Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A MiniKölcsön, mit kell tudni róla

2018.02.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 11:35

A MiniKölcsön online igényelhető, kis összegű kölcsön. Lényege, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hozzáférhető az Expressz Szolgáltatásnak köszönhetően, de lehet standard módon is igényelni.

A MiniKölcsön, mit kell tudni róla

A minikölcsön termékét arra találták ki, ha hirtelen szükségünk lenne egy kisebb-nagyobb összegre, áthidaló jelleggel, a következő fizetésig, akkor egyszerűen, gyorsan online leadhatjuk igénylésünket és, akár 24 órán belül felvehetjük a kért összeget számlánkról. Sokszor előfordulhat, hogy kisebb pénzügyi zavarba kerülünk, ezért érdemes végig gondolni ezt a lehetőséget.

Minikölcsön igénylésedet azonnal el tudod indítani, kattints ide. 

Bármelyik lehetőséget is választod, minden nap, 0-24 órában benyújthatod a kölcsönigénylésedet. A MiniKölcsön mértéke 25.000 Forinttól 600.000 Forintig terjed, a futamidő pedig 30 – 180 nap lehet.

Feltételei természetesen a MiniKölcsönnek is vannak, mint minden hitelterméknek:

  • a 18. életév betöltése itt is alapkövetelmény, emellett rendelkezned kell legalább három hónapos
  • munkaviszonnyal, érvényes magyarországi lakcímmel, Magyarországon vezetett bankszámlával
  • és érvényes személyazonosító okmánnyal

Lehetőséged van arra is, hogy ha nem tudod, vagy nem akarod időben visszafizetni a kölcsönt, akkor Prolongációs Díj ellenében meghosszabbíthatod a futamidődet az eredeti futamidővel megegyezően.

A szerződéskötés személyesen valamelyik Aláíró Ponton történik.

A MiniKölcsön hatalmas előnye, hogy nincsenek rejtett költségek; az összeg és a futamidő kiválasztásakor valamennyi szolgáltatás díja feltüntetésre kerül. Ráadásul, ha időben visszafizeted a tartozásod, a következő alkalommal magasabb összeget is igényelhetsz, ha viszont nem sikerül, akkor a futamidő lejárta után késedelmi díjat és kamatot számolnak fel.

Ha hirtelen pénzzavarba kerülsz, és szükséged van egy gyorsan mozgósítható összegre, akkor a MiniKölcsön a tökéletes megoldás számodra! Igényeld online, otthonról, és akár már másnap megérkezhet a számládra a szükséges pénzösszeg! Ha mégsem megfelelő, oldalunkon a számos hiteltermék összehasonlításával kiválaszthatod a legjobbat, kérdés esetén pedig felveheted velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Egy hitelt szeretnél törleszteni! Válaszd az adósságrendezést!

Egy hitelt szeretnél törleszteni! Válaszd az adósságrendezést!

2018.09.22.

Sokan vannak, akik évek óta fizetik a kölcsöneiket, és nem látják az alagút végét. A régebbi típusú hitelek kondíciói ma már elavultnak számítanak, és aki ismeri a jelenlegi trendeket, annak eszébe se jutna felvenni őket. Ha te is így vagy ezzel, és lassan, de biztosan elborítanak a régi hiteleid, akkor van a számodra egy jó hírünk: az adósságrendező hitelt pont neked találták ki!

Tovább olvasom
Lakáshitel mellé, önerőként személyi kölcsön?

Lakáshitel mellé, önerőként személyi kölcsön?

2018.03.15.

A lakáshitel közös jellemzője, hogy a néhány éve bevezetett adósságfék-szabályozás egyik eleme miatt a felvett hitel összege a megvásárolni kívánt ingatlan piaci értékének maximum 80%-a lehet, tehát 20% önerőre mindenkinek szüksége van, aki hitelből szeretné megoldani az ingatlanvásárlást. De mit tehet az, akinek nem áll a rendelkezésére a megfelelő összeg, tehát lakáshitel mellé igényelhető-e kölcsön?

Tovább olvasom
Hitel KHR-es ügyfeleknek lehetséges?

Hitel KHR-es ügyfeleknek lehetséges?

2019.01.25.

Hitel KHR-es ügyfeleknek? Ma már ez sem lehetetlen! Mivel a KHR negatív adóslistájára nem csak olyanok kerülhetnek fel, akik notórius nemfizetők, hanem egy egyszeri hiba is okozhatja, manapság már találhatunk olyan bankokat, amelyek a KHR-es ügyfeleket is kiszolgálják. 

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

2018.10.18.

Minden banknál megvan az a felső határ, amennyit hajlandó hitelezni fedezet nélkül. A személyi kölcsönnel is ez a helyzet.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával