Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitelkiváltó hitel a menekülési útvonal az adósságspirálból

2017.03.19.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:44

Hallott már a hitelkiváltó hitelről? Mi a hitelkiváltó hitel lényege? Miért lehet Önnek is megoldás? Ön is fizeti még mindig a régi, kedvezőtlen feltételekkel felvett deviza alapú hitelt? Lassan összecsapnak a feje felett a hullámok? A megélhetésre már alig marad pénz? Több hitele is van és már nem látja át, melyiket mikor is kell fizetni?

Hitelkiváltó hitel a menekülési útvonal az adósságspirálból

Tudta, hogy ma már jóval kedvezőbb feltételekkel is törleszthet? Jelentős összeg maradhat a családi kasszában, sőt még némi készpénzhez is juthat a váltással, hogy egy kicsit lélegzethez jusson anyagilag.

Mások azzal küzdenek, hogy több, pár 100.000 Ft-os személyi kölcsönt fizetnek vissza párhuzamosan, ami szintén nagyon megterhelő. Ebben az esetben is sokkal jobban járnak a hitelkiváltó hitel igénylésével. Az újonnan felvett hitelből visszafizethetik a régebbieket és átláthatóan, jóval kisebb havi törlesztő részlettel rendezhetik az új kölcsönt.

Elég egy határidőre figyelni, magabiztosabban kezelheti átláthatóvá tett pénzügyeit és jelentős összeget meg is spórolhat minden hónapban!

Milyen dokumentumokra lesz szüksége az adósságrendező hitel igényléséhez?

  • Jövedelemigazolásra
  • Személyes iratokra
  • Ha nagyobb összegű hitelre van szüksége, adóstárs bevonására

Bizonyos bankoknál akár 5 millió forint ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön felvételére is lehetőséget kínálnak. Ehhez azért megfelelő mértékű jövedelem is szükséges, hiszen ebben az esetben csupán a jövedelem a fedezet. Számítanunk kell arra, hogy az elbírálás ennek okán szigorúbb, mint ingatlanhitelek esetén.

Hitelkiváltó hitel igénylésekor, ha megfelelünk az elvárásoknak, akár még egy kis plusz készpénzre is szert tehetünk.

Hitelkiváltó hitel felvételére természetesen ingatlanfedezettel is van mód. Nagyobb összegű hitel igénylésekor általában ezt a lehetőséget választják a legtöbben. A futamidő jóval hosszabb, akár 30 év is lehet és a kamat is rendkívül kedvező.

Hogyan zajlik a hitelkiváltó hitel ügyintézésének folyamata?

Személyi kölcsön igénylése esetén:

  • Igénylés és dokumentumok benyújtása (ha van, az adóstárs részéről szintén)
  • Igénylés elbírálása
  • A kölcsön folyósítása (általában 1-2 általában, de akár pár óra is lehet, ha minden feltétel adott)

Hitelkiváltó hitel ingatlanfedezettel:

  • Benyújtjuk a bank által kért nyomtatványokat
  • Lezajlik az ingatlan értékbecslése (ez minden új hitel esetén újra el kell végeztetni!)
  • Megtörténik a hitelbírálat
  • Szerződéskötés a bankkal
  • A hitel folyósítása: a bank először kifizeti a tartozást a régi bank(ok) felé. Ha marad az igényelt összegből, azt az igénylőnek folyósítja.
  • A jelzáloghitel ügyintézésénél az igényléstől a folyósításig általában 10-14 napra számíthatunk

Az összes bank aktuális hitelkiváltó hitel ajánlatai egy helyen az expresszkolcson.hu-n!

Válassza ki az Önnek legelőnyösebb ajánlatot itt

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

2017.11.12.

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön felvétele egyszerű folyamat, ezért a kiadásaid aprólékos megtervezése ellenére előfordul, hogy váratlanul felbukkan egy probléma, aminek orvoslása kisebb vagy nagyobb összeget kíván. A mosógép vagy az autód ugyanis nem jelenti be előre, mikor fog tönkremenni. A ruhák viszont nem lesznek maguktól illatosak, és a munkahelyedre is el kell jutnod. Ilyenkor a szerviz olyan sürgető gond, ami nem ér rá a következő fizetésig.

Tovább olvasom
Miért éri meg a hitelkiváltás a lakáshitelek esetében?

Miért éri meg a hitelkiváltás a lakáshitelek esetében?

2020.02.07.

Azt, hogy miért éri meg a hitelkiváltás általában, már többször tárgyaltuk itt, a blogon, azonban arra eddig nem áldoztunk cikket, hogy kiderítsük, miért éri meg specifikusan a lakáshiteleknél. Pótoljuk az elmaradást; az alábbiakban erről olvashatsz.

Tovább olvasom
Adósságrendezés személyi kölcsönnel

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

2019.03.26.

Többször is fejtegettük már az adósságrendezés személyi kölcsönnel előnyeit, de új olvasóink kedvéért ismét elővesszük a témát, ezúttal egy másik szemszögből. Mikor érdemes ezt személyi kölcsönnel megoldani?

Tovább olvasom
A hitelkiváltásról bővebben

A hitelkiváltásról bővebben

2018.01.16.

Sokan küzdenek a hiteleik visszafizetésével, hiszen a törlesztőrészletek emelkedtek az elmúlt években, míg a családok jövedelme ezt nem minden esetben követte. Van viszont megoldás a problémára, ez pedig a hitelkiváltás!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával