Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Milyen összegű személyi kölcsönt kaphatok?

2018.04.27.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 13:24

Teljesen érthető, ha a hiteledbe nem akarsz, vagy tudsz ingatlanfedezetet bevonni. A személyi kölcsönökkel gyorsan juthatsz szabadon felhasználható összeghez, és a jelzálogot is elfelejtheted, viszont a felvehető összeg alacsonyabb lesz. Mivel a személyi kölcsön fedezet nélküli hitel, csak a jövedelemmel kapcsolatos feltételeknek kell megfelelned, ami egyben azt is meghatározza, hogy mekkora hitelösszeget kaphatsz.

Milyen összegű személyi kölcsönt kaphatok?

A személyi kölcsön feltételeit már olvashattad nálunk, de azért röviden vegyük át. Ha alkalmazott vagy, akkor legalább 3 havi, határozatlan idejű munkaviszony szükséges, és nem állhatsz sem próbaidő, sem felmondás alatt. A saját cégedből származó jövedelem esetén ennél több dolgod lesz: be kell szerezned a NAV jövedelemigazolást és NAV köztartozásmentes igazolást is! A 18. betöltött életév és a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím is fontos, illetve ezek igazolása is a személyazonosító okmányaiddal, illetve a lakcímkártyáddal.

Személyi kölcsön esetében a bank a kereset 6-9-szeresét hagyja jóvá hitelösszegként, illetve a jövedelem 30-35%-a lehet a havi törlesztőrészlet. A havi terheidet is figyelembe veszik, és ha adóstársként, vagy kezesként szerepelsz egy másik hitelügyletben, az is beleszámít, sőt, a kihasználatlan hitelkeret, illetve a hitelkártya is!

Ezek alapján viszont már könnyedén kiszámolható, hogy mekkora hitelösszegre számíthatsz, ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, de nézzünk egy példát is. Ha a jövedelmed nettó 150.000 Ft havonta, és három évre vennél fel egymillió forintot, akkor a havi törlesztőrészleted 30-35 ezer forint lesz attól függően, hogy melyik banknál és mekkora THM-mel veszed fel, és hacsak nincs valamilyen hiányosság a leadott dokumentációdban, ezt valószínűleg meg is kapod!

Ahhoz, hogy a lehető legjobb lehetőséget találhasd meg a piacon, mindenképp hasonlítsd össze a bankok személyi kölcsön ajánlatait! Ezt oldalunk segítségével egyszerűen és gyorsan megteheted, és ha kérdésed van, felteheted nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Újra elérhető a nulla százalékos KKV forgóeszköz hitelprogram

Újra elérhető a nulla százalékos KKV forgóeszköz hitelprogram

2023.01.10.

A KKV forgóeszköz hitelprogram újraindul 2023-ban, méghozzá nulla százalékos formában, tehát érdemes élni a lehetőséggel!

Tovább olvasom
Banki átutalás ideje 2020-ban

Banki átutalás ideje 2020-ban

2020.06.22.

A banki átutalás ideje idén márciusban komoly változáson esett át hazánkban. Az Azonnali Fizetési Rendszer (AFR) bevezetésének köszönhetően komoly gyorsulás valósult meg bizonyos banki átutalásoknál.

Tovább olvasom
Miben különbözik a kockázati életbiztosítás és a balesetbiztosítás?

Miben különbözik a kockázati életbiztosítás és a balesetbiztosítás?

2023.05.26.

Sokféle biztosítás van. Az életbiztosítás és a balesetbiztosítás is ismert a biztosítások között. Ez két biztosítás bár hasonló, más és más élethelyzetben nyújthat segítséget. Ha biztosítást akarunk kötni, fontos, hogy ismerjük őket, tudjuk, hogy milyen védelmet biztosítanak számunkra és szeretteink számára. Utánajártunk, hogy miben különbözik a kockázati életbiztosítás és a balesetbiztosítás. A különbségek nem nagyok, mégis fontosak. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
Eladhatom az ingatlanom, ha van rajta teher?

Eladhatom az ingatlanom, ha van rajta teher?

2020.11.15.

Természetesen minden körülmények között eladhatod az ingatlanod, még akkor is, ha jelzáloghitellel terhelt, csupán oda kell figyelned néhány dologra, amikre egyéb esetekben nem. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával