Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön azonnal, sorban állás nélkül?

2017.01.31.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:35

Gyorskölcsön azonnal igényelhető online is a bankok honlapján. Szintén kedvelt megoldás, hogy pénzügyi tanácsadójára bízza az ügyintézést. Önnek van pénzügyi tanácsadója, aki segíti pénzügyi döntéseiben? Ha eddig még nem tett lépéseket ez ügyben, a gyorskölcsön szinte azonnal kezében lehet, ha most igényli segítségüket.

Gyorskölcsön azonnal, sorban állás nélkül?

Gyorskölcsön azonnal?

Bízza anyagi ügyeinek előkészítését szakemberre! Természetesen a végső döntés mindig az Öné! A bank legfőbb érdeke, hogy elégedett legyen szolgáltatásaival, hiszen csak így számíthat arra, hogy hosszú távon ügyfelei között tarthassa számon.

Gyorskölcsön  előnyei

A gyorskölcsön azonnal rendelkezésére állhat, ha a bank elfogadja hitelkérelmét. További előnye ennek a hitel típusnak, hogy szabadon felhasználható, ezért közkedvelt hitel típus.

Bárkinek alakulhat úgy az élete, hogy a legóvatosabb, legelőrelátóbb pénzkezelés mellett is szorult helyzetbe kerül. Ilyen esetben jól jön egy kis segítség.

A bankok kifejezetten rugalmasak a gyorskölcsön ajánlataikat illetően. Élhető, kiváló konstrukciókat kínálnak. A két, gyorskölcsönre szakosodott legismertebb bank a Provident és a Cofidis.

A gyorskölcsönnek köszönhetően számtalan lehetőség kerül elérhető közelségbe, melyeket gyorskölcsön nélkül el kellene engedni.

Egy gyorskölcsön megoldja a helyzetet és a fix törlesztő részletnek köszönhetően havi kiadásai közé beillesztve, apránként rendezheti a gyorskölcsön visszafizetését.

Gyorskölcsön igénylése

A gyorskölcsön árfolyamkockázattól független, szabadon felhasználható, egyszerűen igényelhető a bankok online felületein, sőt igényelhetjük olyan formában is, hogy a bank munkatársa házhoz hozza a pénzt, valamint helyünkbe jön a törlesztő részletekért is. Ennek természetesen van némi plusz költsége. Rejtett költségekkel nem kell számolnunk, kiadásaink átláthatóak lesznek a teljes futamidő alatt.

Gyorskölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A gyorskölcsön fedezete minden esetben a jövedelmünk lesz. Amennyiben elég magas az összege, nem szükséges egyéb fedezet. Fontos tudni, hogy min. 3 hónap munkaviszony szükséges, ezt igazolnunk is kell. Van lehetőség egyéb jövedelmek figyelembe vételére is, erről ebben a cikkben írtunk részletesebben.

 Jövedelmünk mértékétől függ a pozitív hitelbírálat valamint az is, hogy mekkora összeget igényelhetünk.

Honlapunkon egy helyen megtalálja az összes bank gyorskölcsön ajánlatait. Hasonlítsa össze és akár azonnal el is indíthatja hiteligénylését!

Gyorskölcsön ajánlatok

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Autót részletre, bank nélkül?

Autót részletre, bank nélkül?

2019.03.26.

Autót részletre, de bank nélkül? Nos, ha nem is abban a formában, ahogy elsőre gondolnád, de lehetséges! Mi úgy értettük, hogy nem kell emiatt bankba menned, hiszen van más megoldás is, hogy pénzhez juss, és megvásárolhasd azt az autót, amelyikre szükséged van!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk

Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk

2017.02.16.

Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk hitelt valamiért..

Tovább olvasom
Tranzakciós illeték jelentése

Tranzakciós illeték jelentése

2019.06.08.

Mostanában sokszor esik szó a médiában a tranzakciós illetékről. A kormány szeretne változtatni rajta, de sokan nem is tudják igazán, hogy mi is ez. Jelen cikkünkben szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, illetve felfedni, hogy tulajdonképpen mit is jelent maga a kifejezés.

Tovább olvasom
A személyi kölcsön alapfeltételei

A személyi kölcsön alapfeltételei

2017.12.07.

A személyi kölcsön mindig egy adott célra irányul a felvétele. Nem mindegy, hogy mekkora átfutási idővel (a benyújtásától a folyósításig terjedő időszak) számolhatunk. Ennek ideje bankonként változó. 

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával