Legkedvezőbb lakáshitel?

2019.09.16.

A legkedvezőbb lakáshitel igényléssel, nem lesz egyszerű a dolgod. Magyarországon ma körülbelül 30 kereskedelmi banknál vehetsz fel ilyen típusú kölcsönt, ráadásul bankonként több konstrukciót is találsz, vagyis rengeteg adatot kell összehasonlítanod.

Legkedvezőbb lakáshitel?

A legkedvezőbb lakáshitel megtalálásához első sorban a THM értékeket kell szemügyre venned. Minél alacsonyabb, annál jobb, de természetesen egy hitelnek egyéb kondíciói is vannak, így azokkal is foglalkoznod kell majd. Érdemes több hitelt is kiválasztani a THM alapján, majd összevetni őket a többi tulajdonságok mentén is, így folyamatosan szűkülhet a kör.

A legkedvezőbb lakáshitel azonban az, amit végül meg is kapsz, ehhez viszont teljesítened kell a bank által szabott feltételeket is. A következő lépés tehát az, hogy végigvedd a kiválasztott hitel követelményrendszerét, és eldöntsd, hogy tudod-e teljesíteni azokat, vagy sem. Ha az utóbbi, akkor egy másik hitelkonstrukcióval kell próbálkoznod, és megállnod annál, aminél biztosra veszed, hogy minden kritériumnak megfelelsz.

Van azonban segítséged is a legkedvezőbb lakáshitel megtalálásához, mégpedig oldalunk, ahol megtalálhatod a legtöbb bank ajánlatait. Mégpedig úgy, hogy a legfőbb tulajdonságaikat táblázatba rendeztük a számodra. Így még könnyebb a dolgod, hiszen azonnal láthatod a THM-et, a futamidőt, a felvehető hitelösszeget, a főbb kritériumokat és az esetleges akciókat, kedvezményeket is. Az összehasonlítás így már egyszerűen fog menni, és ha kiválasztottad azt a lakáshitelt, amelyik mindenben megfelel az elképzeléseidnek. Akkor csupán egy kattintással megteheted az első lépést az új otthonod felé!

Tudjuk, hogy azért kezdted el olvasni ezt a cikket, mert ténylegesen a legkedvezőbb lakáshitelt szeretted volna megtalálni. Nem dönthetünk helyetted, ám ha a véleményünkre vagy kíváncsi, akkor mi jelenleg a Raiffeisen Bank ajánlata mellé tennénk le a voksunkat, mert a cikk írásának pillanatában ennek a legalacsonyabb a THM értéke, a feltételei pedig teljesíthetőek, ráadásul akár három ingatlant is be lehet alá vonni fedezetként, ami igen magas felvehető hitelösszeget jelent.

Ha kérdésed lenne a legkedvezőbb lakáshitelekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk megadott elérhetőségeink egyikén!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

Cofidis Megújuló Hitel

THM

20,35%

Futamidő

57 hónap

Hitelösszeg

1.500.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

8,3% - 14,9%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Figyelem! Változott a CSOK rendelet!

Figyelem! Változott a CSOK rendelet!

2018.04.12.

A CSOK rendelet sokakat érint, de voltak a felvételével kapcsolatban nehézségek, amik megoldásért kiáltottak. Idén március 15.-én viszont hatályba léptek azok a módosítások, amiknek köszönhetően egyszerűbbé válik a felvétele. Ráadásul valamivel szélesebb körben is elérhető lesz!

Tovább olvasom
Lakáslízing, vagy lakáshitel – mi a különbség?

Lakáslízing, vagy lakáshitel – mi a különbség?

2019.05.06.

Ha lakást vásárolnál, akkor több lehetőséged is van, de most maradjunk annál a helyzetnél, amikor nem áll a rendelkezésedre a teljes vételár; ebben az esetben választhatsz a lakáshitel és a lakáslízing között. A kérdés csak az, hogy melyikkel jársz jobban!

Tovább olvasom
Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

2019.04.08.

Valószínűleg Te is hallottál már a „falusi CSOK-ról”, hiszen az utóbbi időben elég sok fórumon foglalkoztak vele. Most végre megszületett az ezzel kapcsolatos döntés is. Mi is górcső alá vesszük ezt az intézkedést, hiszen könnyen meglehet, hogy ez fogja beindítani a vidéki ingatlanpiacot!

Tovább olvasom
CSOK 10+15 – mit kell tudni róla?

CSOK 10+15 – mit kell tudni róla?

2019.06.07.

A CSOK háromgyermekes családok számára igénybe vehető típusát 10+10-nek hívták egészen tavaly decemberig, azóta azonban CSOK 10+15 a neve, és nyilván te is kitaláltad, hogy a 10 és a 15 forintot jelent, méghozzá milliós tételben! Nagycsaládosoknak ez komoly segítséget jelent a saját otthon megteremtéséhez, de azoknak is, akik csak most tervezik a családalapítást. Ha Téged is érint, akkor érdemes lesz elolvasnod a cikkünket!

Tovább olvasom