Fűtéskorszerűsítés – Azonnali segítségnek egy gyorskölcsön!

2019.10.24.

Hamarosan beköszönt a tél, és indul a fűtési szezon. Pontosabban már elindult, legalábbis hivatalosan, ám a legtöbben még várnak az igazán komoly hidegekre, mert nem akarnak sokat fizetni a fűtésért. A fűtéskorszerűsítés számukra is megoldást jelenthetne, de sokan ezt nem engedhetik meg maguknak. Mi hát a megoldás?

Fűtéskorszerűsítés - Azonnali segítségnek egy gyorskölcsön!

A magunk részéről azt gondoljuk, hogy nem érdemes vacogni, a fűtéskorszerűsítés elkerülhetetlen egy idő után. Már októberben is lesznek olyan hideg időszakok, amik miatt mindenki be fogja kapcsolni a fűtést, és fejben már hallhatják is az elsuhanó pénz hangját. Nem mennénk most bele a számokba, hiszen lakásonként változik a fűtésre költött összeg, csupán körülbelüli összegeket mondanánk, vagyis a következőket senki se tekintse ténynek, csupán egy gondolatmenetnek.

Gyorskölcsön ajánlatokért kattints ide. 

Egy korszerűtlen fűtési rendszer, mondjuk a gázkonvektoros fűtés havi költsége egy konvektor esetén nagyjából 10-12.000 forint. Attól függően, hogy mekkora teret kell vele befűteni. Az alapterület, a belmagasság, a nyílászárók állapota, a falak szigetelése és egyéb tényezők is meghatározzák a fűtésszámlán szereplő összeget. Ha a konvektorok száma több, akkor az összeg is növekszik, ez nyilvánvaló. Ha viszont a fűtéskorszerűsítés keretein belül ezt a fűtési rendszert lecseréljük egy központi kazánra, és radiátorokat kötünk rá, akkor nem csak a meleg lesz nagyobb, de a számla is csökkenni fog!

Nyilvánvaló, hogy az általunk említetten túl sokkal korszerűbb fűtési módok is rendelkezésre állnak, de nem vagyunk a téma szakértői. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a korszerűtlen fűtésre elköltött összeget nyugodtan lehetne egy gyorskölcsön törlesztésére is fordítani, így néhány éven belül megtérülne a fűtéskorszerűsítésre költött összeg, és onnantól alacsonyabb havi költséggel lehetne kalkulálni.

Ha elavult az otthonod fűtése, mindenképp érdemes elgondolkodnod a fűtéskorszerűsítésen, hiszen csak előnyökre tehetsz szert általa. Ha ehhez egy gyorskölcsönre lenne szükséged, akkor mindenképpen hasonlítsd össze a bankok ajánlatait, hogy ezzel is a legjobban járhass! Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken; szívesen válaszolunk! További ajánlatok partnerünknél, itt. 

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

THM

5,6%

Futamidő

15 hó

Hitelösszeg

40.000 Ft - 600.000 Ft

§

Számlás Prémium250 Könnyített Kölcsön

THM

9,5 - 10,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Gyorskölcsönt veszel fel, itt van pár jó tanács!

Gyorskölcsönt veszel fel, itt van pár jó tanács!

2017.10.31.

Szeretnéd a legnagyobb hatékonysággal használni a felvett gyorskölcsönödet, és a számodra legelőnyösebb hitelkonstrukciót választani? Akkor tisztában kell lenned a következőkkel, ha gyorskölcsönt veszel fel.

Tovább olvasom
Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

2018.08.25.

Ha valamilyen kölcsönt igényelnél, akkor több lehetőség közül választhatsz, így például bemehetsz egy bankfiókba, vagy egy hitelközvetítőhöz is, a kényelmet azonban mindenki szereti, és az egyszerű megoldásoknak is sok híve van. A legkevésbé megterhelő az, ha online igényled a hiteledet, ehhez pedig mi, az expresszkolcson.hu csapata kínáljuk neked a legjobb megoldást!

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom
Építési hitel érdekel? Létezik számodra megoldás!

Építési hitel érdekel? Létezik számodra megoldás!

2018.02.13.

Az ingatlanpiac felpörgésével szaporodnak az építkezések, és nem csak a társasházak, de a családi házak is egyre-másra épülnek. Ha Te is ilyesmiben gondolkodsz, az építési hitel lesz számodra a megfelelő választás! Nézzük át, mit lehet tudni erről a hiteltípusról!

Tovább olvasom