fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Ha elvesztem az állásomat, fizet nekem a biztosító?

2021.08.24.

Igen. Két hónap után, a munkába állásig, de maximum 4 hónapig a biztosító átvállalja a törlesztő részletek kifizetését, akár havi 250000-Ft-ig is.

Tovább olvasom

Mit kell tennem, ha történik valami, és nem tudok fizetni?

2021.08.24.

A káresemény bekövetkezése után tájékoztatni kell a biztosítót a helyzetről. A szakértő kollégák pontos tájékoztatást adnak a teendőkről.

Tovább olvasom

18 milliós hitelt vettem fel a házamra. Ennyi pénzt megkapok, ha úgy alakul?

2021.08.24.

Igen, kifizetik a 18 millió forintot. 25 millió forintig fizet ki a biztosító tőketartozást biztosítási esemény bekövetkeztekor.

Tovább olvasom

Ha felmondom a biztosítást, visszakapom a befizetett részleteket?

2021.08.24.

A hitelfedezeti biztosítás bármikor megköthető, és bármikor visszamondható. Mivel ez nem egy megtakarítási célú biztosítás, a befizetett részletek nem járnak vissza.

Tovább olvasom

69 éves vagyok, és van még hátra két év a hitelemből. Tudok hitelfedezeti biztosítást kötni?

2021.08.24.

Sajnos nem. A biztosítás 18 és 65 év között igényelhető. 69 évesen nem tudsz Union-Optimális Törlesztésvédelmi biztosítást kötni.

Tovább olvasom

Nem dolgozom, mert két kisbabámmal itthon vagyok GYES-en. Köthetek hitelfedezeti biztosítást a lakáskölcsönömre?

2021.08.24.

Igen. GYES-en/GYED-en lévő kismama is köthet biztosítást, akár szabadon felhasználható hitelre is.

Tovább olvasom

Mi van, ha hosszú időre kórházba kerülök?

2021.08.24.

Amennyiben baleset miatt 10 napnál tovább kórházi kezelésre szorulsz, 4 havi törlesztő részletet átvállal tőled a biztosító.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum