Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Az adósságrendező hitel lényege

2018.01.11.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 10:52

Az adósságrendező hitel, akkor jelent megoldást, ha több hitelt is fizetünk egyszerre, vagy olyan, régi típusú kölcsönnel rendelkezünk, aminek feltételeivel ma már eszünkbe sem jutna aláírni a hitelszerződést. Ilyen és ehhez hasonló esetekben jelent megoldást a hitel, aminek felvételével egyszerűsíthetjük pénzügyeinket, ráadásul csökkenthetjük havi kiadásainkat is! 

Az adósságrendező hitel lényege

Az adósságrendező hitel neve elárulja a lényegét is: olyan hitelkonstrukció, amivel rendezhetjük szerteágazó adósságainkat.

Tegyük fel, hogy van egy lakáshiteled, egy személyi kölcsönöd és egy hitelkártyád, amiknek a havi törlesztése komoly gondot okoz, sőt, esetenként teljesen lenullázza a családi kasszát. Ha adósságrendező hitelt veszel igénybe, az eddigi kiadásaid akár meg is felezheted! Az igénylés első, és legfontosabb feltétele az, hogy rendelkezz egy olyan ingatlannal, amit be lehet vonni a hitel fedezetének. A többi kritérium pénzintézetenként eltérhet egymástól. A felvételéhez általában szükséges, hogy a jövedelmed jóval magasabb legyen, mint az adósságrendező hitel havi törlesztőrészlete, emellett nem lehet semmilyen köztartozásod sem. Az egyéb, szokásos követelmények, amik minden bank minden hiteltermékénél megjelennek, itt is kötelezőek, azaz magyar állampolgárság, 18. életév betöltése és a bejelentett lakcím elengedhetetlen. Ha a  követelményeket tudod teljesíteni, akkor az adósságrendező hitellel csakis olyan előnyökre tehetsz szert, amik leegyszerűsítik a pénzügyeidet.

Komoly összegeket is megspórolhatsz a hitel teljes futamidejét tekintve! Gyakorlatilag biztos lehetsz benne, hogy ezt a döntést nem fogod megbánni!

Ha Neked is szükséged lenne arra, hogy könnyebbé tedd az anyagi helyzetedet, és ezt egy adósságrendező hitel felvételével oldanád meg, akkor az igénylés benyújtása előtt mindenképp hasonlítsd össze az elérhető lehetőségeket! Oldalunkon pár kattintással megteheted, és kiválaszthatod a legmegfelelőbbet! Ha kétségeid támadnak, vagy kérdésed lenne, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

2020.03.09.

Adósságrendező hitel a K&H banktól? Megoldható, bár nem így hívják, mivel azonban nem csak egyféle konstrukcióról van szó, többféle problémára is megoldást jelenthet azok számára, akik szeretnék összevonni a meglévő hiteleiket.

Tovább olvasom
Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

2018.08.25.

Ha valamilyen kölcsönt igényelnél, akkor több lehetőség közül választhatsz, így például bemehetsz egy bankfiókba, vagy egy hitelközvetítőhöz is, a kényelmet azonban mindenki szereti, és az egyszerű megoldásoknak is sok híve van. A legkevésbé megterhelő az, ha online igényled a hiteledet, ehhez pedig mi, az expresszkolcson.hu csapata kínáljuk neked a legjobb megoldást!

Tovább olvasom
CIB Előrelépő személyi kölcsön 7.77% kamatra: Érje el céljait még előbb!

CIB Előrelépő személyi kölcsön 7.77% kamatra: Érje el céljait még előbb!

2017.04.09.

CIB Előrelépő személyi kölcsön igazi segítség kitűzött céljai eléréséhez! Alacsony, akár 7.77%-os kamattal, kedvező, rugalmas igénylési feltételekkel nyújtunk segítséget, hogy céljait mielőbb elérhesse! 2017. március 17- június 1. között többféle kedvezménnyel is igényelhető!

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

2017.03.09.

Adósságrendező hitel igénylése: a lehetőség halmozott hitelek újratervezésére! Ha több felvett hitele is van egyidejűleg, az adósságrendező hitel éppen ilyen helyzetekre kínál jelentős könnyebbséget. De vajon hogyan is alakult ki a jelenlegi helyzet?

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával