Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Szabad felhasználású hitel szinte bármire

2017.04.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 13:02

Szabad felhasználású hitel szinte bármilyen célra felhasználható a lakásfelújítástól a nyaraláson keresztül az esküvőig. A kötetlen felhasználási módnak köszönhetően a legnépszerűbb hitel típus. Néhány élethelyzet, amikor érdemes a szabad felhasználású hitel adta lehetőséget kihasználnunk:

Szabad felhasználású hitel szinte bármire

Adósságrendezésre

Felhasználhatjuk pénzügyeink rendezésére, adósságaink visszafizetésére, ha nagyon összegyűltek a rezsicsekkek stb. Megnyugtató, hogy nincs tartozásunk, amit egyszerre kellene kifizetni. A hitelt pedig részletekben, havi fix törlesztővel letudhatjuk.

Nagyobb értékű háztartási gép vásárlásakor

Gyakran előfordul, hogy váratlanul, nagyobb összegű kiadás jelentkezik. Elromlik valamelyik háztartási gép, azonnal csere szükséges, pl a tönkrement hűtőgép vagy a mosógép esetében. Megoldás ilyen esetekben a szabad felhasználású hitel igénylése. Nagy segítség ilyenkor, hogy már használhatjuk, miközben fix havi részletekben törlesztjük.

Áruvásárlási hitel helyett

LCD tv-t szeretne a család? Új bútor is jó lenne a felújítás után? Vagy éppen egy-két szerszámra lenne szüksége a lakás felújításához? A legtöbb esetben jobban járunk a személyi kölcsönnel, mint ha áruhitelt vennénk igénybe. Érdemes utánanézni a lehetőségeknek a szabad felhasználású hitel ajánlatok között!

Külföldi nyaralásról álmodozik párjával évek óta?

Sosem sikerül összegyűjteni a pénzt? Már kezdik feladni a reményt, hogy valaha is sikerülhet? Kár lenne! Ilyenkor érdemes valamelyik banknál a szabad felhasználású hitel ajánlatokat átnézni. Biztosan akad közöttük, amelyik számunkra megfelelő lesz. Végre eljuthatunk a vágyott helyre, életre szóló élményekkel gazdagodva térhetünk vissza. A hitelt pedig bekalkulálva a havi költségekbe, részletekben visszafizetjük.

Ha kellően magas jövedelemmel rendelkezünk, és csak kiegészítésként van szükségünk készpénzre, a bank kezes bevonása nélkül is jóváhagyja az igénylésünket. 1M Ft összeghatárig csak a személyes iratainkra és a jövedelemigazolásra lesz szükség az igényléshez.

További lehetséges felhasználási lehetőségek:
Esküvő
Babakelengye
Temetési költségekre
Tandíjra, tanfolyamokra
Autóvásárlásra
Egy ötlet teszteléséhez
Beiskolázáskor, nyári táboroztatáshoz több gyermeknél
..csak a képzelet szab határt, hányféle élethelyzetben lehet hasznunkra

A törlesztő részlet fix, semmilyen rejtett költséggel nem kell számolnunk.

Szabad felhasználású hitelek szinte minden bank kínálatában megtalálhatóak, igényelheti akár online is, így akár órákra lecsökkenhet az ügyintézési idő.

Összegyűjtöttük az összes bank szabad felhasználású hitel ajánlatait egy helyre, csak össze kell hasonlítania őket!

Válassza ki közülük a legkedvezőbbet!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Kölcsön gyorsan – válogatott ajánlatok egy helyen!

Kölcsön gyorsan – válogatott ajánlatok egy helyen!

2020.12.03.

Pénzre van szükséged, méghozzá minél gyorsabban? Sokakkal és sokszor előfordul, de van megoldás! Kölcsönt gyorsan is lehet felvenni számos pénzintézettől, csupán a megfelelőhöz kell fordulnod. És hogy melyik is a megfelelő? Az sok tényezőtől függ, de leginkább Tőled és az igényeidtől, mi csak segíteni tudunk abban, hogy a legkönnyebben találhasd meg.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön hosszú futamidőre – mi a maximum?

Személyi kölcsön hosszú futamidőre – mi a maximum?

2019.11.30.

Egy személyi kölcsön hosszú futamidőre szeretne felvenni, számos ajánlatból válogathat. A legtöbb banknál ugyanannyi a maximum, tehát alapvetően nem ez alapján kell kiválasztani azt a hitelt, amire beadjuk az igénylést. Persze ez is fontos, hiszen minél hosszabb, annál alacsonyabb a havi törlesztési kötelezettség, de ez más tényezőktől is függ.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

2018.10.18.

Minden banknál megvan az a felső határ, amennyit hajlandó hitelezni fedezet nélkül. A személyi kölcsönnel is ez a helyzet.

Tovább olvasom
Miért jó az online hiteligénylés?

Miért jó az online hiteligénylés?

2019.11.25.

Több válasz is létezik arra a kérdésre, hogy miért jó az online hiteligénylés, de nekünk elhiheted, hogy csak előnyöd származik belőle, ha ezt a hitelfelvételi formát választod. Az alábbiakban ki is fejtjük Neked; érdemes elolvasnod cikkünket! Először is tisztáznunk kell, hogy nem minden hitelt igényelheted meg online. Jelenleg a személyi kölcsönöket veheted így igénybe, illetve […]

Tovább olvasom