A pontgyűjtő hitelkártya az a pénzügyi eszköz, amitől – érthető okokból – sokan tartanak, pedig számos előnye van, amit érdemes kihasználni.

A pontgyűjtő hitelkártyával a bank pénzét költhetjük, ráadásul megfelelő használat mellett kamatmentesen! Megfelelő használat alatt azt kell érteni, hogy a felhasznált, teljes összeget vissza kell tölteni rá a megadott határidőn belül, és nem szabad róla készpénzt felvenni, mert annak komoly költsége van. A késedelem kamatterhelést jelent, és mivel az többnyire nagyon magas, akár 40% körüli is lehet, gyorsan el lehet vele adósodni. Ha azonban betartjuk a szabályokat, és visszafizetjük a tartozást, akkor a leghasznosabb hiteltermék, és kiváló eszköz a mindennapos vásárlásokhoz! Olvass több információt a hitelkártyákkal kapcsolatosan, itt.

További előnyei is vannak, amiket érdemes figyelembe venni; ezek közül a különböző szolgáltatásokhoz kapcsolódó pontok gyűjtése az egyik legkedveltebb. A pontgyűjtő hitelkártya lényege, hogy az azt kibocsájtó bank partnerségre lép egy másik szolgáltatóval, amivel közösen tudnak hitelkártyát kiadni. Az együttműködés része, hogy a pontgyűjtő hitelkártyával történő vásárlás esetén pontokat lehet gyűjteni, amelyeket a partner szolgáltatására lehet beváltani. Ez többféle lehet attól függően, hogy a bank milyen más cégekkel szerződött le, például bizonyos boltokban vásárlásra váltható be, vagy akár repülőjegyet is vásárolhatunk belőle. Érdemes figyelni az induló akciókat a pontgyűjtő hitelkártya igénylése előtt, hiszen nem csak plusz összeget írhatnak jóvá a számlán, de olyan is előfordulhat, hogy a pontjainkat bónuszként megduplázzák, amikkel extra vásárlásokat lehet lebonyolítani! Partnerünk oldalon is találsz megfelelő kölcsön ajánlatokat, amit azonnal tudsz igényelni, kattints ide. 

Ha pontgyűjtő hitelkártyát szeretnél használni, akkor mielőtt leadnád az igénylésedet, mindenképp hasonlítsd össze a kínálatot, hiszen rengeteg lehetőség közül választhatsz; bankonként akár három-négyféle hitelkártya is megtalálható! Az akciókat is figyeld, hiszen lehet, hogy épp belefutsz egy olyan pontgyűjtő hitelkártyába, amelyben többféle kártya előnyeit is egyesítik! Oldalunk segítségével könnyedén összehasonlíthatod az elérhető ajánlatokat, és ha kérdésed maradna, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

További kölcsön ajánlatokért kattints ide!