Sokan használjuk nap, mint nap az autónkat: ingázunk a munkahelyünk és az otthonunk között, bevásárolni megyünk vele, esetenként külföldi utazáshoz is igénybe vesszük. A mai üzemanyagárak mellett kész csoda, hogy erre bárki is képes, így minden lehetőséget, ami ennek a költségnek a mérséklését eredményezheti, meg kell ragadni! A hitelkártyákat bizonyos kedvezményekkel lehet igénybe venni, így van olyan is, amelyiknél a kedvező tankolás lehet ez az opció.

Az, hogy kedvezően tankolhassunk, nem csak akkor lényeges, ha teherautó-flottát üzemeltetünk, vagy valamilyen egyéb, autókhoz köthető szolgáltatást értékesítünk; magánemberként ez még fontosabb, hiszen nem tudjuk költségként leírni az adónkból az üzemanyagot. A mai autóknak ugyan egyre alacsonyabb a fogyasztása, de egyrészt a magyarországi autók nagyobb része régi, és meglehetősen sok üzemanyagot éget el, másrészt amelyik újabb, annak is vannak költségei, amiket fizetni kell, így mindenképp érdemes kedvező tankolás megoldás után nézni.

Ha olyan hitelkártyát használunk, amelyiknél a kedvező tankolás a kedvezmény, akkor lényegesen jobban járhatunk a benzinkút meglátogatásakor. Esetenként akár 3% kedvezményt is kaphatunk a tankolás árából, de persze ehhez rendelkeznünk kell a megfelelő hitelkártyával. Ennek igénylését néhány feltétel teljesítésével megindíthatjuk, és ezek a feltételek egyáltalán nem teljesíthetetlenek. Amennyiben rendelkezünk munkahellyel, személyi igazolvánnyal, állandó, bejelentett, magyarországi lakcímmel, és elmúltunk 18 évesek. Ahhoz, hogy ténylegesen kedvezményben részesüljünk, fontos, hogy a felhasznált összeget a szerződésben meghatározott türelmi időszak végéig maradéktalanul fizessük vissza a hitelkártyához tartozó számlára, különben kedvező tankolás helyett jókora, közel 40%-os kamattal számolhatunk!

Ha Te is szeretnél olyan hitelkártyát, amivel kedvezőbben tankolhatsz, akkor alaposan nézd át a különböző hitelintézetek ajánlatait, hogy könnyedén megtalálhasd a számodra legmegfelelőbbet. Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Válogass további ajánlataink közül is, mert a legjobb kölcsön termékeket találod nálunk!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!