Legkedvezőbb lakáshitel?

2019.09.16.

A legkedvezőbb lakáshitel igényléssel, nem lesz egyszerű a dolgod. Magyarországon ma körülbelül 30 kereskedelmi banknál vehetsz fel ilyen típusú kölcsönt, ráadásul bankonként több konstrukciót is találsz, vagyis rengeteg adatot kell összehasonlítanod.

Legkedvezőbb lakáshitel?

A legkedvezőbb lakáshitel megtalálásához első sorban a THM értékeket kell szemügyre venned. Minél alacsonyabb, annál jobb, de természetesen egy hitelnek egyéb kondíciói is vannak, így azokkal is foglalkoznod kell majd. Érdemes több hitelt is kiválasztani a THM alapján, majd összevetni őket a többi tulajdonságok mentén is, így folyamatosan szűkülhet a kör.

A legkedvezőbb lakáshitel azonban az, amit végül meg is kapsz, ehhez viszont teljesítened kell a bank által szabott feltételeket is. A következő lépés tehát az, hogy végigvedd a kiválasztott hitel követelményrendszerét, és eldöntsd, hogy tudod-e teljesíteni azokat, vagy sem. Ha az utóbbi, akkor egy másik hitelkonstrukcióval kell próbálkoznod, és megállnod annál, aminél biztosra veszed, hogy minden kritériumnak megfelelsz.

Van azonban segítséged is a legkedvezőbb lakáshitel megtalálásához, mégpedig oldalunk, ahol megtalálhatod a legtöbb bank ajánlatait. Mégpedig úgy, hogy a legfőbb tulajdonságaikat táblázatba rendeztük a számodra. Így még könnyebb a dolgod, hiszen azonnal láthatod a THM-et, a futamidőt, a felvehető hitelösszeget, a főbb kritériumokat és az esetleges akciókat, kedvezményeket is. Az összehasonlítás így már egyszerűen fog menni, és ha kiválasztottad azt a lakáshitelt, amelyik mindenben megfelel az elképzeléseidnek. Akkor csupán egy kattintással megteheted az első lépést az új otthonod felé!

Tudjuk, hogy azért kezdted el olvasni ezt a cikket, mert ténylegesen a legkedvezőbb lakáshitelt szeretted volna megtalálni. Nem dönthetünk helyetted, ám ha a véleményünkre vagy kíváncsi, akkor mi jelenleg a Raiffeisen Bank ajánlata mellé tennénk le a voksunkat, mert a cikk írásának pillanatában ennek a legalacsonyabb a THM értéke, a feltételei pedig teljesíthetőek, ráadásul akár három ingatlant is be lehet alá vonni fedezetként, ami igen magas felvehető hitelösszeget jelent.

Ha kérdésed lenne a legkedvezőbb lakáshitelekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk megadott elérhetőségeink egyikén!

További blogbejegyzések

A CSOK 2019 – mik az újdonságok?

A CSOK 2019 – mik az újdonságok?

2019.03.14.

Az év eleje óta terjed a hír, hogy változik a CSOK, méghozzá nem kis mértékben, így Te is hallhattál már róla, a részleteivel azonban nem biztos, hogy tisztában vagy. Pedig érdemes alaposabban tájékozódni a témában, hiszen könnyen előfordulhat, hogy míg eddig nem sikerült államilag támogatottá válnod, most sikerülhet, és új otthonba költözhetsz a családoddal! Épp ezért készült ez a cikk, hogy bemutassuk Neked és a többi olvasónknak a CSOK 2019-es újításait!

Tovább olvasom
CSOK 10+15 – mit kell tudni róla?

CSOK 10+15 – mit kell tudni róla?

2019.06.07.

A CSOK háromgyermekes családok számára igénybe vehető típusát 10+10-nek hívták egészen tavaly decemberig, azóta azonban CSOK 10+15 a neve, és nyilván te is kitaláltad, hogy a 10 és a 15 forintot jelent, méghozzá milliós tételben! Nagycsaládosoknak ez komoly segítséget jelent a saját otthon megteremtéséhez, de azoknak is, akik csak most tervezik a családalapítást. Ha Téged is érint, akkor érdemes lesz elolvasnod a cikkünket!

Tovább olvasom
CIB lakáshitel részletek

CIB lakáshitel részletek

2019.03.18.

Mivel az utóbbi időben felpörgött az ingatlanpiac, és a CSOK is hozzátette ehhez a magáét, a lakáshitelek is rohamos fejlődésnek indultak. Minden bank megpróbál a konkurencia alá licitálni, így a kamatok is egyre kedvezőbbek. Nézzük meg, mit tud nyújtani a CIB lakáshitel!

Tovább olvasom
Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

2019.04.08.

Valószínűleg Te is hallottál már a „falusi CSOK-ról”, hiszen az utóbbi időben elég sok fórumon foglalkoztak vele. Most végre megszületett az ezzel kapcsolatos döntés is. Mi is górcső alá vesszük ezt az intézkedést, hiszen könnyen meglehet, hogy ez fogja beindítani a vidéki ingatlanpiacot!

Tovább olvasom