásárlás hitelből: feltételek és tudnivalók egy helyen

2023.06.22.

Egy autó megvásárlás többnyire családi döntés eredménye. Ahogy az is, hogy autóhitelt igényeljenek-e a vásárláshoz. Segítünk a döntésben. Összehasonlítottuk az autóhitel és a lízingelés lehetőségét. Mutatjuk, hogy mire jutottunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával