Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön igénylése áru-vagy autóvásárlásra

2017.03.25.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:46

Gyorskölcsön igénylése áruvásárlásra Gyorskölcsön igénylése merült fel az új bútorhoz felújítás után vagy az új lakásba? A lakásfelújítás köztudottan nem olcsó, ilyenkor előfordulhat, hogy a bútorcserére már nem marad pénzünk, mert egy kicsivel többe került a lakást újjávarázsolni, modernizálni, mint terveztük. Mindig lehet nem várt kiadás.

Gyorskölcsön igénylése áru-vagy autóvásárlásra

Az új lakásnál s felmerülhetnek előre nem látható költségek, ami a szűkös keretbe már alig fér bele. Ott állunk az új lakásban és nem tudjuk úgy berendezni, ahogy azt elterveztük.

Egy gyorskölcsönnel viszont mindezeket az akadályokat könnyedén elháríthatjuk!

Élvezhetjük a szép, tiszta, berendezett otthonunkat vagy új lakásunkat, ez a gyorskölcsön plusz költségéért kárpótolni fog minket.

A hitelt pedig havonta, tervezett költségként, átláthatóan visszafizethetjük pár év alatt.

Gyorskölcsön igénylése autóvásárláshoz

A családi autó mondta fel a szolgálatot és messze a munkahely? Vinni kell iskolába, oviba a gyerekeket reggelente?

A vállalkozásban használatos autó nem indul be? Már drágább lenne a javítás, mint venni egy másikat, még ha használtat is? Szállítani kell az embereket, szerszámokat, munkaeszközöket?

Gyors megoldás lehet a problémára egy személyi kölcsön! A bankok ajánlatai között biztosan Ön is megtalálja azt, amelyik hosszú távon is a legmegfelelőbb lesz. Elhárul az akadály, megoldódnak a felmerülő nehézségek, nem okoz jelentős kiesést a kialakult helyzet.

Miközben családjának vagy vállalkozásának ismét rendelkezésére áll a megfelelő jármű, a havi törlesztő részleteket fizetve szépen lassan visszafizetheti a banknak a gyorskölcsönt.

Ajánlatos két dolgot alaposan átgondolni, kalkulálni, mielőtt új autó vásárlásba kezdenénk.

Új autó vásárlása esetén számolnunk kell azzal, hogy amint elhagytuk a szalont, autónk máris kevesebbet ér, kb. 1 millió forinttal! Máris, és ahogy telik az idő, egyre kevesebbet.. Ha pl. Ön megvásárol egy 7 milliós autót 20 % önerővel és 2-3 év múlva előre nem látható okból szeretné eladni, az autó értéke már csak kb. 4 millió forint, miközben hitelének nagy része még törlesztésre vár!

A másik megfontolandó dolog az önerő mértéke. Minél nagyobb önerővel rendelkezik, és minél kevesebb hitelt vesz fel az autó megvásárlásához, annál kevésbé érzi meg később az értékcsökkenésből származó veszteséget.

A fentiek kiküszöbölésére alkalmazza a „dupla csavart”: válasszon inkább egy 3-4 éves autót és vágjon bele nagyobb önerővel!
Így az önerő az autó vételárának nagyobb hányada lesz, ezáltal a törleszteni való kevesebb vagy hamarabb ki tudja fizetni. Ha pedig használt autót vesz, kisebb lesz az autó értékvesztése is, mivel egy idősebb autónál már lassabb ez a folyamat.

Minél nagyobb önerővel tudja megvenni az autót, annál inkább pénzénél lesz, ha majd el kell adnia.

Gyorskölcsön igénylése többféle módon is kivitelezhető:

  • Online, a bank honlapján keresztül
  • Személyesen a bankfiókban
  • Ha van személyi tanácsadónk, őt megbízhatjuk az ügyintézéssel.

Gyorskölcsön igénylése előtt, ha a fentieket már átgondolta és kíváncsi a bankok aktuális ajánlataira, az expresszkolcson.hu-n egy helyen megtalálja őket, összehasonlítható formában!

 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Banki hitelek online összehasonlítva

Banki hitelek online összehasonlítva

2019.03.25.

Nemrég feltették nekünk a kérdést, hogy miért is jó a banki hiteleket online összehasonlítani. Hirtelen nem is tudtunk rá válaszolni, annyira meglepő volt, hiszen az okok nyilvánvalóak. Ha téged is érdekel a válasz, olvass tovább, mert kifejtjük!

Tovább olvasom
4 szempont, amit mérlegelned kell hitelfelvétel előtt!

4 szempont, amit mérlegelned kell hitelfelvétel előtt!

2017.10.11.

Amikor az embernek hitelre van szüksége, hajlamos ösztönszerűen és gyorsan cselekedni, hogy mielőbb megkaphassa azt. Pedig bőven van mit átgondolni, már csak azért is, hogy ne kövesd el az amatőrök hibáit. 4 szempont, amit vegyél fontolóra:

Tovább olvasom
Adunk pár tippet, hogy kezeld jól a pénzed!

Adunk pár tippet, hogy kezeld jól a pénzed!

2019.04.10.

Kifolyik a pénz a kezeid közül? Nem vagy egyedül; sajnos vagyunk páran, akiknek nem adatott meg a képesség, hogy jól bánjanak az anyagi forrásaikkal. A képesség azonban tanulható, és ha elolvasod az alábbi cikkünket, Te is közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy gyarapíthasd a vagyonod! Ezért adunk pár tippet!

Tovább olvasom
Cofidis hiteltermékei

Cofidis hiteltermékei

2019.02.13.

A Cofidis Magyarország már jó ideje kínálja a hiteltermékeit, mégis keveset foglalkoztunk velük eddig, pedig érdemes a figyelemre. Nézzük át most kicsit részletesebben a Cofidis hiteltermékei által nyújtott lehetőségeket!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával