Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön igénylése áru-vagy autóvásárlásra

2017.03.25.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:46

Gyorskölcsön igénylése áruvásárlásra Gyorskölcsön igénylése merült fel az új bútorhoz felújítás után vagy az új lakásba? A lakásfelújítás köztudottan nem olcsó, ilyenkor előfordulhat, hogy a bútorcserére már nem marad pénzünk, mert egy kicsivel többe került a lakást újjávarázsolni, modernizálni, mint terveztük. Mindig lehet nem várt kiadás.

Gyorskölcsön igénylése áru-vagy autóvásárlásra

Az új lakásnál s felmerülhetnek előre nem látható költségek, ami a szűkös keretbe már alig fér bele. Ott állunk az új lakásban és nem tudjuk úgy berendezni, ahogy azt elterveztük.

Egy gyorskölcsönnel viszont mindezeket az akadályokat könnyedén elháríthatjuk!

Élvezhetjük a szép, tiszta, berendezett otthonunkat vagy új lakásunkat, ez a gyorskölcsön plusz költségéért kárpótolni fog minket.

A hitelt pedig havonta, tervezett költségként, átláthatóan visszafizethetjük pár év alatt.

Gyorskölcsön igénylése autóvásárláshoz

A családi autó mondta fel a szolgálatot és messze a munkahely? Vinni kell iskolába, oviba a gyerekeket reggelente?

A vállalkozásban használatos autó nem indul be? Már drágább lenne a javítás, mint venni egy másikat, még ha használtat is? Szállítani kell az embereket, szerszámokat, munkaeszközöket?

Gyors megoldás lehet a problémára egy személyi kölcsön! A bankok ajánlatai között biztosan Ön is megtalálja azt, amelyik hosszú távon is a legmegfelelőbb lesz. Elhárul az akadály, megoldódnak a felmerülő nehézségek, nem okoz jelentős kiesést a kialakult helyzet.

Miközben családjának vagy vállalkozásának ismét rendelkezésére áll a megfelelő jármű, a havi törlesztő részleteket fizetve szépen lassan visszafizetheti a banknak a gyorskölcsönt.

Ajánlatos két dolgot alaposan átgondolni, kalkulálni, mielőtt új autó vásárlásba kezdenénk.

Új autó vásárlása esetén számolnunk kell azzal, hogy amint elhagytuk a szalont, autónk máris kevesebbet ér, kb. 1 millió forinttal! Máris, és ahogy telik az idő, egyre kevesebbet.. Ha pl. Ön megvásárol egy 7 milliós autót 20 % önerővel és 2-3 év múlva előre nem látható okból szeretné eladni, az autó értéke már csak kb. 4 millió forint, miközben hitelének nagy része még törlesztésre vár!

A másik megfontolandó dolog az önerő mértéke. Minél nagyobb önerővel rendelkezik, és minél kevesebb hitelt vesz fel az autó megvásárlásához, annál kevésbé érzi meg később az értékcsökkenésből származó veszteséget.

A fentiek kiküszöbölésére alkalmazza a „dupla csavart”: válasszon inkább egy 3-4 éves autót és vágjon bele nagyobb önerővel!
Így az önerő az autó vételárának nagyobb hányada lesz, ezáltal a törleszteni való kevesebb vagy hamarabb ki tudja fizetni. Ha pedig használt autót vesz, kisebb lesz az autó értékvesztése is, mivel egy idősebb autónál már lassabb ez a folyamat.

Minél nagyobb önerővel tudja megvenni az autót, annál inkább pénzénél lesz, ha majd el kell adnia.

Gyorskölcsön igénylése többféle módon is kivitelezhető:

  • Online, a bank honlapján keresztül
  • Személyesen a bankfiókban
  • Ha van személyi tanácsadónk, őt megbízhatjuk az ügyintézéssel.

Gyorskölcsön igénylése előtt, ha a fentieket már átgondolta és kíváncsi a bankok aktuális ajánlataira, az expresszkolcson.hu-n egy helyen megtalálja őket, összehasonlítható formában!

 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

MiniKölcsön hitel frissítve

MiniKölcsön hitel frissítve

2019.04.10.

Többször is írtunk már a MiniKölcsön hiteléről, hiszen egy rendkívüli hitelkonstrukció, aminek vannak ugyan „buktatói”, de bizonyos esetekben életmentő is lehet. Most frissítették, illetve – hogy pontosak legyünk – egy akciót hirdettek, ami miatt a MiniKölcsön hitel jelenleg a legjobb lehetőség a piacon!

Tovább olvasom
Kamat jelentése

Kamat jelentése

2019.02.14.

Mindenki tudja, mi az a kamat – vélik sokan, de ez nem biztos, hogy így is van, vagy legalábbis nem pontosan. Úgy gondoltuk, hogy érdemes erről a témáról is írnunk egy rövid értekezést, hiszen a jó pap is holtig tanul. Akkor nézzük mi a kamat jelentése.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön mennyire gyors?

Gyorskölcsön mennyire gyors?

2018.09.12.

Akár veled is előfordulhat, hogy minél hamarabb szükséged van készpénzre. Ha nem áll a rendelkezésedre megtakarítás, és családon belül sem tudod megoldani a dolgokat, viszont azonnali megoldásra van szükséged, akkor válaszd a gyorskölcsönt. De a gyorskölcsön mennyire gyors azt mutatjuk!

Tovább olvasom
Banki hitelek online összehasonlítva

Banki hitelek online összehasonlítva

2019.03.25.

Nemrég feltették nekünk a kérdést, hogy miért is jó a banki hiteleket online összehasonlítani. Hirtelen nem is tudtunk rá válaszolni, annyira meglepő volt, hiszen az okok nyilvánvalóak. Ha téged is érdekel a válasz, olvass tovább, mert kifejtjük!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával