8 millió forint személyi kölcsön, hol lehet igényelni?

2019.10.28.

Furcsa, vagy sem, de sokan ezzel az összeggel teszik fel nekünk a fenti kérdést. Nem értjük, miért a 8 millió forint személyi kölcsön a vonzó, hiszen számos alternatíva létezik. Mint ahogy azt sem, hogy miért pont ennyi, de mivel ennyien érdeklődtetek utána, megválaszoljuk egy hosszabb lélegzetvételű cikkben.

8 millió forint személyi kölcsön, hol lehet igényelni?

Látva a hitelkonstrukciók fejlődését az utóbbi években, szinte hihetetlen, hogy nem lehet még minden bankban 8 millió forint személyi kölcsönt felvenni, de sajnos tényleg ez a helyzet. Természetesen hitelkonstrukciótól is függ, hogy melyik bank melyik személyi kölcsöne mekkora maximális kölcsönösszeggel érhető el. De az utóbbi évek tendenciáit látva ez minimum meglepő. Szerencsére azért nem nagy a gond, hiszen csak néhány pénzintézet vonja ki magát a 8 millió forintos személyi kölcsönök piacáról, de azt is hozzátesszük: egyelőre, hiszen még változhat a helyzet.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme a lista, vagyis azon bankok sora, ahol jelenleg elérhető a 8 millió forintos személyi kölcsön:

Fontos hozzátennünk, hogy ez a mi listánk, azaz azoknak a bankoknak a felsorolása, akikkel kapcsolatban állunk. Ezeken felül is lehetnek azonban bankok, amelyek kínálnak 8 millió forintnyi személyi kölcsönt, csupán mi nem foglalkozunk a hiteleikkel. Azt is megemlítenénk, hogy a listán nem szereplő, ám velünk kapcsolatban álló bankoknál is változhat a helyzet, ezért érdemes mindig az adott hitelkonstrukció összehasonlító oldalán tájékozódni, hiszen ott egy helyen megtalálható az összes személyi kölcsön a maximálisan felvehető hitelösszegekkel, illetve az egyéb tulajdonságaikat is könnyen össze lehet hasonlítani, így pár perc alatt meg lehet találni a legmegfelelőbb ajánlatot.

Amennyiben 8 millió forintnyi személyi kölcsönre lenne szükséged, hasonlítsd össze a fenti bankok ajánlatait, majd indítsd el az igénylési folyamatot néhány kattintással. Ha kérdésed lenne, keress fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén! Tekintsd meg partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is, ehhez kattints ide és nézd meg. 

További blogbejegyzések

Babaváró támogatás – mit érdemes tudni róla?

Babaváró támogatás – mit érdemes tudni róla?

2019.05.22.

A kormány egyre újabb támogatási módokat mutat be a demográfiai problémák orvoslására; ennek első képviselője volt a CSOK, amit bemutatása óta folyamatosan finomítanak és kiegészítenek. Erre a legújabb példa a babaváró támogatás, ami tulajdonképpen egy kedvezményes hitelkonstrukció. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom
Kötelező-e adóstárs a személyi kölcsön igényléshez?

Kötelező-e adóstárs a személyi kölcsön igényléshez?

2018.02.25.

A személyi kölcsön egy szabad felhasználású, fedezet nélküli hitel, rugalmas, ám rövid futamidővel és viszonylag alacsony hitelösszeggel, tudjuk meg kell-e adóstárs az igényléshez.

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt másképpen, online, azonnal!

Gyorskölcsönt másképpen, online, azonnal!

2019.06.26.

Gyorskölcsönt másképpen? Hiszen még csak pár éve létezik! Miért változtatnának rajta már most? Nos, az alábbiakban röviden kifejtjük a gyorskölcsönök fejlődését, és elmondjuk, mi várható a közeljövőben!

Tovább olvasom
Három személyi kölcsön ajánlat összehasonlítva

Három személyi kölcsön ajánlat összehasonlítva

2020.08.14.

Ha három személyi kölcsön közül kellene választanod, melyik mellett döntenél? Másként is meg lehet közelíteni ezt a kérdést: mi alapján hoznád meg a döntésedet? Nem mindegy ugyanis, hogy miként választod ki a számodra legmegfelelőbb személyi kölcsönt, hiszen rengeteg szempontot kell megvizsgálnod, ahogy azt is mérlegelned kell, hogy melyik lényeges a számodra, és melyik kevésbé.

Tovább olvasom