Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Kölcsön videóazonosítás segítségével!

2018.03.02.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 12:16

Egy ideje otthonról is igényelhetsz gyorskölcsönt, és akár 24 órán belül folyósíthatják az összeget, a videóazonosítás segítségével – ha az előzetes hitelkérelmed sikeres volt – akár negyed óra alatt túllehetsz az egészen! Ha nem tudod, hogy is működik, röviden összefoglaljuk neked.

Kölcsön videóazonosítás segítségével!

Videóazonosítás segítségével azonnal igényelheted a gyorskölcsönt, nézzük meg hogy működik:

Ha sikeres volt az előzetes elbírálásod, és minden, a hitelfelvételhez szükséges dokumentumot beszereztél, kitöltöttél, akkor állhatsz neki a procedúrának. Az első lépés, hogy el kell olvasnod a szerződést, majd elő kell készítened a dokumentumaidat. A videóazonosítást ez után kell indítanod, majd meg kell adnod néhány személyes adatot a belépéshez. A következő az, hogy a rendszer ellenőrzi a technikai feltételeket, neked pedig aktiválnod kell a kamera, mikrofon és hangszóró funkciókat a laptopodon, és ezt követően fogadja az ügyintéző a hívásodat. Ha minden ügyintéző foglalt, azt az online felületen látni fogod, és azt is, hogy hány ügyfél várakozik előtted. Ha úgy gondolod, hogy sokan vannak, kérhetsz visszahívást, amit még aznap teljesítenek is! Nyilatkoznod kell arról, hogy vállalod-e a videóazonosítást – ha idáig eljutottál, akkor nyilván igen –, majd kapni fogsz e-mailben, vagy SMS-ben egy kódot, amit vagy felolvasol az ügyintézőnek, vagy beírod a megfelelő helyre. Be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló okiratot, illetve a lakcímkártyádat, majd a pénzmosás megelőzéséről szóló, jogszabályok szerinti, valamint a marketing nyilatkozatokat kell megtenned. Ez után jöhet a szerződés aláírása, az utolsó lépés pedig a hitelbírálathoz beküldendő dokumentumok online felöltése.

Látható, hogy nem bonyolult dolog a videóazonosítás, sőt, jelentősen megkönnyíti a gyorskölcsön igénylését! Több ajánlat közül is választhatsz, így a hiteligénylés indítása előtt mindenképp hasonlítsd össze őket oldalunk segítségével, majd azt válaszd, amelyik a leginkább megfelel Neked! Kérdésed van? Megválaszoljuk, ha felveszed velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom
Megújuló Hitel, mit kell tudni róla?

Megújuló Hitel, mit kell tudni róla?

2018.07.20.

A Megújuló Hitel a Cofidis hitelterméke, ami tulajdonképpen egy személyi kölcsön, de van néhány tulajdonsága, ami miatt a versenytársak konstrukciói fölé emelkedik! Érdemes elgondolkodni rajta, ha személyi kölcsönt tervezel felvenni, mert bizonyos esetekben ennél jobbat nem találsz manapság!

Tovább olvasom
Személyi kölcsönt vennél fel a Cofidistől? Segítünk választani!

Személyi kölcsönt vennél fel a Cofidistől? Segítünk választani!

2022.05.06.

A Cofidis személyi kölcsönei mindenkinek kiváló megoldást nyújtanak a kisebb-nagyobb pénzügyi gondok megoldására.

Tovább olvasom
Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.07.24.

A Fapados Kölcsön a Cofidis-nél található meg, aki nagyobb pénzösszeghez szeretne jutni, és nem szeretné azt sokáig törlesztgetni. Ez a különlegesnek nevezhető hitel valójában egyfajta személyi kölcsön, tehát nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni alá, viszont van pár előnye, ami miatt érdemes mellette dönteni!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával