Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személy kölcsön igénylése: Mikor érdemes felvenni?

2017.03.17.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:43

Személyi kölcsön igénylése – Milyen célra éri meg a Személyi kölcsön felvétele? Személyi kölcsön igénylése sok esetben jelenhet megoldást, ha egy-egy váratlan, nagyobb összegű anyagi kiadás felboríthatja életünket, terveinket, anyagi biztonságunkat. Nem mindig van annyi tartalékunk, amennyire éppen szükség lenne, a felmerülő probléma viszont sok esetben azonnali megoldásra vár. A Személyi kölcsön szabad felhasználású, bármire költhetjük. Fontos […]

Személy kölcsön igénylése: Mikor érdemes felvenni?

Személyi kölcsön igénylése – Milyen célra éri meg a Személyi kölcsön felvétele?

  • Személyi kölcsön igénylése sok esetben jelenhet megoldást, ha egy-egy váratlan, nagyobb összegű anyagi kiadás felboríthatja életünket, terveinket, anyagi biztonságunkat. Nem mindig van annyi tartalékunk, amennyire éppen szükség lenne, a felmerülő probléma viszont sok esetben azonnali megoldásra vár.
  • A Személyi kölcsön szabad felhasználású, bármire költhetjük. Fontos tudnunk, hogy a bankok részéről nagyobb kockázattal bíró hiteltípusnak számít,- hiszen csak a jövedelmünk a fedezet rá,- éppen ezért magasabb kamatra adják, mint a jelzálog alapú hiteleket.
  • Azonban érdemes mérlegelnünk azt a tényt, hogy a kölcsön összegével elháríthatjuk az anyagi akadályt, majd a későbbiekben fix havi törlesztővel tudjuk visszafizetni. A plusz költség elaprózódik hónapokra, tervezhető költséggel számolhatunk, így nem jelent komoly a anyagi megterhelést a családi kasszának.

Személyi kölcsön igénylése – Milyen esetekben érdemes személy kölcsönt felvenni? Néhány lehetséges élethelyzet:

  • Elromlott a hűtő, a mosógép, a tűzhely, a bojler, a kazán – nincs idő kivárni, amíg összejön rá a pénz.
  • A felső szomszéd eláztatta a lakást és a biztosító nem fizet rögtön, így pedig lakhatatlan a lakás.
  • Éppen most indul egy régóta áhított tanfolyam, egy összegben befizetve jókora kedvezménnyel juthat hozzá.
  • A család régóta tervez egy külföldi nyaralást és most talált egy nagyon kedvező ajánlatot, de nincs meg rá egy összegben a pénz.
  • Valamely szeretett személy elvesztésének gyásza mellett ott vannak a temetés költségei,- éppen a legrosszabbkor, nincs tartalék pénze.
  • Gyermeke váratlanul bejelenti eljegyzését és egy közeli dátumot jelöl meg az esküvő időpontjaként.
  • A nyílászárók felújítására szánt pénzt el kellett költenie másra, viszont egyre sürgetőbb elvégeznie, még a tél beállta előtt.
  • Albérletet vált és úgy alakult, hogy a kaucióhoz szükséges összeg nem áll rendelkezésére időben, viszont költöznie kell hamarosan.
  • Lejárt az éves garázsbérlet, meg kellene újítania, de ennyi pénze egy összegben éppen nincs.

…és még számtalan élethelyzet adódhat, amikor érdemes személyi kölcsönt felvenni, vállalva a plusz költséget is. Sok esetben nagyobb a kárunk összege, mint a személyi kölcsön kamata. Mérlegeljünk okosan!

Személyi kölcsön igénylése szinte bármely banknál lehetséges, de hol a legelőnyösebb?

Az www.expresszkolcson.hu -n összegyűjtöttük a bankok személyi kölcsön ajánlatait, egy helyen össze tudja hasonlítani őket!

Csak annyit fizessen a kölcsönért, amennyit feltétlenül szükséges!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

2017.04.03.

Személyi kölcsön temetésre? Bizony, nagy segítség lehet! Mostani bejegyzésünk egy „nem szeretek írni róla” témáról szól. A temetésről, pontosabban annak anyagi finanszírozásáról. A legtöbben beszélni sem szeretnek erről a témáról, pedig fontos, hogy ha egy ilyen helyzet előáll, legyen valamennyi információnk róla kiindulópontként.

Tovább olvasom
Banki hitelek online összehasonlítva

Banki hitelek online összehasonlítva

2019.03.25.

Nemrég feltették nekünk a kérdést, hogy miért is jó a banki hiteleket online összehasonlítani. Hirtelen nem is tudtunk rá válaszolni, annyira meglepő volt, hiszen az okok nyilvánvalóak. Ha téged is érdekel a válasz, olvass tovább, mert kifejtjük!

Tovább olvasom
Használd ki az adósságrendező hitel előnyeit!

Használd ki az adósságrendező hitel előnyeit!

2018.07.14.

Ha egyszerre több hitelt is fizetsz, vagy egy régebbi típusú kölcsönt, aminek feltételeit meglátva ma már eszedbe sem jutna aláírni a hitelszerződést, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy egy adósságrendező hitellel kiváltsd. Ezzel egyszerűsítheted a pénzügyeidet, és csökkentheted a havi kiadásaidat is!

Tovább olvasom
Miért az expresszkolcson.hu?

Miért az expresszkolcson.hu?

2018.05.16.

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: expresszkolcson.hu, mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával