Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön nyaraláshoz – Mennyivel előtte ajánlott igényelni, hogy időben kézhez is kapjuk?

2017.04.17.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 23. 14:51

Személyi kölcsön nyaraláshoz? Természetesen, hiszen így akkor is megvalósítható a családi nyaralás, ha éppen idén újítja fel a lakást is, vagy éppen más, nagyobb összegű kiadásai is annak, ami nem tűr halasztást.

Személyi kölcsön nyaraláshoz – Mennyivel előtte ajánlott igényelni, hogy időben kézhez is kapjuk?

Akár egy külföldi út a nagy álom, akár a nagyobb gyerekek szeretnének táborba menni, ami biztos, hogy nem kis kiadást jelent. Ráadásul biztos, hogy kinövik a tavalyi fürdőruhákat, nyári szandálokat, szabadidő ruhákat,– ez már csak így van. Ezeket is be kell szerezni minden évben. Miért ne kapcsolhatná össze a költségeket?

Miért jó már most elkezdeni a személyi kölcsön igénylését nyaraláshoz?

Ha még nem választották ki, hová is mennének, kár lenne azért lecsúszni egy extra akciós külföldi útról, mert még nincs együtt rá a pénz, igaz? Az sem mindegy, mennyi időnk van megvenni a szükséges új ruhákat, sporteszközöket, stb. Ha már most kezünkben a pénz, van időnk kihasználni egy-egy leárazást, a megspórolt összeg pedig mehet költőpénznek J

Ha pl. repülőgéppel utazunk, szintén előnyös korábban lefoglalni a jegyeket, a repülőtársaság ezt jelentős kedvezménnyel jutalmazza. Kár lenne kihagyni!

Hogyan igényelhető személyi kölcsön nyaraláshoz egyszerűen?

Érdemes először összehasonlítani a bankok ajánlatait, itt arról is tájékozódhatunk, milyen feltételekkel juthatunk kölcsönhöz. Ezt követően pedig döntenünk kell:

  • A rövidebb lejáratú felel meg, mert szeretnénk mihamarabb törleszteni a kölcsönt?
  • A hosszabb lejáratú kölcsön lesz megfelelő, mivel nemsokára itt a beiskolázás is, megterhelő lenne a magasabb törlesztő?
  • Nem érünk rá a bankban sorban állni, inkább a bank munkatársára bízzuk és házhoz kérjük a pénzt?
  • Online igényeljük meg, mert úgy a leggyorsabb?
  • Szükségünk van egy független pénzügyi szakember segítségére, aki tényleg a nekünk legmegfelelőbb ajánlatokat gyűjti össze?

Bármelyik módot választjuk is, ha megfelelünk a bank igényeinek, pár napon belül kezünkben lehet a pénz és indulhat a nyaralás érdemi szervezése nyugodtan, kihasználva a legjobb lehetőségeket!

A bankok személyi kölcsön ajánlatait egy helyre összegyűjtöttük, hogy könnyebb legyen őket összehasonlítania:

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A gyorskölcsön kizáró tényezői!

A gyorskölcsön kizáró tényezői!

2017.10.20.

Manapság sokkal szigorúbb feltételei vannak a gyorskölcsön felvételének, mint korábban. Lássuk, mik azok a kizáró tényezők, melyek megléte mellett bár nagyon szeretnének segíteni, a banki ügyintézők is csak tárják a kezüket.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön igénylés feltételei, típusai, hasznos infók

Személyi kölcsön igénylés feltételei, típusai, hasznos infók

2016.09.24.

  Személyi kölcsön igénylés alkalmával elfogadott jövedelem típusok Személyi kölcsön igénylés esetén a bank meghatározza, mely jövedelemtípusokat fogad el a fizetőképesség megállapításakor. A következők valamelyikével mindenképpen szükséges rendelkeznie:  Rendszeres munkabér – bankszámlára érkezik minden hónapban, min. 3 hónap munkaviszony, mely nem eshet a próbaidő és felmondási idő időszakára Öregségi nyugdíj – megfelel a korkedvezményes nyugdíj […]

Tovább olvasom
Kaphatok kölcsönt, ha nincs meg a 3 hónap munkaviszony?

Kaphatok kölcsönt, ha nincs meg a 3 hónap munkaviszony?

2018.10.04.

Ha kölcsönt akarsz felvenni, akkor számtalan lehetőség közül választhatod ki azt a konstrukciót, amit aztán fel fogsz venni. Azonban nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a hitelfelvételnek bizony feltételei is vannak, amiket teljesítened kell ahhoz, hogy a hitelbírálaton pozitív minősítést kapj.

Tovább olvasom
Lakástakarék, mit kell tudni róla?

Lakástakarék, mit kell tudni róla?

2018.05.29.

A lakástakarék, azaz a lakás-takarékpénztár állam által támogatott megtakarítási lehetőség; az állami támogatás mértéke fix 30% befizetésenként, de ez maximum évi 72.000 Ft lehet, Ebből következik, hogy a maximálisan befizethető összeg havi 20.000 (évi 240.000) Ft.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával