Furcsa, vagy sem, de sokan ezzel az összeggel teszik fel nekünk a fenti kérdést. Nem értjük, miért a 8 millió forint személyi kölcsön a vonzó, hiszen számos alternatíva létezik. Mint ahogy azt sem, hogy miért pont ennyi, de mivel ennyien érdeklődtetek utána, megválaszoljuk egy hosszabb lélegzetvételű cikkben.

Látva a hitelkonstrukciók fejlődését az utóbbi években, szinte hihetetlen, hogy nem lehet még minden bankban 8 millió forint személyi kölcsönt felvenni, de sajnos tényleg ez a helyzet. Természetesen hitelkonstrukciótól is függ, hogy melyik bank melyik személyi kölcsöne mekkora maximális kölcsönösszeggel érhető el. De az utóbbi évek tendenciáit látva ez minimum meglepő. Szerencsére azért nem nagy a gond, hiszen csak néhány pénzintézet vonja ki magát a 8 millió forintos személyi kölcsönök piacáról, de azt is hozzátesszük: egyelőre, hiszen még változhat a helyzet.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme a lista, vagyis azon bankok sora, ahol jelenleg elérhető a 8 millió forintos személyi kölcsön:

Fontos hozzátennünk, hogy ez a mi listánk, azaz azoknak a bankoknak a felsorolása, akikkel kapcsolatban állunk. Ezeken felül is lehetnek azonban bankok, amelyek kínálnak 8 millió forintnyi személyi kölcsönt, csupán mi nem foglalkozunk a hiteleikkel. Azt is megemlítenénk, hogy a listán nem szereplő, ám velünk kapcsolatban álló bankoknál is változhat a helyzet, ezért érdemes mindig az adott hitelkonstrukció összehasonlító oldalán tájékozódni, hiszen ott egy helyen megtalálható az összes személyi kölcsön a maximálisan felvehető hitelösszegekkel, illetve az egyéb tulajdonságaikat is könnyen össze lehet hasonlítani, így pár perc alatt meg lehet találni a legmegfelelőbb ajánlatot.

Amennyiben 8 millió forintnyi személyi kölcsönre lenne szükséged, hasonlítsd össze a fenti bankok ajánlatait, majd indítsd el az igénylési folyamatot néhány kattintással. Ha kérdésed lenne, keress fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén! Tekintsd meg partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is, ehhez kattints ide és nézd meg. 

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

8 millió forint személyi kölcsön, hol lehet igényelni?
5 (100%) 1 értékelés