Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A hitelkiváltásról bővebben

2018.01.16.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 10:58

Sokan küzdenek a hiteleik visszafizetésével, hiszen a törlesztőrészletek emelkedtek az elmúlt években, míg a családok jövedelme ezt nem minden esetben követte. Van viszont megoldás a problémára, ez pedig a hitelkiváltás!

A hitelkiváltásról bővebben

A hitelkiváltásról mindig érdemes tájékozódni, mert több bank kínál akciós kamatokkal ellátott kölcsönt, illetve kedvező induló díjakkal vághatunk bele.

Kattints ide és váltsd ki a hiteled most!

Elsősorban akkor éri meg egy hitellel kiváltanunk a meglévő adósságainkat, ha az új konstrukció kamatozása alacsonyabb, mint a régieké volt. Mielőtt elkezdenénk intézni a hitelkiváltásról és a feltételekről tájékozódjunk. Számos eleve kizáró pontot találhatunk. A központi hitelinformációs rendszer adóslistáján való szereplés például kizáró tényező, még akkor is, ha a kiváltandó hitel kapcsán kerültünk fel rá, vagy ha passzív státuszban vagyunk nyilvántartva. Komolyan veszik az anyagi helyzetünket, a havonta rendszeresen érkező jövedelmet is, annak elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy egy meghatározott százalékából fizetni tudjuk az új hitel részleteit. Házas-, vagy élettársunkat kötelezően be kell vonnunk az ügyletbe, illetve szintén kötelező a jelzálog bevonása is. A feltételek teljesítésével viszont már nincs akadálya annak, hogy könnyítsünk terheinken, és egyszerűsítsük pénzügyi helyzetünket!

Ha stabilan tudod fizetni a részleteket, és belefér Neked az, hogy pár évvel kitolod a futamidőt, mindenképp érdemes hitelkiváltásban gondolkodnod, akár időszakosan ismételve is, hiszen minden évben számos új hiteltermék jelenik meg a piacon, így nem nehéz köztük olyat találni, ami kedvezőbb az előzőnél. Akkor is érdemes a hitelkiváltásra voksolnod, ha hitelkártya- vagy bankszámla-hitelkeret tartozásod van, hiszen ezek csak nagyon lassan törleszthetőek vissza, míg a kiváltással hamarabb fizetheted vissza az adósságod, ráadásul jóval kevesebb kamatot kell fizetned.

Ha tehát olyan helyzetben vagy, amiből kiutat jelenthet egy hitelkiváltás, akkor alaposan nézz körül a kínálatban, és mérlegelj minden feltételt ahhoz, hogy olyan konstrukciót találj, ami valóban kedvező számodra! Összehasonlításhoz használd oldalunkat, kérdés esetén pedig keress bennünket bizalommal!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miért az expresszkolcson.hu?

Miért az expresszkolcson.hu?

2018.05.16.

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: expresszkolcson.hu, mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

Tovább olvasom
Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk

Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk

2017.02.16.

Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk hitelt valamiért..

Tovább olvasom
KHR (BAR) listásként, vehetek fel hitelt?

KHR (BAR) listásként, vehetek fel hitelt?

2017.12.19.

A KHR, a hazai pénzügyi szolgáltatást nyújtó intézmények által közösen fenntartott információs rendszer és adatbázis, amely az adatkezelést elektronikus eszközökkel, automatizáltan végzi.

Tovább olvasom
CIB Előrelépő személyi kölcsön 7.77% kamatra: Érje el céljait még előbb!

CIB Előrelépő személyi kölcsön 7.77% kamatra: Érje el céljait még előbb!

2017.04.09.

CIB Előrelépő személyi kölcsön igazi segítség kitűzött céljai eléréséhez! Alacsony, akár 7.77%-os kamattal, kedvező, rugalmas igénylési feltételekkel nyújtunk segítséget, hogy céljait mielőbb elérhesse! 2017. március 17- június 1. között többféle kedvezménnyel is igényelhető!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával