A legkedvezőbb lakáshitel igényléssel, nem lesz egyszerű a dolgod. Magyarországon ma körülbelül 30 kereskedelmi banknál vehetsz fel ilyen típusú kölcsönt, ráadásul bankonként több konstrukciót is találsz, vagyis rengeteg adatot kell összehasonlítanod.

A legkedvezőbb lakáshitel megtalálásához első sorban a THM értékeket kell szemügyre venned. Minél alacsonyabb, annál jobb, de természetesen egy hitelnek egyéb kondíciói is vannak, így azokkal is foglalkoznod kell majd. Érdemes több hitelt is kiválasztani a THM alapján, majd összevetni őket a többi tulajdonságok mentén is, így folyamatosan szűkülhet a kör.

A legkedvezőbb lakáshitel azonban az, amit végül meg is kapsz, ehhez viszont teljesítened kell a bank által szabott feltételeket is. A következő lépés tehát az, hogy végigvedd a kiválasztott hitel követelményrendszerét, és eldöntsd, hogy tudod-e teljesíteni azokat, vagy sem. Ha az utóbbi, akkor egy másik hitelkonstrukcióval kell próbálkoznod, és megállnod annál, aminél biztosra veszed, hogy minden kritériumnak megfelelsz.

Van azonban segítséged is a legkedvezőbb lakáshitel megtalálásához, mégpedig oldalunk, ahol megtalálhatod a legtöbb bank ajánlatait. Mégpedig úgy, hogy a legfőbb tulajdonságaikat táblázatba rendeztük a számodra. Így még könnyebb a dolgod, hiszen azonnal láthatod a THM-et, a futamidőt, a felvehető hitelösszeget, a főbb kritériumokat és az esetleges akciókat, kedvezményeket is. Az összehasonlítás így már egyszerűen fog menni, és ha kiválasztottad azt a lakáshitelt, amelyik mindenben megfelel az elképzeléseidnek. Akkor csupán egy kattintással megteheted az első lépést az új otthonod felé!

Tudjuk, hogy azért kezdted el olvasni ezt a cikket, mert ténylegesen a legkedvezőbb lakáshitelt szeretted volna megtalálni. Nem dönthetünk helyetted, ám ha a véleményünkre vagy kíváncsi, akkor mi jelenleg a Raiffeisen Bank ajánlata mellé tennénk le a voksunkat, mert a cikk írásának pillanatában ennek a legalacsonyabb a THM értéke, a feltételei pedig teljesíthetőek, ráadásul akár három ingatlant is be lehet alá vonni fedezetként, ami igen magas felvehető hitelösszeget jelent.

Ha kérdésed lenne a legkedvezőbb lakáshitelekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk megadott elérhetőségeink egyikén!

Legkedvezőbb lakáshitel?
5 (100%) 1 értékelés