Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mit kell tudni a személyi kölcsönről?

2018.05.25.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 09:38

A személyi kölcsönről azt kell tudni, hogy olyan hitelkonstrukció, ami szabadon felhasználható, vagyis bármire elkölthető, és nincs fedezete. A futamideje maximum 96 hónap, az igényelhető hitelösszeg pedig maximum 10.000.000 Ft.

Mit kell tudni a személyi kölcsönről?

Jellemző még a személyi kölcsönről, hogy gyors elbírálású, viszonylag egyszerűbb feltételeket kell hozzá teljesíteni. Típustól függően akár a kérelem leadását követő napon folyósítják. Többnyire fedezet nélküli konstrukció, vagyis a kölcsönt nyújtó pénzintézet nem kér fedezetet, biztosítéknak a rendszeres jövedelem, vagy az adóstárs, kezes bevonása számít, de létezik ingatlanfedezet mellett nyújtott személyi kölcsön is.

A személyi kölcsön felhasználható lakásfelújításra, autóvásárlásra, vagy akár hitelkiváltásra is, de mivel a felvételéhez nem szükséges hitelcélt igazolni, gyakorlatilag bármire elkölthető. Megkülönböztetünk rövid, közepes és hosszú lejáratú személyi kölcsönt, de a futamidő tipikusan 1-3 év, azaz gyors lejáratú hitelnek mondható. A törlesztőrészleteket havi rendszerességgel kell visszafizetni, ami a felvett összegből és a bank által meghatározott ügyleti kamat összegéből tevődik össze.

A személyi kölcsönt bárki egyszerűen és gyorsan igényelheti, aki betöltötte a 18. életévét és rendelkezik bejelentett, állandó, magyarországi lakcímmel, valamint havi, rendszeres jövedelemmel. A felvételéhez a személyi igazolványon és a lakcímkártyán kívül szükség van az utolsó 3 havi bankszámlakivonatra vagy munkáltatói igazolásra, nyugdíjasként pedig szintén a bankszámlakivonat, illetve ha postai úton érkezik, akkor az éves nyugdíjértesítőt és a nyugdíj kifizetéséről szóló utolsó havi postai szelvényt kell bemutatni.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor az első lépés, hogy alaposan tájékozódsz a piaci helyzetről, és összehasonlítod az elérhető ajánlatokat. Szerencsére könnyű dolgod lesz, mert az oldalunk segítségével ezt egyszerűen és gyorsan megteheted, sőt, még az akciókról is első kézből értesülhetsz! Ha kérdésed lenne, vagy tanácsot kérnél, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Oldalunkon több bank hitelterméke közül tudsz válogatni kedvedre és azonnal elindíthatod hitelkérelmedet.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Lakáskölcsön – hol és hogyan?

Lakáskölcsön – hol és hogyan?

2019.03.05.

Ingatlant szeretnél vásárolni? Lakáskölcsön, amiből rengetegféle létezik, és mivel az ingatlanpiac jelenleg még mindig felívelőben van, az ehhez kapcsolódó banki termékek piaca is folyamatosan változik. Nem egyszerű eligazodni ebben a rengetegben, ezért jelen cikkünkben ehhez adunk Neked néhány támpontot.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

2018.11.21.

Lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezd a napi teendőidet, nemhogy még új ügyeket is intézz? Ha úgy döntesz, hogy személyi kölcsönt veszel fel, akkor nem biztos, hogy kiismered magad a hitelek között. Ezért érdemes először az interneten, a személyi kölcsön kalkulátor segítségével felmérni, hogy mit kínálnak manapság a bankok.

Tovább olvasom
CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

2018.11.07.

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyibe kerül fenntartanod a bankszámládat? Ha nem, érdemes utánanézned, és hacsak nem a CIB 0 Ft-os számláját használod, nagyon meg fogsz lepődni!

Tovább olvasom
Mi is pontosan a Provident Otthoni Szolgáltatás?

Mi is pontosan a Provident Otthoni Szolgáltatás?

2018.08.12.

A Provident Otthoni Szolgáltatás gyorssá és kényelmessé teszi a hitelfelvételt. Ugyanis nem csak a hitelbírálat, hanem a szerződéskötés, a kifizetés, valamint a törlesztés is az otthonunkban zajlik, tehát ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy hitelt kapjunk!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával