Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsönök leggyakoribb típusai – általános tudnivalók

2016.07.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 28. 12:42

A személyi kölcsönök közül a gyorshitel a leggyakrabban igényelt hitel típus.  Akkor válik szükségessé, ha átmeneti pénzzavarba kerülünk, vagy váratlan, nagyobb összegű kiadás válik szükségessé, de nem áll rendelkezésre az összeg. Többféle hitel típus áll rendelkezésünkre.

Személyi kölcsönök leggyakoribb típusai – általános tudnivalók

Melyek közül az igényelt összeg nagyságától, lehetőségeinktől és a bankok aktuális ajánlataitól függően választhatunk. Amennyiben elég magas, igazolható jövedelemmel rendelkezünk, a személyi kölcsön megfelelő lesz.

Személyi kölcsön / Ajánlatok összehasonlítása ITT

Akár online ügyintézéssel is hozzájuthatunk, jelentősen lerövidítve az ügyintézési időt.

Online hitel / Ajánlatok összehasonlítása ITT

Személyi kölcsön ingatlanfedezettel

Ha van ingatlanfedezet, 1M Ft feletti összeget is igényelhetünk.

A szabad felhasználású hitel gyakran kedvezőbb feltételekkel érhető el, mint egy áruhitel vagy egy autóhitel. Érdemes összehasonlítani a bankok ajánlatait a futamidő és a kamatok vonatkozásában.  Az expresszkolcson.hu-n ezt megteheti! Válassza ki az igényeinek  legmegfelelőbbet!

Szabad felhasználású hitel / Ajánlatok összehasonlítása ITT

 

Hitel fix részletre

Amennyiben fix havi törlesztő részlettel szeretne számolni, erre is kínálnak opciókat a bankok. Van olyan törlesztési típus, ahol egy kezdeti türelmi időt követően (addig csak a kamatokat kell fizetnie) nő meg a havi törlesztő részlet, de van olyan lehetőség is, ahol eleinte magasabb, később pedig folyamatosan csökken a havi törlesztő összege. A lényegük, hogy –bár az összeg maga változik, Ön mindig előre, pontosan tudni fogja, mennyit kell fizetnie –szemben az árfolyam –és kamatváltozásokból eredő kaotikus állapotokkal.

Hitelek fix részletre/ Ajánlatok összehasonlítása ITT

Hitelkiváltás

Több hitelt is törleszt és elszabadultak a havi törlesztő részletek?

Átláthatóbbak lennének pénzügyei csak egy törlesztő részletettel?

Csak egy hitelt szeretne az összes helyett és még egy kis pénzre is szüksége lenne?

Érdemes utánajárni a lehetőségeknek. A bankok többféle konstrukcióban is kínálják a hitelkiváltás lehetőségét. Egy ún. hitelkiváltó hitel felvételével csökkenni fognak havi költségei, jelentős összeget takaríthat meg! Nem utolsósorban pedig marad pénze másra is 🙂

Hitelkiváltás/ Ajánlatok összehasonlítása ITT

Akciós hitelek, személyi kölcsönök

A bankok –bizonyos feltételek megléte esetén- időnként kínálnak az általános hiteleknél kedvezőbb feltételekkel akciós hitelt is. Ha éppen ilyen lehetőségeket kutat, böngéssze át honlapunkon a jelenleg kínált összes banki akciós hitelt egy helyen!

Akciós hitelek/ Ajánlatok összehasonlítása ITT

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Babaváró hitel felfüggesztése – mit jelent ez?

Babaváró hitel felfüggesztése – mit jelent ez?

2019.10.31.

Számos kérdést kapunk a babaváró hitellel kapcsolatban, ami nem is csoda, hiszen páratlan konstrukcióról van szó. Ami piaci körülmények között nem is jöhetett volna létre, csak így, az állami támogatás segítségével. Annyi előnye van, mint égen a csillag, és ezek közül csak egy a babaváró hitel felfüggesztése. Lássuk, mi is ez pontosan!

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitel egyszerűen

Szabad felhasználású hitel egyszerűen

2018.12.12.

A szabad felhasználású hitel egyszerűen, nevében benne rejlik a legnagyobb előnyük. Bármire elköltheted őket. Két típusuk létezik, az egyik fedezetes, a másikat pedig fedezet bevonása nélkül igényelheted; ez utóbbit nevezzük személyi kölcsönnek. Az előbbinek kicsit bonyolultabb és hosszadalmasabb az igénylése, de nem megoldhatatlan!

Tovább olvasom
Ezek a hitelfelvétel alapvető személyi feltételei, amelyeknek minden esetben teljesülniük kell.

Ezek a hitelfelvétel alapvető személyi feltételei, amelyeknek minden esetben teljesülniük kell.

2017.10.06.

Ugyan van egy seregnyi elvárás, ami bankonként és hitelfelvételenként eltér, de vannak olyan személyi feltételek, amelyeknek minden esetben teljesülniük kell a hitelfelvétel során. Ezek a hitelfelvétel alapvető személyi feltételei.

Tovább olvasom
10 millió hitel felvételéhez mekkora jövedelem szükséges?

10 millió hitel felvételéhez mekkora jövedelem szükséges?

2019.09.04.

Ha egyedül szeretnél 10 millió hitelt felvenni, akkor átlag feletti jövedelmet kell igazolnod. És attól függően, hogy ez személyi kölcsön, vagy lakáshitel, még önerőre is szükséged lesz az utóbbi esetében. Ha ketten vagytok, akkor a jövedelmetek összeadódik, így lényegesen könnyebb a dolog, hiszen átlagos jövedelmekkel is hozzájuthattok az áhított összeghez.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával