Hitel azonnal – milyen lehetőségek vannak?

2020.03.06.

Hitel azonnal? Ennyire még nem jó a helyzet, sajnos még mindig kell várnod egy kicsit, de ne aggódj, tényleg nem sokat! Vannak olyan lehetőségek is, amikor egy órán belül a számládra kerülhet az igényelt hitelösszeg, de még a kevésbé gyors típusok is 24 órán belül hozzáférhetőek.

Hitel azonnal –  milyen lehetőségek vannak?

Ha a leggyorsabbat szeretnéd, ahhoz nem elég azt választani, mert olyan feltételei is vannak, amelyeket nem biztos, hogy tudsz teljesíteni. Az OTP Bank online igényelhető személyi kölcsöne például ilyen, és kevesebb, mint egy órás átfutási időt ígér. Viszont van egy olyan feltétele, ami keresztülhúzhatja a számításaidat. Ahhoz ugyanis a bank ügyfelének kell lenned huzamosabb ideig, hogy ilyen módon igényelhesd meg a kölcsönt. Ráadásul minden hónapban ugyanonnan kell érkeznie a jövedelmednek legalább hat hónapig. Ugyanilyen feltételeket támaszt a hasonló típusú konstrukciójára a K&H, illetve a Budapest bank is, tehát ha e bankok ügyfelei közé tartozol, akkor, ha a hitel azonnal nem is, de egy órán belül folyósításra kerül a bankszámládra.

Lényeges azonban, hogy olyan összeget válassz, amelyet a jövedelmed alapján jóvá is hagy a bank, illetve az igénylésedet munkaidőben indítsd, hiszen csak így tudják gyorsított eljárásban végrehajtani a hitelbírálatot. Ha megfelelsz, teljesül a kérésed.

Amennyiben nem a fenti bankok egyikében vezeted a folyószámlád, akkor sincs minden veszve, mert bár a hitel azonnal nem fog a számládra kerülni, de a 24 óra sem túl sok. A MiniKölcsön, a Provident, vagy a Cetelem folyósít a számodra ennyi idő alatt gyorskölcsönt. De egyéb pénzintézeteknél is találhatsz hasonló konstrukciókat, tehát bőven van miből válogatnod. Lényeges, hogy míg a fentieknél csupán az online igénylés benyújtását kell megtenned, addig az utóbbi hiteligénylések mindegyikénél szükséged lesz bankszámlakivonatokra. Illetve munkáltatói igazolásra.

hitel azonnali folyósítása még jó ideig álom marad, de a jelenlegi lehetőségek is kecsegtetőek. Tekintsd meg gyorskölcsön-ajánlatainkat, és indítsd is el az igénylést oldalunkon, hogy mielőbb megkaphasd azt a hitelt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön okosan – hasznos tippek, még mielőtt döntene!

Személyi kölcsön okosan – hasznos tippek, még mielőtt döntene!

2017.09.09.

Személyi kölcsön okosan is igényelhető, de ha nem nézünk utána kellőképpen néhány dolognak, ha nem számolunk, a szükségesnél nagyobb terhet vehetünk a nyakunkba.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

2017.04.03.

Személyi kölcsön temetésre? Bizony, nagy segítség lehet! Mostani bejegyzésünk egy „nem szeretek írni róla” témáról szól. A temetésről, pontosabban annak anyagi finanszírozásáról. A legtöbben beszélni sem szeretnek erről a témáról, pedig fontos, hogy ha egy ilyen helyzet előáll, legyen valamennyi információnk róla kiindulópontként.

Tovább olvasom
KHR lista - BAR lista – Általános információk, tippek meglepetések helyett

KHR lista - BAR lista – Általános információk, tippek meglepetések helyett

2017.08.19.

A KHR teljes neve Központi Hitelinformációs Rendszer, melynek régebben BAR lista (Bankközi Adós-és Hitelinformációs Rendszer) néven ismerhettünk. A KHR vagy BAR lista a bankok által közösen létrehozott és fenntartott ún. negatív adóslista. Egyik célja, hogy nyilvántartsák és minden bank számára elérhetővé tegyék a megbízhatatlan adósokat.

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom