Hitel azonnal – milyen lehetőségek vannak?

2020.03.06.

Hitel azonnal? Ennyire még nem jó a helyzet, sajnos még mindig kell várnod egy kicsit, de ne aggódj, tényleg nem sokat! Vannak olyan lehetőségek is, amikor egy órán belül a számládra kerülhet az igényelt hitelösszeg, de még a kevésbé gyors típusok is 24 órán belül hozzáférhetőek.

Hitel azonnal –  milyen lehetőségek vannak?

Ha a leggyorsabbat szeretnéd, ahhoz nem elég azt választani, mert olyan feltételei is vannak, amelyeket nem biztos, hogy tudsz teljesíteni. Az OTP Bank online igényelhető személyi kölcsöne például ilyen, és kevesebb, mint egy órás átfutási időt ígér. Viszont van egy olyan feltétele, ami keresztülhúzhatja a számításaidat. Ahhoz ugyanis a bank ügyfelének kell lenned huzamosabb ideig, hogy ilyen módon igényelhesd meg a kölcsönt. Ráadásul minden hónapban ugyanonnan kell érkeznie a jövedelmednek legalább hat hónapig. Ugyanilyen feltételeket támaszt a hasonló típusú konstrukciójára a K&H, illetve a Budapest bank is, tehát ha e bankok ügyfelei közé tartozol, akkor, ha a hitel azonnal nem is, de egy órán belül folyósításra kerül a bankszámládra.

Lényeges azonban, hogy olyan összeget válassz, amelyet a jövedelmed alapján jóvá is hagy a bank, illetve az igénylésedet munkaidőben indítsd, hiszen csak így tudják gyorsított eljárásban végrehajtani a hitelbírálatot. Ha megfelelsz, teljesül a kérésed.

Amennyiben nem a fenti bankok egyikében vezeted a folyószámlád, akkor sincs minden veszve, mert bár a hitel azonnal nem fog a számládra kerülni, de a 24 óra sem túl sok. A MiniKölcsön, a Provident, vagy a Cetelem folyósít a számodra ennyi idő alatt gyorskölcsönt. De egyéb pénzintézeteknél is találhatsz hasonló konstrukciókat, tehát bőven van miből válogatnod. Lényeges, hogy míg a fentieknél csupán az online igénylés benyújtását kell megtenned, addig az utóbbi hiteligénylések mindegyikénél szükséged lesz bankszámlakivonatokra. Illetve munkáltatói igazolásra.

hitel azonnali folyósítása még jó ideig álom marad, de a jelenlegi lehetőségek is kecsegtetőek. Tekintsd meg gyorskölcsön-ajánlatainkat, és indítsd is el az igénylést oldalunkon, hogy mielőbb megkaphasd azt a hitelt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Számlás Prémium250 Könnyített Kölcsön

THM

9,5 - 10,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Akciós személyi kölcsönök – Ha kölcsön kell, hozza ki pénzéből a legtöbbet!

Akciós személyi kölcsönök – Ha kölcsön kell, hozza ki pénzéből a legtöbbet!

2017.05.09.

Akciós személyi kölcsönök szinte mindig kínálkoznak a banki ajánlatok között. Egymással versenyezve kínálnak alacsonyabb kamatra, hosszabb futamidőre, ingyenes első havi kezdőrészlettel stb.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönt, mennyi idő alatt kaphatom meg?

Személyi kölcsönt, mennyi idő alatt kaphatom meg?

2017.11.02.

Mivel a személyi kölcsönt mindig egy adott cél miatt vesszük fel, ezért nem mindegy, hogy mekkora átfutási idővel (a benyújtásától a folyósításig terjedő időszak) számolhatunk. Ennek ideje bankonként változó. Vizsgáljuk meg, mitől is függ az, hogy mikor kapjuk meg a hitelünket.

Tovább olvasom
A gyorskölcsön kizáró tényezői!

A gyorskölcsön kizáró tényezői!

2017.10.20.

Manapság sokkal szigorúbb feltételei vannak a gyorskölcsön felvételének, mint korábban. Lássuk, mik azok a kizáró tényezők, melyek megléte mellett bár nagyon szeretnének segíteni, a banki ügyintézők is csak tárják a kezüket.

Tovább olvasom
A személyi kölcsön, mint önerő lakáshitelhez?

A személyi kölcsön, mint önerő lakáshitelhez?

2018.06.16.

Az adósságfék-szabályozás miatt manapság már nem lehet önerő nélkül lakáshitelt felvenni, mert a hitelösszeg csak az ingatlan piaci értékének 80%-a lehet. Ha nem áll a rendelkezésedre az a bizonyos 20%, akkor több lehetőséged is van; persze csak akkor, ha meg tudod oldani.

Tovább olvasom