Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Rossz konstrukciójú hiteled van? A hitelkiváltás a megoldás!

2018.09.17.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 11:21

Ha meglehetősen régóta törleszted a hiteledet, akkor szinte biztos, hogy a konstrukciója mára már elavulttá vált, és sokkal jobbakat is találhatsz a piacon. Érdemes elgondolkodnod a hitelkiváltás lehetőségén, hiszen így nem csak a hiteled lesz korszerűbb, de a törlesztőrészleted is alacsonyabbá válik!

Rossz konstrukciójú hiteled van? A hitelkiváltás a megoldás!

Elsősorban akkor éri meg a hitelkiváltás lehetősége, ha jelenleg rossz kamatozású hiteled van. Mert az új konstrukció, amit választanál az alacsonyabb kamatozású, mint a régi hiteled volt. Mielőtt elkezdenéd intézni a hitelkiváltást, tájékozódj feltételekről, mert számos kizáró pontot találhatsz! A KHR listán való szereplés például biztosan negatív irányba befolyásolja a hitelkérelem elbírálását. Még akkor is, ha passzív státuszban vagy nyilvántartva rajta. Az anyagi helyzetedet is vizsgálni fogják, vagyis a havonta rendszeresen érkező jövedelmedet is vizsgálni fogják, aminek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy egy meghatározott százalékából fizetni tudd az új hitel részleteit. Házas-, vagy élettársadat mindenképpen be kell vonni az ügyletbe, illetve szintén kötelező a jelzálog bejegyeztetése is. Ha viszont tudod teljesíteni ezeket a feltételeket, akkor nincs akadálya annak, hogy egyszerűsítsd a pénzügyi helyzetedet!

Ha tudod fizetni a törlesztőrészleteket, és nem jelent gondot az sem, hogy pár évvel ki kell tolnod a hitel futamidejét, mindenképp válaszd a hitelkiváltást, sőt, érdemes pár évente megismételned a procedúrát, hiszen folyamatosan új hiteltermékek jelennek meg a piacon, így könnyen találhatsz köztük olyat, ami sokkal kedvezőbb lesz az előzőnél. Akkor is érdemes a hitelkiváltás mellé letenni a voksod, ha egyéb hiteltartozásod is van, mert így összevonhatod a őket egy konstrukcióba, és a kamat is jóval alacsonyabb lehet, mint például egy hitelkártya-tartozásnál.

Ha meggyőztünk, és kiváltanád a hiteledet, akkor alaposan nézz körül a jelenleg elérhető lehetőségek között, és hasonlítsd is össze őket oldalunk segítségével! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Hitelkiváltás igénylése a megoldás, ha többféle hitelt is törleszt!

Hitelkiváltás igénylése a megoldás, ha többféle hitelt is törleszt!

2017.04.17.

Miért jó ötlet a hitelkiváltás igénylése? A  hitelkiváltás igénylése egy remek lehetőség arra az esetre, ha egyszerre több, régebbi konstrukcióban kötött, magas törlesztő részletű hitelt fizet. Egy új, kedvezőbb kamatozású hitel igénylését követően az újonnan felvett hitelből rendezni tudja régi tartozásait.

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

2020.03.09.

Adósságrendező hitel a K&H banktól? Megoldható, bár nem így hívják, mivel azonban nem csak egyféle konstrukcióról van szó, többféle problémára is megoldást jelenthet azok számára, akik szeretnék összevonni a meglévő hiteleiket.

Tovább olvasom
Egy hitelt szeretnél törleszteni! Válaszd az adósságrendezést!

Egy hitelt szeretnél törleszteni! Válaszd az adósságrendezést!

2018.09.22.

Sokan vannak, akik évek óta fizetik a kölcsöneiket, és nem látják az alagút végét. A régebbi típusú hitelek kondíciói ma már elavultnak számítanak, és aki ismeri a jelenlegi trendeket, annak eszébe se jutna felvenni őket. Ha te is így vagy ezzel, és lassan, de biztosan elborítanak a régi hiteleid, akkor van a számodra egy jó hírünk: az adósságrendező hitelt pont neked találták ki!

Tovább olvasom
Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

2018.03.27.

Az adósságrendező hitelt általában akkor vesz fel az ember, ha már nem bírja fizetni a korábbi kölcsöneit, és szeretné egyszerűsíteni a pénzügyeit. Az utóbbi években ez a hitelkonstrukció komoly népszerűségre tett szert, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnye van!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával