A folyószámla manapság már mindennapos dolog; a bankkártyánkkal fizetünk, a fizetésünk erre érkezik, és persze átutalásokat is végzünk róluk. Ez utóbbinak díja is van, és azoknak, akik sok átutalási megbízást adnak a bankjuknak, egyáltalán nem mindegy, hogy ez mennyi. Érdemes tehát egy olyan bankszámlaszerződést kötni, aminek kedvező átutalási költsége!

A kedvező átutalási költség persze nem jelenti azt, hogy egyáltalán semmit nem kell fizetni érte; ez is egy szolgáltatás, és mint olyan, díjköteles. Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit fizetsz! Fontos tudni, hogy az utalás díja nem minden banknál ugyanannyi, sőt, nem is ugyanúgy képzik: van bank, ahol az utalásnak fix díja van, és a tranzakciók számából számítják a havi költséget, ezzel szemben létezik olyan is, ahol az átutalt összegből számítják ki, és ha nagyobb összeget utalsz, nagyobb lesz az utalás költsége is. Ha sok az indított átutalásod, akkor egy évben akár több ezer forintnyi összeget is elkölthetsz csak az utalás díjaira, ezért mielőtt folyószámlát nyitsz, az legyen az első, hogy megnézed a költségeit és a feltételeit. Ha mindent alaposan szemügyre veszel, akkor jól látható lesz a számodra, hogy melyik számlacsomag felel meg a pénzügyi szokásaidnak. Számos bank kínál ma már olyan folyószámlát az ügyfeleinek, aminek kedvező az átutalási költsége, így te is könnyen találsz olyat, amivel jól jársz.

Érdemes figyelni az akciókat is, hiszen a kedvező átutalási költség mellett még rengeteget megtakaríthatsz velük. Sok banknál ingyenes a számlavezetés, egyedi ajánlatok is lehetnek, sőt, akár a bankkártya első éves díját is elengedhetik, és ezek összköltsége éves szinten akár több mint 10.000 forint is lehet, ami mind a zsebedben marad, ha jól döntesz.

Ha olyan számlát nyitnál, aminek kedvező az átutalási költsége, akkor jó helyen jársz! Oldalunkon könnyedén összehasonlíthatod a bankok legjobb ajánlatait, és az akciókat is nyomon követheted, így egyszerűen rátalálhatsz arra a számlacsomagra, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek! Ha elvesznél a részletekben, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!