8 millió forint személyi kölcsön, hol lehet igényelni?

2019.10.28.

Furcsa, vagy sem, de sokan ezzel az összeggel teszik fel nekünk a fenti kérdést. Nem értjük, miért a 8 millió forint személyi kölcsön a vonzó, hiszen számos alternatíva létezik. Mint ahogy azt sem, hogy miért pont ennyi, de mivel ennyien érdeklődtetek utána, megválaszoljuk egy hosszabb lélegzetvételű cikkben. Látva a hitelkonstrukciók fejlődését az utóbbi években, szinte […]

8 millió forint személyi kölcsön, hol lehet igényelni?

Furcsa, vagy sem, de sokan ezzel az összeggel teszik fel nekünk a fenti kérdést. Nem értjük, miért a 8 millió forint személyi kölcsön a vonzó, hiszen számos alternatíva létezik. Mint ahogy azt sem, hogy miért pont ennyi, de mivel ennyien érdeklődtetek utána, megválaszoljuk egy hosszabb lélegzetvételű cikkben.

Látva a hitelkonstrukciók fejlődését az utóbbi években, szinte hihetetlen, hogy nem lehet még minden bankban 8 millió forint személyi kölcsönt felvenni, de sajnos tényleg ez a helyzet. Természetesen hitelkonstrukciótól is függ, hogy melyik bank melyik személyi kölcsöne mekkora maximális kölcsönösszeggel érhető el. De az utóbbi évek tendenciáit látva ez minimum meglepő. Szerencsére azért nem nagy a gond, hiszen csak néhány pénzintézet vonja ki magát a 8 millió forintos személyi kölcsönök piacáról, de azt is hozzátesszük: egyelőre, hiszen még változhat a helyzet.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme a lista, vagyis azon bankok sora, ahol jelenleg elérhető a 8 millió forintos személyi kölcsön:

Fontos hozzátennünk, hogy ez a mi listánk, azaz azoknak a bankoknak a felsorolása, akikkel kapcsolatban állunk. Ezeken felül is lehetnek azonban bankok, amelyek kínálnak 8 millió forintnyi személyi kölcsönt, csupán mi nem foglalkozunk a hiteleikkel. Azt is megemlítenénk, hogy a listán nem szereplő, ám velünk kapcsolatban álló bankoknál is változhat a helyzet, ezért érdemes mindig az adott hitelkonstrukció összehasonlító oldalán tájékozódni, hiszen ott egy helyen megtalálható az összes személyi kölcsön a maximálisan felvehető hitelösszegekkel, illetve az egyéb tulajdonságaikat is könnyen össze lehet hasonlítani, így pár perc alatt meg lehet találni a legmegfelelőbb ajánlatot.

Amennyiben 8 millió forintnyi személyi kölcsönre lenne szükséged, hasonlítsd össze a fenti bankok ajánlatait, majd indítsd el az igénylési folyamatot néhány kattintással. Ha kérdésed lenne, keress fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén! Tekintsd meg partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is, ehhez kattints ide és nézd meg. 

[vc_custom_heading text=”Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!” font_container=”tag:h3|text_align:center” google_fonts=”font_family:Source%20Sans%20Pro%3A200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal” link=”url:https%3A%2F%2Fexpresszkolcson.hu%2Fszemelyi-kolcson%2F||target:%20_blank|” el_class=”ribbon-blue”]

További blogbejegyzések

Mekkora jövedelem szükséges egy lakáshitelhez?

Mekkora jövedelem szükséges egy lakáshitelhez?

2019.12.28.

Amikor felteszik nekünk a fenti kérdést, vagyis hogy mekkora jövedelem szükséges lakáshitel esetén, mindig visszakérdezünk: milyenhez? Nem mindegy ugyanis a felvett összeg, és persze a futamidő is meghatározza a havi törlesztőrészletet. A JTM szabályozás alapján pedig ezekből, illetve a jövedelem mértékéből számítják ki a folyósítható hitelösszeget. Ahhoz, hogy mekkora jövedelem szükséges a lakáshitel felvételéhez, először […]

Tovább olvasom
Pár kattintással igényelhető egy személyi kölcsön – mutatjuk a részleteket!

Pár kattintással igényelhető egy személyi kölcsön – mutatjuk a részleteket!

2019.12.19.

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni? Manapság már sokkal könnyebb a dolgod, mint akár csak néhány éve is, hiszen pár kattintással igényelhetsz fedezet nélküli hitelt szinte minden banknál, míg korábban ehhez bankfiókokba kellett látogatnod, és sokszor hetekig is eltarthatott egy kölcsön igénylése. A régi „szép” időkben nem volt még lehetőség internetes igénylésre, csupán tájékozódni lehetett az adott […]

Tovább olvasom
A hitelkiváltó hitel

A hitelkiváltó hitel

2019.04.05.

Szerencsére egyre kevesebben vannak, akiknek komoly problémát okoz a hiteltörlesztés, mert már eljutott hozzájuk a hitelkiváltó hitel híre, és léptek is ebben az ügyben. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor ez a cikk nem Neked szól, ha viszont többfelé fizetsz, és már nem tudod követni, mivel vagy elmaradásban, ráadásul ez a családi kasszát is erősen megterheli, akkor olvass tovább, ugyanis jó hírünk van. Megoldhatod ezt a problémát!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

2017.12.15.

Gyorskölcsön egy nap alatt, ez lehetséges csak online igénylésre lesz szükség és máris elindul a hitelbírálati szakasz. A cofidisnél már videó azonosítással is lehet kölcsönt igényelni, így a folyamat még egyszerűbb és gyorsabb.

Tovább olvasom