Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Kölcsön gyorsan online, egyszerűen, kedvező feltételekkel?

2018.06.22.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 09:59

Szerencsére már rég nem kell napokat, sőt, heteket várni arra, hogy megkapjunk egy személyi kölcsönt, hiszen hitelt általában azért veszünk fel, mert gyorsan lenne rá szükségünk, és a pénzügyi szektor is felismerte ezt a problémát, tehát előálltak a gyorskölcsönökkel, amit online igényelhetsz.

Kölcsön gyorsan online, egyszerűen, kedvező feltételekkel?

Online is igényelhetjük, ezt a hitelterméket egyszerűen, akár már másnap a számlánkra kerülhet az összeg, és a THM miatt sem fog fájni a fejünk! A szinte azonnali hiteligénylés nagyon jól jöhet, amikor valamilyen nem várt esemény történik, amire gyorsan kell reagálni; ilyen például egy betegség, ami ledönt a lábunkról, vagy a munkaeszközként használt autónk javítása.

Az azonnaliságra vágysz Te is, amikor a pénzügyekről van szó? Annak örülnél, hogy ne kelljen napokat várni a megigényelt kölcsön kiutalására? Erre ma már van lehetőséged, ugyanis több bank is lehetővé tette az online történő, gyors személyi kölcsön igénylést, viszont az online hiteligénylés ma még csak részben digitális. A hiteligénylés egy szakaszában vagy futár jön a papíralapú dokumentumokkal, vagy neked kell bemenned a bankba. Viszont akár a mobiltelefonodon is végigmehetsz az igénylés folyamatán, ráadásul attól sem kell tartanod, hogy ez hosszú órákra elhúzódik, hiszen egy óra alatt végezhetsz mindennel.

Persze maradhatsz a hagyományos hitelfelvételi folyamatnál is, hiszen ma már ez is sokkal gyorsabban megy; mindössze egy jövedelemigazolásra és a személyazonosító okmányaidra van szükség a hitelbírálathoz, és két-három nap alatt túl lehetsz az egészen.

Szerintünk előbb-utóbb minden bank lehetővé teszi majd az online hiteligénylést, de ezt a lehetőséget jelenleg csak néhány hitelezéssel foglalkozó cég biztosítja ügyfelei számára, akik időt spórolhatnak, nem kell várakozniuk a bankfiókban, vagy attól tartaniuk, hogy nem tudják nyitvatartási időn belül elintézni a dolgaikat.

Ha gyorsan szeretnél személyi kölcsönhöz jutni, akkor tekintsd meg a jelenleg elérhető lehetőségeket, és hasonlítsd is össze őket oldalunk segítségével. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A hitelkiváltó hitel

A hitelkiváltó hitel

2019.04.05.

Szerencsére egyre kevesebben vannak, akiknek komoly problémát okoz a hiteltörlesztés, mert már eljutott hozzájuk a hitelkiváltó hitel híre, és léptek is ebben az ügyben. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor ez a cikk nem Neked szól, ha viszont többfelé fizetsz, és már nem tudod követni, mivel vagy elmaradásban, ráadásul ez a családi kasszát is erősen megterheli, akkor olvass tovább, ugyanis jó hírünk van. Megoldhatod ezt a problémát!

Tovább olvasom
Ezekre a munkálatokra használhatod fel az otthonfelújítási támogatást

Ezekre a munkálatokra használhatod fel az otthonfelújítási támogatást

2024.05.30.

Mi az az otthonfelújítási támogatás? Milyen új formában érhető el? Kik vehetik igénybe? Milyen munkálatokra használható fel az otthonfelújítási támogatás? Minden a részletekről egy helyen.

Tovább olvasom
Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

2020.05.28.

Kedvezményes személyi kölcsönöket eddig is lehetett találni, ám ezek vagy csak bizonyos feltételek teljesítése esetén voltak elérhetőek, vagy megmaradtak a 7%-os THM érték fölött. A koronavírus-járvány azonban az életünk szinte minden szegmensét, így a hitelpiacot is alaposan felforgatta, és a kormányzatnak meg kellett tennie bizonyos lépéseket, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy a válság elvonulásáig legalább nagyjából meg lehessen őrizni nem csak a lakosság egészségét, de a gazdaság viszonylagos stabilitását is.

Tovább olvasom
Provident kölcsön feltételei

Provident kölcsön feltételei

2020.06.25.

A Provident kölcsön igénylése egyszerű és gyors, az egyik legnépszerűbb hazai pénzügyi szolgáltató több termékkel is szolgál a személyi kölcsönök területén. Mire van szükség az igényléséhez?

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával