Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Az adósságrendező hitel előnyeiről!

2017.11.21.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 09:17

Az adósságrendező hitel célja egy, vagy több, már korábban felvett hitel összevonása, cseréje.

Az adósságrendező hitel előnyeiről!

Az adósságrendező hitel lehetőséget ad arra, hogy a meglévő hiteleinket összevonjuk egy jelzáloghitellé. Ez azoknak éri meg, akik több hitellel rendelkeznek és már nem tudják követni, hogy mikor melyikre mennyit kell fizetni. Előnye, hogy egyszerűsödik a törlesztés, hátránya, hogy nehéz igazolni az eddigi hiteleket és azok fizetését. Ezzel a konstrukcióval nagyon sok pénzt is meg lehet spórolni, hiszen a több helyen futó hitelek mindegyikénél külön-külön számlavezetési díj is fizetendő, ráadásul a kamatok a régi konstrukciók szerint magasabbak is! Azoknál a családoknál, ahol több pénzintézetnél futnak a hitelek, nagyon oda kell figyelni arra is, hogy melyik nap van a határideje az egyes törlesztőrészleteknek. Ma már nem egyszerű ezt nyomon követni, de az adósságrendező hitel befizetési határidejét elegendő egyszer egy hónapban fejben tartani!

Egy jól megválasztott adósságrendező hitel segítségével rengeteg pénz spórolható, hiszen egy régi, magas kamatozású hitel törlesztőrészlete gyakran magas, viszont az újabb konstrukcióknál a THM már jóval alacsonyabb is lehet!

Nagyon fontos, hogy pozitív hitelbírálatra csak akkor lehet számítani, ha a család jövedelme jóval magasabb, mint az adósságrendező hitel várható havi törlesztőrészlete, valamint nincsen semmilyen köztartozásuk. Nem csak a devizahitelek esetében fordulhatnak elő problémák, hiszen az élet sokszor produkál váratlan dolgokat, amikkel szembe kell nézni. Egy esetleges munkahely elvesztés, egy haláleset, vagy egy gyermek megszületése mind járhat bevételcsökkenéssel is! Ezekre mindig időben fel kell készülni, és némi megtakarítással kell rendelkezni a nehéz időszakokra!

Összefoglalva: az adósságrendező hitellel spórolhatsz és egyszerűsítheted a pénzügyeidet, így könnyebbé teheted az életedet! Oldalunkon megtalálhatod a legjobb adósságrendező hiteleket, amiket összehasonlítva kiválaszthatod a számodra legjobb ajánlatokat és 1 perc alatt leadhatod igénylésedet.

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Vállalkozóként is igényelhetek személyi kölcsönt?

Vállalkozóként is igényelhetek személyi kölcsönt?

2018.05.03.

Természetesen igen, személyi kölcsönt vállalkozóként is igényelhetsz, de ebben az esetben az eljárás kicsit eltérő, hiszen vállalkozók esetében másféle igazolások szükségesek a hitelkérelemhez, mint egy alkalmazottnál. Valamivel több dokumentumot kell beszerezned, de a kamat és az egyéb kondíciók ugyanolyanok lesznek, nincs különbség.

Tovább olvasom
Adósságrendezés személyi kölcsönnel

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

2019.03.26.

Többször is fejtegettük már az adósságrendezés személyi kölcsönnel előnyeit, de új olvasóink kedvéért ismét elővesszük a témát, ezúttal egy másik szemszögből. Mikor érdemes ezt személyi kölcsönnel megoldani?

Tovább olvasom
Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom
Hitelkiváltó ajánlatok – kezdje a nyarat nyugodtan, jusson nyaralni is!

Hitelkiváltó ajánlatok – kezdje a nyarat nyugodtan, jusson nyaralni is!

2017.05.17.

Hitelkiváltó ajánlatok több, régi hitel törlesztésével küszködőknek! Miért hagyja, hogy megkeserítse mindennapjait a régi, magas kamatra felvett hitel? Egyre nehezebb fizetni, miközben a megélhetésre mégis alig marad? Az is gond, hogy egyre nehezebb követni a határidőket? Melyiket, mikor és mennyit kell fizetnie, hogy ne csússzon el?

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával