Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön mennyire gyors?

2018.09.12.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 11:17

Akár veled is előfordulhat, hogy minél hamarabb szükséged van készpénzre. Ha nem áll a rendelkezésedre megtakarítás, és családon belül sem tudod megoldani a dolgokat, viszont azonnali megoldásra van szükséged, akkor válaszd a gyorskölcsönt. De a gyorskölcsön mennyire gyors azt mutatjuk!

Gyorskölcsön mennyire gyors?

Gyorskölcsön mennyire szerethető, ez egy érdekes kérdés. A mai világban több hitelintézet is foglalkozik a gyorskölcsönnel, ami számtalan problémára kínál szinte azonnali megoldást. Könnyedén lehet velük fedezni a hirtelen felmerülő kiadásokat, az igénylésük ráadásul egyszerű, és ha a hitelkérelem online érkezik be a pénzintézethez, akkor gyakorlatilag verhetetlen a gyorsasága! Természetesen a személyi igazolványra, a lakcímkártyára és a munkáltatói igazolásra a gyorskölcsön igénylésekor is szükséged lesz, de ez bármilyen egyéb hitelnél is így lenne.

A gyorskölcsön igényléséhez szükséges, hogy betöltsd a 18. életévedet, kell a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, illetve ennek igazolása is. Természetesen az igazolható jövedelem is elengedhetetlen, és az igazolás nem lehet egy hónapnál régebbi. Ha ezt a három feltételt teljesíted, akkor elindíthatod a gyorskölcsön igénylését. Ezeket a kritériumokat támasztja minden gyorskölcsönt kínáló bank, viszont ha ezek teljesülnek, valóban megkaphatod 24 óra alatt azt az összeget, amire sürgősen szükséged van, így megoldhatod a váratlanul felmerülő pénzügyi gondjaidat!

Fontos, hogy ha valóban 24 órán belül szeretnél pénzhez jutni, akkor az online hiteligénylést válaszd. Ehhez egy előzetes hitelbírálaton kell átesned, és ha ez sikerül, akkor beadhatod a szükséges dokumentumokat, a videóazonosítás segítségével pedig online beszélheted meg a bank ügyintézőjével a teendőket.

Ha neked is sürgősen szükséged lenne készpénzre a váratlan anyagi problémád megoldásához, akkor válaszd a gyorskölcsönt! Mivel több pénzintézet is kínálja ezt a hitelkonstrukciót, érdemes a hitelfelvétel előtt összehasonlítanod a jelenleg elérhető lehetőségeket oldalunk segítségével, hogy a legkedvezőbb ajánlat mellett dönthess! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Lakáshitel helyett személyi kölcsön?

Lakáshitel helyett személyi kölcsön?

2019.04.16.

Lakáshitel helyett személyi kölcsön? Bizonyos esetekben kifejezetten jó választás lehet: a lakáshiteleknek is megvannak a maguk hátrányai, amit egy személyi kölcsönnel könnyedén ki lehet küszöbölni. Nézzük meg, mikor érdemesebb a személyi kölcsön mellett dönteni egy lakáshitel helyett!

Tovább olvasom
Határozott munkaszerződéssel, kölcsönt?

Határozott munkaszerződéssel, kölcsönt?

2018.04.08.

Fontos kérdés, hiszen manapság egyre többen dolgoznak úgy, hogy a szerződésük határozatlan idejű, és ha hitelt szeretnének felvenni, akkor van esély arra, hogy emiatt falakba ütközhetnek, ugyanis korábban a hitelfelvételnél nem minden pénzintézet fogadta el a határozott időre szóló munkaszerződést; ez akár a hitelkérelem elutasításával is járhatott. Nézzük meg, hogy mi a helyzet ezzel most!

Tovább olvasom
A CSOK 2019 – mik az újdonságok?

A CSOK 2019 – mik az újdonságok?

2019.03.14.

Az év eleje óta terjed a hír, hogy változik a CSOK, méghozzá nem kis mértékben, így Te is hallhattál már róla, a részleteivel azonban nem biztos, hogy tisztában vagy. Pedig érdemes alaposabban tájékozódni a témában, hiszen könnyen előfordulhat, hogy míg eddig nem sikerült államilag támogatottá válnod, most sikerülhet, és új otthonba költözhetsz a családoddal! Épp ezért készült ez a cikk, hogy bemutassuk Neked és a többi olvasónknak a CSOK 2019-es újításait!

Tovább olvasom
Személyi kölcsönt melyik banktól érdemes igényelni?

Személyi kölcsönt melyik banktól érdemes igényelni?

2018.06.12.

Sokszor felmerül a fenti kérdés, de sajnos nem lehet egyértelműen megválaszolni, hiszen ez sok tényezőtől függ, ha egy kölcsönt igényelsz.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával