Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

2017.03.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:42

Adósságrendező hitel igénylése: a lehetőség halmozott hitelek újratervezésére! Ha több felvett hitele is van egyidejűleg, az adósságrendező hitel éppen ilyen helyzetekre kínál jelentős könnyebbséget. De vajon hogyan is alakult ki a jelenlegi helyzet?

Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

Amikor szükséges egy nagyobb összegű berendezés, vagy ki kell festeni a lakást, esetleg a kocsi adta be a kulcsot és kell a munkához, a fizetésünk általában kevés, ezért személyi kölcsönnel oldjuk meg, amit aztán havonta törlesztve fizetünk vissza.

Nincs is ezzel semmi baj, hiszen erre valók a hitelek. A gond akkor kezdődik, amikor jön megint egy hasonló helyzet! A fizetésünk már terhelve van az előző hitellel, de megint felvesszük a szükséges összeget „még belefér, valahogy megoldjuk a törlesztést” címszóval.

Amikor a most már két hitellel megterhelt fizetésünk miatt a hétköznapi dolgokra már alig marad pénz, alaposan meg kell gondolni, mire költünk.

Ráadásul az élet hozhat (és hoz is) nem várt meglepetéseket! Pl. egy munkahely elvesztése ilyenkor komoly gondot jelenthet, vagy egy hűtőgép sürgős cseréje, de egy tartósabb betegség vagy balesetből fakadó táppénz is alapjaiban rengeti meg biztosnak hitt megélhetésünket.

Vagy, hogy pozitívabb dolgokra is gondoljunk, egy kisbaba születése vagy gyermekünk esküvője is alaposan átrendezi életünk minden területét, – így a pénzügyi dolgainkat is. Hiába szeretnénk becsületesen fizetni a törlesztő részleteket, egyszerűen nem megoldható a kialakult helyzetben.

A bankok az ilyen élethelyzetekre dolgozták ki ezt a hitel típust. Adósságrendező hitel igénylése többféle konstrukcióban áll rendelkezésére. Érdemes több bank ajánlatait összehasonlítani, mielőtt döntene.

Az adósságrendező hitel igénylése mennyiben segít megoldani a problémáit?

  • Összevonhatja jelenlegi hiteleinek törlesztő részleteit egyetlen, új hitellel,
  • Az adósságrendező hitel a havi törlesztő részlet kedvezőbb is lesz
  • Vége lesz az állandóan változó havi fizetendő költségnek
  • Jelentős összeget megtakaríthat minden hónapban, melyet más dolgokra fordíthat
  • Megszabadul az állandó stressztől
  • Pénzügyei követhetőbbé, átláthatóbbá válnak, hiszen csak egy határidőre kell figyelnie
  • Az új hitellel akár még némi készpénzhez is juthat
  • Évente díjmentesen felülvizsgáltathatja lehetőségeit

Az adósságrendező hitel fajtáiról, igénylési feltételeiről itt írunk bővebben

 

Hasonlítsa össze a bankok jelenlegi adósságrendező hitel ajánlatait egy helyen az expresszkolcson.hu-n

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal

Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal

2017.01.21.

Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal Egyre nehezebb fizetnie hitelét? A megélhetésre alig marad pénze? Több hitele is van és már alig látja át, hogy melyiket mikor is kell fizetni? Hallott már a hitelkiváltásról, mint lehetőségről? A régi hitel kiváltása megoldás lehet gondjaira, bizonyos feltételek megléte esetén. Mi a hitelkiváltás lehetősége? Ha Önnek egy régebbi, kedvezőtlenebb […]

Tovább olvasom
A hitelkiváltó hitel

A hitelkiváltó hitel

2019.04.05.

Szerencsére egyre kevesebben vannak, akiknek komoly problémát okoz a hiteltörlesztés, mert már eljutott hozzájuk a hitelkiváltó hitel híre, és léptek is ebben az ügyben. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor ez a cikk nem Neked szól, ha viszont többfelé fizetsz, és már nem tudod követni, mivel vagy elmaradásban, ráadásul ez a családi kasszát is erősen megterheli, akkor olvass tovább, ugyanis jó hírünk van. Megoldhatod ezt a problémát!

Tovább olvasom
Szabad felhasználású jelzáloghitel – Hitel kedvezőbb feltételekkel, korlátok nélkül

Szabad felhasználású jelzáloghitel – Hitel kedvezőbb feltételekkel, korlátok nélkül

2017.08.25.

Szabad felhasználású jelzáloghitel felvételével pl. rendezhetjük régebben felvett hiteleinket, könnyebben valósíthatjuk meg céljainkat akkor is, ha éppen nem áll rendelkezésünkre elég készpénz. Elszámolási kötelezettség nélkül használhatjuk fel éppen arra, amire szeretnénk. Közkedvelt hitel típus ingatlannal rendelkezők körében.

Tovább olvasom
5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

2017.11.12.

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön felvétele egyszerű folyamat, ezért a kiadásaid aprólékos megtervezése ellenére előfordul, hogy váratlanul felbukkan egy probléma, aminek orvoslása kisebb vagy nagyobb összeget kíván. A mosógép vagy az autód ugyanis nem jelenti be előre, mikor fog tönkremenni. A ruhák viszont nem lesznek maguktól illatosak, és a munkahelyedre is el kell jutnod. Ilyenkor a szerviz olyan sürgető gond, ami nem ér rá a következő fizetésig.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával