Mindenkinek van folyószámlája, és sokaknak egynél több is. Mint minden szolgáltatásnak, a folyószámla vezetésének is van díja. Bankonként eltérő, épp ezért nem csak a sok folyószámlával rendelkezőknek, hanem az egyet használóknak is fontos, hogy ez a díj mennyi, akár ingyenes folyószámla is lehet.

Erre nem csak az ügyfelek, de a bankok is rég rájöttek, és mivel piaci verseny van, egymásra licitálva adják ki az egyre újabb számlacsomagokat. Az utóbbi években elterjedőben van a 0 forintos számla, ami gyakorlatilag ingyenes folyószámla-vezetést jelent. Eleinte csak akciókban találkozhattunk vele, manapság viszont már léteznek olyan számlacsomagok is, amik az ingyenes folyószámla-vezetést nemcsak az első évben kínálják, hanem a számla megszűntetéséig! Ennek természetesen vannak feltételei, és a többi szolgáltatás díját nem, vagy nem mindig engedik el, de a teljesen ingyenes folyószámla-vezetés így is egy kecsegtető ajánlat!

A folyószámlához tartozik természetesen bankkártya, illetve internetes hozzáférési lehetőség is. Díjkötelesek, és egyéb szolgáltatásokat is kapcsolhatunk hozzájuk, amiket szintén ki kell fizetni. De az ingyenes folyószámla-vezetés még így is megéri, hiszen ezek a szolgáltatások többnyire nem rendelkeznek magas díjszabással. Ez alól kivételt képez a bankkártya díja, viszont azt csak évente kell megfizetnünk, és többnyire az első évet el is engedik.

Ami a feltételeket illeti, ezek bankonként eltérőek lehetnek, de többnyire rendszeres jóváírást kérnek, és az összeget is meg szokták adni. Ez általában a mindenkori minimálbér összege. Amennyiben a jövedelem több részből tevődik össze, az sem jelent problémát, csak az a lényeg, hogy a részösszegek egyben elérjék a minimálbért.

Ha bankszámlát szeretnél nyitni, és olyat, aminél ingyenes a folyószámla-vezetés, akkor tekintsd meg a bankok ajánlatait, és kövesd az akciókat is! Oldalunk segítségével könnyedén összehasonlíthatod őket, és így könnyedén kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt. Kérdésed lenne? Tanácsot kérnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!