Hamarosan beköszönt a tél, és indul a fűtési szezon. Pontosabban már elindult, legalábbis hivatalosan, ám a legtöbben még várnak az igazán komoly hidegekre, mert nem akarnak sokat fizetni a fűtésért. A fűtéskorszerűsítés számukra is megoldást jelenthetne, de sokan ezt nem engedhetik meg maguknak. Mi hát a megoldás?

A magunk részéről azt gondoljuk, hogy nem érdemes vacogni, a fűtéskorszerűsítés elkerülhetetlen egy idő után. Már októberben is lesznek olyan hideg időszakok, amik miatt mindenki be fogja kapcsolni a fűtést, és fejben már hallhatják is az elsuhanó pénz hangját. Nem mennénk most bele a számokba, hiszen lakásonként változik a fűtésre költött összeg, csupán körülbelüli összegeket mondanánk, vagyis a következőket senki se tekintse ténynek, csupán egy gondolatmenetnek.

Gyorskölcsön ajánlatokért kattints ide. 

Egy korszerűtlen fűtési rendszer, mondjuk a gázkonvektoros fűtés havi költsége egy konvektor esetén nagyjából 10-12.000 forint. Attól függően, hogy mekkora teret kell vele befűteni. Az alapterület, a belmagasság, a nyílászárók állapota, a falak szigetelése és egyéb tényezők is meghatározzák a fűtésszámlán szereplő összeget. Ha a konvektorok száma több, akkor az összeg is növekszik, ez nyilvánvaló. Ha viszont a fűtéskorszerűsítés keretein belül ezt a fűtési rendszert lecseréljük egy központi kazánra, és radiátorokat kötünk rá, akkor nem csak a meleg lesz nagyobb, de a számla is csökkenni fog!

Nyilvánvaló, hogy az általunk említetten túl sokkal korszerűbb fűtési módok is rendelkezésre állnak, de nem vagyunk a téma szakértői. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a korszerűtlen fűtésre elköltött összeget nyugodtan lehetne egy gyorskölcsön törlesztésére is fordítani, így néhány éven belül megtérülne a fűtéskorszerűsítésre költött összeg, és onnantól alacsonyabb havi költséggel lehetne kalkulálni.

Ha elavult az otthonod fűtése, mindenképp érdemes elgondolkodnod a fűtéskorszerűsítésen, hiszen csak előnyökre tehetsz szert általa. Ha ehhez egy gyorskölcsönre lenne szükséged, akkor mindenképpen hasonlítsd össze a bankok ajánlatait, hogy ezzel is a legjobban járhass! Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken; szívesen válaszolunk! További ajánlatok partnerünknél, itt. 

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Fűtéskorszerűsítés – Azonnali segítségnek egy gyorskölcsön!
5 (100%) 2 értékelés