8 millió forint személyi kölcsön, hol lehet igényelni?

2019.10.28.

Furcsa, vagy sem, de sokan ezzel az összeggel teszik fel nekünk a fenti kérdést. Nem értjük, miért a 8 millió forint személyi kölcsön a vonzó, hiszen számos alternatíva létezik. Mint ahogy azt sem, hogy miért pont ennyi, de mivel ennyien érdeklődtetek utána, megválaszoljuk egy hosszabb lélegzetvételű cikkben.

8 millió forint személyi kölcsön, hol lehet igényelni?

Látva a hitelkonstrukciók fejlődését az utóbbi években, szinte hihetetlen, hogy nem lehet még minden bankban 8 millió forint személyi kölcsönt felvenni, de sajnos tényleg ez a helyzet. Természetesen hitelkonstrukciótól is függ, hogy melyik bank melyik személyi kölcsöne mekkora maximális kölcsönösszeggel érhető el. De az utóbbi évek tendenciáit látva ez minimum meglepő. Szerencsére azért nem nagy a gond, hiszen csak néhány pénzintézet vonja ki magát a 8 millió forintos személyi kölcsönök piacáról, de azt is hozzátesszük: egyelőre, hiszen még változhat a helyzet.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme a lista, vagyis azon bankok sora, ahol jelenleg elérhető a 8 millió forintos személyi kölcsön:

Fontos hozzátennünk, hogy ez a mi listánk, azaz azoknak a bankoknak a felsorolása, akikkel kapcsolatban állunk. Ezeken felül is lehetnek azonban bankok, amelyek kínálnak 8 millió forintnyi személyi kölcsönt, csupán mi nem foglalkozunk a hiteleikkel. Azt is megemlítenénk, hogy a listán nem szereplő, ám velünk kapcsolatban álló bankoknál is változhat a helyzet, ezért érdemes mindig az adott hitelkonstrukció összehasonlító oldalán tájékozódni, hiszen ott egy helyen megtalálható az összes személyi kölcsön a maximálisan felvehető hitelösszegekkel, illetve az egyéb tulajdonságaikat is könnyen össze lehet hasonlítani, így pár perc alatt meg lehet találni a legmegfelelőbb ajánlatot.

Amennyiben 8 millió forintnyi személyi kölcsönre lenne szükséged, hasonlítsd össze a fenti bankok ajánlatait, majd indítsd el az igénylési folyamatot néhány kattintással. Ha kérdésed lenne, keress fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén! Tekintsd meg partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is, ehhez kattints ide és nézd meg. 

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 - 8.000.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

40 - 72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

Könnyített kölcsön

THM

20,3% - 24,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 2.990.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Gyorshitel készpénzben, szabad felhasználásra

Gyorshitel készpénzben, szabad felhasználásra

2017.02.08.

Gyorshitel készpénzben, szabadon felhasználható formában többféleképpen is megigényelhető.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel veszélyei - Mire vigyázzunk hitelfelvétel előtt?

Hitelfelvétel veszélyei - Mire vigyázzunk hitelfelvétel előtt?

2017.03.07.

Hitelfelvétel veszélyei – Miket érdemes átgondolni egy hitel felvétele előtt? Hitelfelvétel manapság hétköznapi dolognak számít, ám nem is annyira régen az emberek még körültekintően, megfontoltan és tervezetten használták ki a hitelek előnyeit, pontosan ismerve a lehetséges kockázatot. Ebben a cikkben a hitelfelvétel kockázatairól olvashat, néhány életszerű példán keresztül bemutatva, mely esetekben érdemes, mely esetekben nem ajánlott egy hitel felvétele.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön ajánlatok egy helyen, kényelmesen!

Személyi kölcsön ajánlatok egy helyen, kényelmesen!

2017.04.10.

Személyi kölcsön ajánlatok összehasonlításakor több szempontot is figyelembe kell venni ahhoz, hogy valóban azt válasszuk, amelyik minden szempontból, hosszú távon is megfelelő lesz számunkra.

Tovább olvasom
Jelzáloghitel és a fedezet nélküli kölcsön között, mi a különbség?

Jelzáloghitel és a fedezet nélküli kölcsön között, mi a különbség?

2017.12.28.

Ha szabadon felhasználható pénzhez szeretnél jutni, akkor nem mindegy, hogy személyi kölcsönt, vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt igényelsz. Ugyan mindkettőnél szabadon elkölthető a felvett összeg, azonban van pár lényeges különbség.

Tovább olvasom