Sokan tartoznak a prémium banki ügyfelek körébe úgy, hogy nem is tudnak róla. Pedig rengeteg előnye van annak, ha prémium folyószámla van: plusz szolgáltatások, saját pénzügyi tanácsadó, több befektetési lehetőség, alacsonyabb díjak!

A prémium folyószámla előnyeit főként a jövedelem, a megtakarítások, vagy egy meglévő hitel alapján élvezhetjük, ez utóbbi esetében természetesen csakis akkor, ha azt késedelem nélkül fizetjük. Minden banknál személyes kapcsolattartó áll a rendelkezésünkre, akihez időpontot is foglalhatunk, és külön tárgyalóban tudunk vele beszélni a pénzügyeinkről. Számos terméket és szolgáltatást kedvezőbb díj mellett, vagy akár teljesen díjmentesen vehetünk igénybe. Ilyen például, hogy nincs külön díja a devizaszámlának, az értékpapírszámlának, az aranykártyának, vagy az SMS tájékoztató üzeneteknek. Ezeken felül különböző kamatkedvezményeket kaphatunk mind hitel, mind pedig betéti oldalon, vagy egyedi árfolyamon válthatunk devizát.

A prémium folyószámlák között is számos különbség lelhető fel, amiket érdemes nagyon alaposan átnézni és összehasonlítani, mert egyáltalán nem mindegy, hogy az egyik előnyei mellett mit veszítünk a másikkal. Az ingyenes számlavezetés ebben a kategóriában már alapvető tulajdonság, mint ahogy a számlához tartozó bankkártya ingyenessége is, de ezeken felül főleg az egyéb szolgáltatások a mérvadóak.

Fontos, hogy ha prémium folyószámlát szeretnénk nyitni, akkor teljesítsük a bank erre vonatkozó feltételeit; ezeket is érdemes átnézni, mert lehet, hogy a tulajdonságai alapján megfelelnénk a számlanyitás követelményeinek, de ha a feltételeket nem tudjuk maradéktalanul teljesíteni, akkor kudarcra vagyunk ítélve.

Te is szeretnél prémium folyószámlát? Akkor a fentiek figyelembevételével hasonlítsd össze az elérhető lehetőségeket, és válaszd azt, amelyikkel a legjobban jársz! Oldalunk segítségével ezt egyszerűen megteheted, és ha mégis kérdéseid maradnának, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk a választásban!

Összehasonlíthatod a legjobb lakáshiteleket, személyi kölcsönöket és gyorskölcsönököt egyaránt oldalunk segítségével.

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!