Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

2020.11.03.

Amennyiben olvasod ezt a cikket, akkor a fenti kérdésre minimum sejted a választ, hiszen idetaláltál hozzánk: a pénzügyi összehasonlító portálok segítségével összevethetsz különféle hiteltermékeket, befektetési lehetőségeket, és ezzel leegyszerűsítheted a pénzügyeid nagy részét.

Pénzügyi összehasonlító portálok – miben nyújtanak segítséget?

Ma már számos pénzügyi összehasonlító portált találhatunk az interneten, csupán egy gyors keresés kérdése.  Szinte mindegyik megbízható, hiszen a bankoktól veszik az adataikat, és relatíve gyakran frissítik is őket, azonban, ha pénzügyi tanácsra van szükséged, már nem mindenhol kapsz olyan információkat, amik a segítségedre lesznek. Érdemes olyan pénzügyi összehasonlító portált választani, ahol relatíve sok a cikk különböző témákban, és rendszeresen kerülnek ki újabbak is, hiszen ez azt jelzi, hogy a honlap üzemeltetői foglalkoznak a témával, és valószínűleg értenek is hozzá.

A szolgáltatások, illetve a pénzügyi termékek listájának hossza is meghatározó, bár nem feltétlenül úgy, ahogy elsőre gondolnád: ha kevés, akkor valószínűleg egy induló, vagy fiatal portálra sikerült bukkannod, így lehetséges, hogy nem találod meg a portfóliójukban azt, amire épp szükséged lenne. A másik véglet az, ha szinte végtelen a lista, ekkor viszont biztos lehetsz benne, hogy olyan helyre kerültél, ahonnan jobb, ha gyorsan elmenekülsz, ugyanis olyanok készítették, akik mindenhez értenek, de semmihez sem igazán.

A manapság legismertebb pénzügyi összehasonlító portálok szerkesztői többnyire képzett szakemberek, akiknek érdeke, hogy a lehető legjobb termékeket ajánlják Neked, hiszen az elégedett ügyfél visszatérő ügyfél lesz. Ha megbízható pénzügyi összehasonlító portált keresel, nálunk a legjobb helyen jársz! A lehető legjobb banki ajánlatokat gyűjtöttük össze Neked, figyeljük és közzétesszük a legfrissebb fejlesztéseket, illetve termékeket, emellett pedig még tanácsokkal, illetve – remélhetőleg – hasznos cikkeket is olvashatsz különféle pénzügyi témákban. Böngészd a blogunkat, használd az összehasonlító oldalainkat, és ha kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Fapados Kölcsön

THM

6,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

40 - 72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

Könnyített kölcsön

THM

20,3% - 24,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 2.990.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Autót részletre, bank nélkül?

Autót részletre, bank nélkül?

2019.03.26.

Autót részletre, de bank nélkül? Nos, ha nem is abban a formában, ahogy elsőre gondolnád, de lehetséges! Mi úgy értettük, hogy nem kell emiatt bankba menned, hiszen van más megoldás is, hogy pénzhez juss, és megvásárolhasd azt az autót, amelyikre szükséged van!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

2017.04.03.

Személyi kölcsön temetésre? Bizony, nagy segítség lehet! Mostani bejegyzésünk egy „nem szeretek írni róla” témáról szól. A temetésről, pontosabban annak anyagi finanszírozásáról. A legtöbben beszélni sem szeretnek erről a témáról, pedig fontos, hogy ha egy ilyen helyzet előáll, legyen valamennyi információnk róla kiindulópontként.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön külföldi utazáshoz – Nem kell lemondania álmairól!

Személyi kölcsön külföldi utazáshoz – Nem kell lemondania álmairól!

2017.04.19.

Személyi kölcsön külföldi utazáshoz? Miért ne? Fizesse később és menjen akkor, amikor szeretne! Elterjedt ez a megoldás, ha éppen nem férne bele a családi költségvetésbe. Ha a gyerekek iskoláskorúak, a szünidő alatt a legkézenfekvőbb a családi nyaralás.

Tovább olvasom
A személyi kölcsön, mint önerő lakáshitelhez?

A személyi kölcsön, mint önerő lakáshitelhez?

2018.06.16.

Az adósságfék-szabályozás miatt manapság már nem lehet önerő nélkül lakáshitelt felvenni, mert a hitelösszeg csak az ingatlan piaci értékének 80%-a lehet. Ha nem áll a rendelkezésedre az a bizonyos 20%, akkor több lehetőséged is van; persze csak akkor, ha meg tudod oldani.

Tovább olvasom