Gyorsan és egyszerűen igényelhető személyi kölcsönt keresel? A legtöbb bank ilyeneket kínál, tehát könnyű dolgod lesz. A Sberbank személyi kölcsönei azonban nem csak gyorsan és egyszerűen igényelhetőek, de a kondícióikat tekintve is az élmezőnybe tartoznak! Az alábbiakban részletesen is megnézzük a bank fedezet nélkül felvehető hiteleit.

A Fair személyi kölcsönnél akár 11,64–15,07% a THM, 10.000.000 forintig igényelhető, a kamata a futamidő végéig fix, és ez utóbbi maximálisan 96 hónap lehet. A Sberbank Fair Expressz személyi kölcsön esetében a THM 11,9-15,34%, a Fair Adósságcsökkentő személyi kölcsönnél pedig 11,45-15,88%, a Fair Adósságcsökkentő Plusz esetében pedig 7,54 – 8,46%, szintén 10.000.000 forintig igényelhető, és a futamideje is megegyezik a korábbiakéval. Oldalunkon gyorsan és egyszerűen igényelheted a Sberbank hiteleket.

Lényeges, hogy mindhárom hitelnek létezik Plusz verziója is, amelyek alaposan felforgatják a hitelpiacot. Hiszen a Sberbank Fair Plusz személyi kölcsön THM értéke 7,72%, a Fair Expressz Plusznál ez 7,97%. Ezek az értékek kiemelkedőek, és amennyiben alacsonyabb összeghez szeretnél jutni, mindenképp érdemes elgondolkodnod a felvételükön. Az igénylésük gyors és egyszerű! Az alacsonyabb összegre visszatérve: a felvehető maximumot 1.000.000 forintban állapították meg, és a futamidő is csökkent, méghozzá maximum 60 napra, de valamit valamiért.

Ami a gyors és egyszerű igénylést illeti, akár oldalunkról is elindíthatod a folyamatot néhány kattintással, hiszen a Sberbank lehetővé teszi az előminősítést online is. Ha visszahívást kérsz, akkor a bank ügyintézője hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és tájékoztat a lehetőségekről, majd a kérésedre il is indítja a folyamatot, amihez neked csak az ilyenkor szokásos dokumentumokat kell beszerezned, azaz a bankszámlakivonatokat a legutóbbi 3 hónapról, illetve egy munkáltatói igazolást.

Felkeltették a figyelmedet a Sberbank gyorsan és egyszerűen igényelhető személyi kölcsönei? Megértjük, de azt javasoljuk, vesd össze őket a többi bank hasonló típusú konstrukcióival, mert könnyen lehet, hogy számodra megfelelőbbet találsz. Ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Nézd meg a Sberbank ajánlatát, kattints ide!

Gyorsan és egyszerűen igényelhető Sberbank személyi kölcsönök
5 (100%) 1 értékelés