Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mit tegyek, ha sürgősen kölcsönre van szükségem?

2018.10.01.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 11:38

Nem szokásunk, de erre a kérdésre kérdéssel felelnénk: mennyire sürgősen? Ha sürgősen kölcsönre van szükséged, akkor több lehetőség is a rendelkezésedre áll, és csak akkor tudsz jól dönteni, ha ezeket mind számba veszed.

Mit tegyek, ha sürgősen kölcsönre van szükségem?

Ha tényleg sürgősen kölcsönre van szükséged, akkor akár egy órán belül is pénzhez juthatsz! A MiniKölcsön az Expressz Szolgáltatással együtt igényelve ténylegesen tudja ezt a bravúrt. De csak akkor, ha online nyújtod be a kérelmedet, illetve az összeg maximum 150.000 forint lehet. Azt is fontos tudni, hogy a MiniKölcsönnél a maximális futamidő 45 nap, tehát viszonylag gyorsan vissza is kell törlesztened. A fentiekből levonható, hogy ez a lehetőség csak a kisebb anyagi problémák, átmeneti pénzzavarok orvoslását teszi lehetővé.

A gyorskölcsönhöz ezzel szemben minimum 24 óra szükséges, vagyis az igénylés leadását követő napon fogod csak kézhez kapni a szükséges összeget. Itt már több lehetőséged is van, hiszen a gyorskölcsön gyakorlatilag személyi kölcsönként működik. Magasabb, akár 5.000.000 forintos összeghez is hozzájuthatsz, a maximális futamidő pedig elérheti a nyolc évet is. A 24 órás folyósítást viszont csak alacsonyabb összeggel fogod tudni elérni, bár ez is jóval több lesz, mint amit a MiniKölcsön kínál. Szintén fontos információ, hogy a gyorskölcsönöknek általában magasabb a kamata, mint más hiteltermékeknek, ebből adódóan pedig a THM is kiugróan magas: akár 20% feletti is lehet!

A harmadik lehetőséged egy sima személyi kölcsön, amit egy jelzáloghitelhez képest töredék idő alatt megkapsz. De még így is elhúzódhat akár két hétig is, mire átmész az egész procedúrán. Az összeget így tudod a legmagasabbra tornászni: akár 10.000.000 forintig is elmehetsz, a THM közepesen magas, általában 10-15% környéke, a futamidő pedig szabadon választható, de maximum 8 év.

Ha tehát meghatározod a sürgősség mértékét, máris könnyebben tudod eldönteni, hogy melyik hiteltermék mellé teszed le a voksod. Oldalunkon össze is hasonlíthatod egymással a gyorskölcsönöket, illetve a személyi hiteleket, és kiválaszthatod a legmegfelelőbbet, sőt, az online igénylést is elindíthatod! Kérdésed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A CSOK 2019 – mik az újdonságok?

A CSOK 2019 – mik az újdonságok?

2019.03.14.

Az év eleje óta terjed a hír, hogy változik a CSOK, méghozzá nem kis mértékben, így Te is hallhattál már róla, a részleteivel azonban nem biztos, hogy tisztában vagy. Pedig érdemes alaposabban tájékozódni a témában, hiszen könnyen előfordulhat, hogy míg eddig nem sikerült államilag támogatottá válnod, most sikerülhet, és új otthonba költözhetsz a családoddal! Épp ezért készült ez a cikk, hogy bemutassuk Neked és a többi olvasónknak a CSOK 2019-es újításait!

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitel egyszerűen

Szabad felhasználású hitel egyszerűen

2018.12.12.

A szabad felhasználású hitel egyszerűen, nevében benne rejlik a legnagyobb előnyük. Bármire elköltheted őket. Két típusuk létezik, az egyik fedezetes, a másikat pedig fedezet bevonása nélkül igényelheted; ez utóbbit nevezzük személyi kölcsönnek. Az előbbinek kicsit bonyolultabb és hosszadalmasabb az igénylése, de nem megoldhatatlan!

Tovább olvasom
Lakáshitel folyamata – mit kell tudni róla?

Lakáshitel folyamata – mit kell tudni róla?

2019.07.22.

Most, hogy eloszlott a babaváró hitellel kapcsolatos összes bizonytalanság, és tényként tekinthető az önerőként való felhasználhatósága, ismét fellendült az ingatlanhitelek iránti érdeklődés. Mivel a hozzánk fordulók nagy többsége az első ingatlanhitelét szeretné felvenni, általában az ügymenettel kapcsolatos kérdéseket tesznek fel nekünk. Éppen ezért jelen cikkünkben összefoglaljuk a lakáshitel folyamatát.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

2018.11.21.

Lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezd a napi teendőidet, nemhogy még új ügyeket is intézz? Ha úgy döntesz, hogy személyi kölcsönt veszel fel, akkor nem biztos, hogy kiismered magad a hitelek között. Ezért érdemes először az interneten, a személyi kölcsön kalkulátor segítségével felmérni, hogy mit kínálnak manapság a bankok.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával