Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Miért érdemes gyorskölcsönt felvenni?

2018.03.08.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 12:51

Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy minél gyorsabban szüksége lenne készpénzre. A legtöbbször nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű megtakarítás, vagy egyéb, mozgósítható összeg, ha viszont azonnali megoldásra van szükség, akkor a gyorskölcsönt érdemes megpróbálni!

Miért érdemes gyorskölcsönt felvenni?

Szerencsére egyre több hitelintézet foglalkozik gyorskölcsönökkel, amik rengeteg problémára kínálnak azonnali megoldást: a hirtelen felmerülő kiadásokat könnyedén lehet velük fedezni, ráadásul az igénylésük is egyszerű és gyors, főleg akkor, ha a hitelkérelem online érkezik be a pénzintézethez! Természetesen a szokásos dokumentumokra, vagyis személyi igazolványra, lakcímkártyára és munkáltatói igazolásra itt is szükség van, de ez könnyen megoldható. Gyorskölcsönt egyszerűen lehet igényelni alapfeltételek is ugyanazok, amik máshol, azaz szükséges a betöltött 18. életév, a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, illetve ennek igazolása. Ezek mellett elvárás az állandó jövedelem is, viszont ha ez a három feltétel teljesül, akkor elindítható a gyorskölcsön igénylése, sőt, a pozitív hitelbírálat is szinte biztosra vehető! Természetesen van kizáró ok is, mint minden hiteligénylés esetében ezekről részletesebben Partnereink felületén olvashatsz többet.

Nézd meg itt a részleteket és hasonlítsd össze több bank ajánlatát egy helyen. 

A gyorskölcsön igénylésével akár egy nap alatt hozzá lehet jutni ahhoz az összeghez, amivel megoldhatóak a kisebb anyagi nehézségek, mint például egy elromlott háztartási eszköz, vagy berendezés javíttatása, illetve cseréje, netán a családi autó szervizeltetése, vagy egy egészségügyi probléma kezelési költségének kifizetése. A gyorskölcsön ugyanis szabad felhasználású, tehát bármire költhető, nem szükséges igazolni a hitelcélt! Videóazonosítással is tudod már igényelni a kölcsönt, indítsd el itt a kérelmedet itt.

Ha Te is olyan helyzetbe kerültél, hogy sürgősen szükséged lenne elérhető készpénzre a váratlan kiadásaid fedezéséhez, akkor válaszd a gyorskölcsönt! Mielőtt azonban felvennéd, hasonlítsd össze a lehetőségeket oldalunk segítségével, hogy a számodra legkedvezőbb ajánlat mellett tehesd le a voksod! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miért éri meg a fix törlesztőrészlet?

Miért éri meg a fix törlesztőrészlet?

2018.08.29.

Szeretnél hitelt felvenni, de nem tudod eldönteni, hogy fix, vagy változó kamatozású hitelt válassz? Tartasz a kamatkockázatoktól? Egyre többen választják a bankoknál a fix kamatozású hiteleket. Hiszen a futamidő végéig fix a törlesztőrészletet nyújtanak, és a törlesztőrészlet a végtörlesztésig nem változtatható sem az adós, sem a bank részéről.

Tovább olvasom
ERSTE Most Személyi Kölcsön

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

2017.07.31.

 Személyi kölcsön adósságrendezésre kézenfekvő megoldás abban az esetben, ha megfelelő jövedelmet és munkaviszonyt tud igazolni a bank felé. Személyi kölcsön igénylésénél már a minimálbér is elég lehet – természetesen ez attól is függ, mekkora az adósság összege, amit rendezni szeretne!

Tovább olvasom
5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

2017.11.12.

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön felvétele egyszerű folyamat, ezért a kiadásaid aprólékos megtervezése ellenére előfordul, hogy váratlanul felbukkan egy probléma, aminek orvoslása kisebb vagy nagyobb összeget kíván. A mosógép vagy az autód ugyanis nem jelenti be előre, mikor fog tönkremenni. A ruhák viszont nem lesznek maguktól illatosak, és a munkahelyedre is el kell jutnod. Ilyenkor a szerviz olyan sürgető gond, ami nem ér rá a következő fizetésig.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával