Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Határozott munkaszerződéssel, kölcsönt?

2018.04.08.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 13:12

Fontos kérdés, hiszen manapság egyre többen dolgoznak úgy, hogy a szerződésük határozatlan idejű, és ha hitelt szeretnének felvenni, akkor van esély arra, hogy emiatt falakba ütközhetnek, ugyanis korábban a hitelfelvételnél nem minden pénzintézet fogadta el a határozott időre szóló munkaszerződést; ez akár a hitelkérelem elutasításával is járhatott. Nézzük meg, hogy mi a helyzet ezzel most!

Határozott munkaszerződéssel, kölcsönt?

A határozatlan idejű munkaszerződés – épp egyre gyakoribbá válása miatt – ma már nem jelent problémát a hitelfelvételnél. Mivel az is szokássá vált, hogy félévente, vagy évente rendszeresen meghosszabbítják. Ha a Te munkaszerződésed is határozott idejű, akkor egyéb feltételeket is támaszthatnak a bankok. Előírhatják például, hogy a hitelkérelem benyújtásakor még legalább mennyi időre szóljon a munkaviszonyod. Magyarországi munkaviszony esetében ez általában 1 év, külföldi munkaszerződésnél pedig 2 év. Ha a megújítás féléves periódusokban történik, az sem probléma, mert ebben az esetben általában az a lényeg, hogy már legalább egyszer meghosszabbított munkaszerződésed legyen. Banktól függően az is előírás lehet, hogy a munkáltatód által kiállított szándéknyilatkozatot kell benyújtanod, ami tartalmazza, hogy szándékában áll meghosszabbítani a munkaszerződésedet annak lejárata után.

Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor lehetőséged lesz hitelfelvételre határozott időre szóló munkaszerződés esetén is, ráadásul jelzáloghitelt és fedezet nélküli személyi kölcsönt egyaránt igényelhetsz! Ettől függetlenül azonban érdemes a hitelkérelem benyújtása előtt egy előzetes hitelbírálatot végeztetned, mert így elkerülhető, hogy a járulékos költségek egy részének megfizetése után amiatt kerüljön elutasításra a hitelkérelmed, mert nem felelsz meg a határozott idejű munkaszerződésre vonatkozó feltételeknek.

Ha már tudod, milyen hitelre lesz szükséged, akkor hasonlítsd össze a piac legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és csakis azt válaszd, ami a számodra a legmegfelelőbb! Amennyiben nem tudtál dönteni és kérdésed lenne? Tedd fel nekünk elérhetőségeinken, szívesen adunk tanácsot!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miért az expresszkolcson.hu?

Miért az expresszkolcson.hu?

2018.05.16.

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: expresszkolcson.hu, mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

Tovább olvasom
5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

2017.11.12.

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön felvétele egyszerű folyamat, ezért a kiadásaid aprólékos megtervezése ellenére előfordul, hogy váratlanul felbukkan egy probléma, aminek orvoslása kisebb vagy nagyobb összeget kíván. A mosógép vagy az autód ugyanis nem jelenti be előre, mikor fog tönkremenni. A ruhák viszont nem lesznek maguktól illatosak, és a munkahelyedre is el kell jutnod. Ilyenkor a szerviz olyan sürgető gond, ami nem ér rá a következő fizetésig.

Tovább olvasom
Miért érdemes gyorskölcsönt felvenni?

Miért érdemes gyorskölcsönt felvenni?

2018.03.08.

Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy minél gyorsabban szüksége lenne készpénzre. A legtöbbször nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű megtakarítás, vagy egyéb, mozgósítható összeg, ha viszont azonnali megoldásra van szükség, akkor a gyorskölcsönt érdemes megpróbálni!

Tovább olvasom
Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

2017.07.24.

Adósságrendező személyi kölcsön igénylésében pl. akkor érdemes gondolkodnia, ha több, kisebb összegű, rövid lejáratú kölcsönt fizet párhuzamosan. A rövid lejáratú személyi kölcsönök, áruhitelek magasabb banki költséggel járnak ugyanis. Ha az ilyen típusú hitelből többet is igénybe vett, megterhelő lehet ugyanabban az időszakban törleszteni őket.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával