Fűtéskorszerűsítés – Azonnali segítségnek egy gyorskölcsön!

2019.10.24.

Hamarosan beköszönt a tél, és indul a fűtési szezon. Pontosabban már elindult, legalábbis hivatalosan, ám a legtöbben még várnak az igazán komoly hidegekre, mert nem akarnak sokat fizetni a fűtésért. A fűtéskorszerűsítés számukra is megoldást jelenthetne, de sokan ezt nem engedhetik meg maguknak. Mi hát a megoldás? A magunk részéről azt gondoljuk, hogy nem érdemes […]

Fűtéskorszerűsítés - Azonnali segítségnek egy gyorskölcsön!

Hamarosan beköszönt a tél, és indul a fűtési szezon. Pontosabban már elindult, legalábbis hivatalosan, ám a legtöbben még várnak az igazán komoly hidegekre, mert nem akarnak sokat fizetni a fűtésért. A fűtéskorszerűsítés számukra is megoldást jelenthetne, de sokan ezt nem engedhetik meg maguknak. Mi hát a megoldás?

A magunk részéről azt gondoljuk, hogy nem érdemes vacogni, a fűtéskorszerűsítés elkerülhetetlen egy idő után. Már októberben is lesznek olyan hideg időszakok, amik miatt mindenki be fogja kapcsolni a fűtést, és fejben már hallhatják is az elsuhanó pénz hangját. Nem mennénk most bele a számokba, hiszen lakásonként változik a fűtésre költött összeg, csupán körülbelüli összegeket mondanánk, vagyis a következőket senki se tekintse ténynek, csupán egy gondolatmenetnek.

Gyorskölcsön ajánlatokért kattints ide. 

Egy korszerűtlen fűtési rendszer, mondjuk a gázkonvektoros fűtés havi költsége egy konvektor esetén nagyjából 10-12.000 forint. Attól függően, hogy mekkora teret kell vele befűteni. Az alapterület, a belmagasság, a nyílászárók állapota, a falak szigetelése és egyéb tényezők is meghatározzák a fűtésszámlán szereplő összeget. Ha a konvektorok száma több, akkor az összeg is növekszik, ez nyilvánvaló. Ha viszont a fűtéskorszerűsítés keretein belül ezt a fűtési rendszert lecseréljük egy központi kazánra, és radiátorokat kötünk rá, akkor nem csak a meleg lesz nagyobb, de a számla is csökkenni fog!

Nyilvánvaló, hogy az általunk említetten túl sokkal korszerűbb fűtési módok is rendelkezésre állnak, de nem vagyunk a téma szakértői. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a korszerűtlen fűtésre elköltött összeget nyugodtan lehetne egy gyorskölcsön törlesztésére is fordítani, így néhány éven belül megtérülne a fűtéskorszerűsítésre költött összeg, és onnantól alacsonyabb havi költséggel lehetne kalkulálni.

Ha elavult az otthonod fűtése, mindenképp érdemes elgondolkodnod a fűtéskorszerűsítésen, hiszen csak előnyökre tehetsz szert általa. Ha ehhez egy gyorskölcsönre lenne szükséged, akkor mindenképpen hasonlítsd össze a bankok ajánlatait, hogy ezzel is a legjobban járhass! Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken; szívesen válaszolunk! További ajánlatok partnerünknél, itt. 

[vc_custom_heading text=”Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!” font_container=”tag:h3|text_align:center” google_fonts=”font_family:Source%20Sans%20Pro%3A200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal” link=”url:https%3A%2F%2Fexpresszkolcson.hu%2Fszemelyi-kolcson%2F||target:%20_blank|” el_class=”ribbon-blue”]

További blogbejegyzések

Gyorskölcsönt veszel fel, itt van pár jó tanács!

Gyorskölcsönt veszel fel, itt van pár jó tanács!

2017.10.31.

Szeretnéd a legnagyobb hatékonysággal használni a felvett gyorskölcsönödet, és a számodra legelőnyösebb hitelkonstrukciót választani? Akkor tisztában kell lenned a következőkkel, ha gyorskölcsönt veszel fel.

Tovább olvasom
Banki hitelek online összehasonlítva

Banki hitelek online összehasonlítva

2019.03.25.

Nemrég feltették nekünk a kérdést, hogy miért is jó a banki hiteleket online összehasonlítani. Hirtelen nem is tudtunk rá válaszolni, annyira meglepő volt, hiszen az okok nyilvánvalóak. Ha téged is érdekel a válasz, olvass tovább, mert kifejtjük!

Tovább olvasom
Pár kattintással igényelhető egy személyi kölcsön – mutatjuk a részleteket!

Pár kattintással igényelhető egy személyi kölcsön – mutatjuk a részleteket!

2019.12.19.

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni? Manapság már sokkal könnyebb a dolgod, mint akár csak néhány éve is, hiszen pár kattintással igényelhetsz fedezet nélküli hitelt szinte minden banknál, míg korábban ehhez bankfiókokba kellett látogatnod, és sokszor hetekig is eltarthatott egy kölcsön igénylése. A régi „szép” időkben nem volt még lehetőség internetes igénylésre, csupán tájékozódni lehetett az adott […]

Tovább olvasom
Kedvező hitelt online? Nálunk megtalálhatod őket!

Kedvező hitelt online? Nálunk megtalálhatod őket!

2019.05.10.

Olyan kölcsönt keresel, amit egyszerű igényelni, rövid időn belül folyósításra kerül, a kondíciók tekintetében pedig az élmezőnybe tartozik? Kedvező hitelt online is igényelhetsz, sőt, számos bank különféle hiteltermékei állnak a rendelkezésedre, tehát a választék is nagy!

Tovább olvasom